Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1046 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kara napisał:
Witam wszystkich mam ogromną prosbę do osób które dobrze piszą po norwesku i potrafiły by napisac mi ogłoszenie
dziecko do szkoly chodzi a ty nadal bez jezyka.... zalosne.... w sumie to bez znaczenia czy krzywde zrobi mu szkola czy rodzice... rozwieszaj ogloszenie )

masz na pw.... heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Przemko napisał:
No gdzie sa te wszystkie norszczaki heeeee nie pomoze nikt??????chodzi o dobro dziecka
a Ty swoje wrzuciles Panie Norszczynski???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
żałosne jest to co przeczytałem naprawdę jakies żle wychowane dziecko kradnie nintendo mojemu dziecku przynosi je do domu matka nic sobie z tego nie robi a ja mam się bac ze moje dziecko bedzie izolowane a niby dlaczego a co do nagłosnienia całej sprawy to jak najbardziej rozmawiałam z mamą dziewczynki u której były urodziny od niechcenia odpowiedziała ze gry szukała gry nie ma i po sprawie ale złodziej jest i sprawe trzeba wyjasnic czy nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
Przemko napisał:
No gdzie sa te wszystkie norszczaki heeeee nie pomoze nikt??????chodzi o dobro dziecka
a Ty swoje wrzuciles Panie Norszczynski???

Niestety ja jawnie sie potrafie przyznac ze nie rozmawiam w języku norweskim ALE DLA CIEBIE IDIWIDUALNIE MOGE PIERDOLNĄC JAKIEGOŚ LINKA to sobie postękasz he?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kara napisał:
żałosne jest to co przeczytałem naprawdę jakies żle wychowane dziecko kradnie nintendo mojemu dziecku przynosi je do domu matka nic sobie z tego nie robi a ja mam się bac ze moje dziecko bedzie izolowane a niby dlaczego a co do nagłosnienia całej sprawy to jak najbardziej rozmawiałam z mamą dziewczynki u której były urodziny od niechcenia odpowiedziała ze gry szukała gry nie ma i po sprawie ale złodziej jest i sprawe trzeba wyjasnic czy nie

a pójdziesz do wszystkich i ich przeprosisz jak gra znajdzie się za meblem jakimś ,nie złapałas nie ma dowodów winny jest bez kary inaczej wyjdziesz na schizofrenika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
O ale super ktoś mi przysłał te ogłoszenie w wiadomości bardzo bardzo dziekuje jestem tu nowy i dopiero sie ucze ale fajnie bardzo sie ciesze ze znalazła sie choc jedna osoba która pomogła DZIEKI BARDZO !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
kara napisał:
O ale super ktoś mi przysłał te ogłoszenie w wiadomości bardzo bardzo dziekuje jestem tu nowy i dopiero sie ucze ale fajnie bardzo sie ciesze ze znalazła sie choc jedna osoba która pomogła DZIEKI BARDZO !!!

no no to są jeszcze Polacy dla Polaków FAJNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kara napisał:
ha ha ha bardzo smieszne tylko moje.Jak widać norwedzy mają długie rączki jakiś rok temu syn mój zostawił na boisku szkolnym quada bo zabrakło mu paliwa za około godzine przyszliśmy z karnisterkiem a quad nie ma po 2 miesiącach okazalo sie ze 14latek ciągnoł go jakies 10 km przez las do babci zniszczył na maxa przemalował a rodzicą wkręcił ze znalazł w lesie .
to była kara Boża
za kupowanie bachorom quada i nintendo
tak jak by to było coś najpotrzebniejszego w wychowaniu, albo już nie było na co pieniędzy wydać
nic tylko się pokazać
i dobrze, że Bóg pokarał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Przemko napisał:
Niestety ja jawnie sie potrafie przyznac ze nie rozmawiam w języku norweskim ALE DLA CIEBIE IDIWIDUALNIE MOGE PIERDOLNĄC JAKIEGOŚ LINKA to sobie postękasz he?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
O JEJ ALE KTOŚ TU NIENAWIŚCIĄ SYCZY CHYBA CIĘŻKIE DZIECISTWO BYŁO CO ? KRADŁAŚ ZABAWKI DZIECIĄ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok