Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

prośba o informacje - Norwegia

Czytali temat:
(338 niezalogowanych)
24 Posty
Monika J
(moka73)
Wiking
Witam,

dziś miałam telefon (ponoć z Norwegii) w sprawie pracy. Zastanawia mnie nr tel., z którego dzwonił potencjalny pracodawca. Nie jest to kierunkowy (+47). Numer rozpoczyna się od +52...... i ma sześć cyfr po tym. Co o tym myśleć ?
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
monika73 napisał:
Witam,

dziś miałam telefon (ponoć z Norwegii) w sprawie pracy. Zastanawia mnie nr tel., z którego dzwonił potencjalny pracodawca. Nie jest to kierunkowy (+47). Numer rozpoczyna się od +52...... i ma sześć cyfr po tym. Co o tym myśleć ?
Pozdrawiam.

....ze Norwegia "wyprowadzila" sie do Meksyku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Makaryna napisał:
monika73 napisał:
Witam,

Pozdrawiam.

....ze Norwegia "wyprowadzila" sie do Meksyku

nie no haha może szef nudzi sie już na wczasach w meksyku

a do pani właścicielki postu rozmawiałaś z tym kimś spytałaś o nazwę firmy -jeśli nie pamiętasz gdzie aplikowałaś .... musisz mieć dane firmy by ją sprawdzić ... lub po nr telefonu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Grzegorz *****
(pln_29)
Wiking
jak dla mie to nie mysl o tym... pewnie sprawdzalas w googlach i wiesz ze ten numer kierunkowy to czarna dupa..zaden norweski pracodawca czy posrednik nie bedzie dzwonil z numeru innego niz zaczynajacy sie od +47 .. ponadto zawsze mozesz oddzwonic i spytac o co chodzi...jak dla mnie to typowy gwalciciel truskawkowy ...wiekszosc numerow i nazwe firmy sprawdzisz na 1881.no lub gulesider.no itp.. powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Monika J
(moka73)
Wiking
Dziękuję za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok