Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ELITA Z MN - Norwegia

Czytali temat:
(418 niezalogowanych)
9 Postów

(cytryna25)
Wiking
Wiecie co Ten cały portal to ścierwo, jest kilka osób które to naganiają i to wszystko, są osoby które są tylko ok 6 lub mniej lat tutaj ale są widzę są ekspertami na forum żal...Z nimi nie warto dyskutować... ehhh wszyscy tacy sami nawet payslipy wstawiacie zal....... Jak to się mówi chłop ze wsi wyjdzie wieś z chłopa nigdy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
lubie to!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
cytryna25 napisał:
Wiecie co Ten cały portal to ścierwo, jest kilka osób które to naganiają i to wszystko, są osoby które są tylko ok 6 lub mniej lat tutaj ale są widzę są ekspertami na forum żal...Z nimi nie warto dyskutować... ehhh wszyscy tacy sami nawet payslipy wstawiacie zal....... Jak to się mówi chłop ze wsi wyjdzie wieś z chłopa nigdy....
slomke podac do drinka czy sama ja z buta wyjmiesz???

elita czy nie: forum ma duzo ludzi.... odwiedzaczy i gosci.... nie podoba sie: prosze bardzo: do widzenia... jest moderowane i poprawnie politycznie forum pani eli... napisz ze breivik dobrze zrobil i juz ban... albo ze norki sa zaklamane i juz ban....
a tutaj: piszesz to co chcesz.... od Ciebie zalezy czy wezmiesz sobie do serca co stara emigracja cwiczyla na wlasnej skorze czy nie...
albo do zyzaka na puste forum mozesz sie wbic.. prosze bardzo...
zawsze tez mozesz czerpac swoja wiedze o norwegii z textow sylwii na WP.PL ))
jak kto woli....
a teraz: udanego wieczoru zycze... bo rezerwuje jakies last minute wlasnie na weekend gdzies... a czasu coraz mniej
papa

edit// dlaczego elita nie ma problemow???? ha, to jest pytanie....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:edit// dlaczego elita nie ma problemow???? ha, to jest pytanie....
---
NA PEWNO je ma ... tylko wstyd Jej się do tego przyznać , oraz większość własnych problemów Tu w Norge Sama Potrafi sobie rozwiązać .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Yatsek napisał:edit// dlaczego elita nie ma problemow???? ha, to jest pytanie....
---
NA PEWNO je ma ... tylko wstyd Jej się do tego przyznać , oraz większość własnych problemów Tu w Norge Sama Potrafi sobie rozwiązać .

no ja mam problem ze swoja byla... ale to nie jest problem... problem jest wtedy jesli nie ma rozwiazania.... hmmmm... wiecej grzechow nie pamietam.. jesli cos jest to rozwiazuje na biezaco sam ))

a co do prawdziwych problemow elity.... jesli jest problem, tak jak u mnie ostatnio ze szklarzem to ELYTA nie wstydzi sie o tym napisac... obdzwonilem znajomych na szybko, wrzucilem posta na forum... dostalem wtedy kilka numerow na PRV plus jeszcze znajomi z reala podrzucili co nieco i szafa gra...
nie musialem robic elaboratu.... od momnetu wpisania na MN do zamowienia uslugi uplynely max 2 godziny... w sobote....

albo teraz: szukam last minute gdzies na 2-3 dni i w miedzyczasie wrzucam posty na MN... w sumie nic nie ma... ale znajde w koncu cos ciekawego i problem swoj rozwiaze chwila moment....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:...albo teraz: szukam last minute gdzies na 2-3 dni i w miedzyczasie wrzucam posty na MN... w sumie nic nie ma...
ale znajde w koncu cos ciekawego i problem swoj rozwiaze chwila moment....

To Może Wyświechtany Kraków ... lub Poznań ... i Hotel z Barem zaopatrzonym w dobre Markowe Napitki .
---
Ja właśnie od przyszłego piątku , mam planowany taryfowy urlop .
I za cholerę nie da się tej >przyjemności < OMINĄĆ ...!!!
---
Zarezerwowałem bilet do Poznania i tam zabaluję na Umór przez trzy Nocki , w jakimś względnym Hotelu z 24-godzinnym dostępem do Baru z zakąskami i alkoholem ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Yatsek napisał:...albo teraz: szukam last minute gdzies na 2-3 dni i w miedzyczasie wrzucam posty na MN... w sumie nic nie ma...
ale znajde w koncu cos ciekawego i problem swoj rozwiaze chwila moment....

To Może Wyświechtany Kraków ... lub Poznań ... i Hotel z Barem zaopatrzonym w dobre Markowe Napitki .
---
Ja właśnie od przyszłego piątku , mam planowany taryfowy urlop .
I za cholerę nie da się tej >przyjemności < OMINĄĆ ...!!!
---
Zarezerwowałem bilet do Poznania i tam zabaluję na Umór przez trzy Nocki , w jakimś względnym Hotelu z 24-godzinnym dostępem do Baru z zakąskami i alkoholem ...

kopenhaga z miedzyladowaniem w Oslo buehehehehhe
albo praga budapeszt.... na 2-3.. polazic, pozwiedzac i powrot.... na plazy to ja w NO moge siedziec mnie brakuje cywilizacji w tym Oslo!!!!!!! Wawa nadrabia ale tez i ruszyc bym sie gdzies chcial....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Jestem zniesmaczony tym co wyprawia ta elyta. W pelni popieram lemonke. Tylko troche nie widze tu miejsca na zwrot "zal" Jakiej to straty lub rozczarowania doznales ze strony tzw. elyty?
Czy zawieralas z nimi jakas umowe? a moze mialas jedynie wlasne oczekiwania ktorych owa elyta nie spelnila? Twoj stan emocjonalny objawiajacy sie rozczarowaniem wynika jedynie z niewlasciwych oczekiwan ale to nie powod aby wielokrotnie uzywac tego samego zwroty w roznych kontekstach. Jezeli brak ci wyrazen na okreslenie emocji to warto zajrzeć do slownika.

Co do elyty - to na tym forum jest grupa osob, ktora robi sobie zarty ze wszystkiego i wszystkich. Nie chca pomagac nowym a jedynie drwia z ich pytan i odsylaja do wyszukiwarki. Zadan komentarz nie jest dla nich nieetyczny. Za nic maja poglady polityczne innych, religie a nawet drwią z Ojca Swietego JP II.
W pogardzie maja rumunow, cyganow afro-amerykanow, muzulmanow a co najgorsze nawet szamanow!

Mysle, ze Polakom daleko do tych grup ktore wymienilem, poniewaz nie trzymamy sie razem jak oni. A naszym katolikom daleko do zaru jaki w sercach maja muzułmanie.
Dlatego apeluje do was - jest jeszcze szansa na zmiane, pomagajmy nowym w znalezieniu pracy, otrzymaniu WSZELKICH zasilkow i kazdej mozliwej pomocy! Warto pomagac.

Noszę w sercu wielką troskę., ogromną troskę. Jest to, moi drodzy, troska o was.
Właśnie dlatego,że od was zależy przyszlosc tego portalu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok