Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy tydzień wystarczy - Norwegia

Czytali temat:
(372 niezalogowanych)
2 Posty
JAKUB JANKOWSKI
(jakub31)
Wiking
witam
Proszę o pomoc w realizacji zwariowanego pomysłu. Sprzedaliśmy dzieci na 2 tygodnie. Mając ten czas dla siebie postanowiłem spełnić marzenie żony i kupiłem bilety lotnicze do Stavanger a tam wynająłem samochód. Nigdy nie byliśmy w Norwegi wiec prośba o pomoc w skorygowaniu czasu wycieczki. Czy tydzień wystarczy by zrobić trasę i się nie zmęczyć Stavanger- Lofoty prom do Bodo-Stavanger. Proszę o pomoc gdyż w czwartek o 8:00 już wylatujemy a ja nie mam żadnej trasy.
Chciałbym spać w domkach a czytałem, że nie trzeba ich rezerwować.
Pozdrawiam
Jakub
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...mam

takie pytanie

techniczne: po ile chodza dzieci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
JAKUB JANKOWSKI
(jakub31)
Wiking
ok 5000zł + kieszonkowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
jakub31 napisał:
witam
Proszę o pomoc w realizacji zwariowanego pomysłu. Sprzedaliśmy dzieci na 2 tygodnie. Mając ten czas dla siebie postanowiłem spełnić marzenie żony i kupiłem bilety lotnicze do Stavanger a tam wynająłem samochód. Nigdy nie byliśmy w Norwegi wiec prośba o pomoc w skorygowaniu czasu wycieczki. Czy tydzień wystarczy by zrobić trasę i się nie zmęczyć Stavanger- Lofoty prom do Bodo-Stavanger. Proszę o pomoc gdyż w czwartek o 8:00 już wylatujemy a ja nie mam żadnej trasy.
Chciałbym spać w domkach a czytałem, że nie trzeba ich rezerwować.
Pozdrawiam
Jakub

No tak naprawde tydzien czasu to malo co do domków na Lofotach teraz jest sezon i moze być ciężko ja byłem na Lofotach w kwietniu a juz mialem problemy z hytą a raczej z wynajęciem.Dodam tylko tyle że warto jechać ja pojadę napewno jeszcze raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok