Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Onaa Onaa Smoukit (7212 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Yatsek napisał:czas konczyc te nie rowna walke... Jade do domu sie zrelaksowac... Koniec pracy na dzis... Norweski luksus nudy w pracy nie jest przeznaczony dla wszystkich...
I Ja dzisiaj również posmakowałem Norweskiej Nudnej Pracy na Telefon w biurze ... / wszak są wakacje /.
Szkoda iż takich luksusów nie mam na co dzień .
---
DYŻUR zakończony ...
Nic to , Toyota zaparkowana , brama zamknięta , biuro za moment też zamknę i rowerkiem spokojnie do domu , na obiado-kolację ....
---
A tępe Aliensy nie dały się Nudzić na Tym Forum ...
UFFFFFFfffffff ....

yhm... ja dzis i jutro tez bede wypelnial dokumentacje... yhm... wszyscy pojechali gdzies.... pomimo nudy - nie nabawie sie hemoroidow: musze uzupelniac co chwile braki "w papierach" i caly czas gdzies musze ruszyc tylek... a to zdjecia brakuje, albo numeru pomiszczenia brakuje na projekcie i trzeba isc i zobaczyc co tam na oscieznicy namalowali... a to kawa sie skonczyla i trzeba zaparzyc nowa, wiec po wode sie trzeba wybrac... yhm yhm yhm.... na cale szczescie w czwartek o 11.30 zaczynam urlop ))))

do zobaczenia jutro wszystkim hehehehe albo dzisiaj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
evellynn napisał:
Czy nikt tego nie moderuje???
wyjazd z tym spamem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
telkin1 napisał:
bo widzisz ...tak to zwykle bywa że nie tylko debile czytaja takie posty...owszem poswiecam ten dzień na zabawie tutaj i dyskusji z kilkoma kretynami....ale z osobami konkretnymi rozmawiam na priv ...którzy tu na ten pomiot nawet nie wchodzą...i to jest ważne i jako ciekawostke powiem ci że mam juz wszystko co potrzebowałem
ziomale z radomska Ci pisza na prv ze tu jest spoko ziomek, przyjezdzaj ku**a co sie bedziesz kisil na dzielni sam, wszyscy juz dawno dali drapaka....

za duzo TV chlopaku ogladasz i za czesto sylwi na wp sie naczytales... jesli jakas mameja Ci odpisala to wiedz ze miales szanse odciac sie od bagna i zaczac nowe normalne zycie w NO.... wyjedziesz z radomska na jakies PL slumsy w NO bo tak Ci lepiej..... w 3 krajach tak juz sprawy zalatwiles... bedzie i czwarty kraj i piaty i tyle jeszcze na ile Ci zdrowko pozwoli....

w zyciu jednak to nie jest tak jak na fizyce pani w szkole uczyla, ze tylko plus z minusem sie przyciagaja... tutaj glupi z glupim sie za raczki trzyma bo swoj ze swoim wspolny jezyk znajda..... moze nie ma potrzeby tego zmieniac???

i tak zupelnie na marginesie... zauwazylem ze "na codzien" skonczyly sie juz pytania na dzien dobry typu: a u polaka robisz czy u norwega bo ja t ku**a na czarno cisne... przyjada ze swietej jadwigi ziomki i z innych wiosek bogowie dzielnicy spod budki z piwem to znow sie zacznie..... jak sinusoida.... za dlugo bylo dobrze....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
Yatsek napisał:
telkin1 napisał:
bo widzisz ...tak to zwykle bywa że nie tylko debile czytaja takie posty...owszem poswiecam ten dzień na zabawie tutaj i dyskusji z kilkoma kretynami....ale z osobami konkretnymi rozmawiam na priv ...którzy tu na ten pomiot nawet nie wchodzą...i to jest ważne i jako ciekawostke powiem ci że mam juz wszystko co potrzebowałem
ziomale z radomska Ci pisza na prv ze tu jest spoko ziomek, przyjezdzaj ku**a co sie bedziesz kisil na dzielni sam, wszyscy juz dawno dali drapaka....

za duzo TV chlopaku ogladasz i za czesto sylwi na wp sie naczytales... jesli jakas mameja Ci odpisala to wiedz ze miales szanse odciac sie od bagna i zaczac nowe normalne zycie w NO.... wyjedziesz z radomska na jakies PL slumsy w NO bo tak Ci lepiej..... w 3 krajach tak juz sprawy zalatwiles... bedzie i czwarty kraj i piaty i tyle jeszcze na ile Ci zdrowko pozwoli....

w zyciu jednak to nie jest tak jak na fizyce pani w szkole uczyla, ze tylko plus z minusem sie przyciagaja... tutaj glupi z glupim sie za raczki trzyma bo swoj ze swoim wspolny jezyk znajda..... moze nie ma potrzeby tego zmieniac???

i tak zupelnie na marginesie... zauwazylem ze "na codzien" skonczyly sie juz pytania na dzien dobry typu: a u polaka robisz czy u norwega bo ja t ku**a na czarno cisne... przyjada ze swietej jadwigi ziomki i z innych wiosek bogowie dzielnicy spod budki z piwem to znow sie zacznie..... jak sinusoida.... za dlugo bylo dobrze....

masz racje Jacusiu z wawy...masz racje....z tym ze co ty synku możesz wiedziec o życiu jak ty zmęczony jesteś zrobieniem sobie kawy..siedzisz w jakieś firmie ..masz prace i próbujesz udowadniac swoja wyzszość nie majac pojęcia do kogo piszesz.
Poczytałem poznałem kilku pożal sie boże mądrusiów i starczy bo cokolwiek bym tu jeszcze nie napisał to klilku pajaców i tak zrobi ze mnie kretyna.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
telkin1 napisał:
Yatsek napisał:
telkin1 napisał:

masz racje Jacusiu z wawy...masz racje....z tym ze co ty synku możesz wiedziec o życiu jak ty zmęczony jesteś zrobieniem sobie kawy..siedzisz w jakieś firmie ..masz prace i próbujesz udowadniac swoja wyzszość nie majac pojęcia do kogo piszesz.
Poczytałem poznałem kilku pożal sie boże mądrusiów i starczy bo cokolwiek bym tu jeszcze nie napisał to klilku pajaców i tak zrobi ze mnie kretyna.....

No cóż, emocje opadają a szkoda, czas wyciągnąć wnioski panie Januszu Telka z Radomska. Czytaj i się ucz. Na co ty liczysz, na to że ktoś Ci da łóżeczko za darmoche, że ktoś cię przygarnie, że ktoś cię poprowadzi za rączke, człowieku większość z nas ma to już za sobą, najczęściej z wiadomym skutkiem, raz pomogłeś to masz pomagac do konca zycia i jeszcze dzien dluzej. Czy ty uwazasz ze my nie mamy kolegow, znajomych, rodzin, ze jezeli nadazy sie okazja to nie pomozemy "swoim", a nie jakiemuś faciowi z radomska, ktorego nikt nie zna i nie wiadomo kim on jest. Moze ty jestes zwyklym zlodziejem, moze pedofilem, jak ty sobie to wyobrazales, ze zucisz temat na forum i norwegia stoi otworem. Oczywiscie ja moge ci pomoc w przekazaniu informacji, udzieleniu porady, ale wszystko praktycznie znajdziesz na forum lub poprostu w necie.
Piszesz jakies bzdety, próbujesz nas nauczac, czlowieku ogarnij sie i juz nie odpisuj, nikt tu nie robi z ciebie kretyna, poprostu jestes kretynem jesli wierzyles cyt: "Gdybym nie wierzył w to ze dostanę tu pozytywne odp........"
Zyczę ci Jasiu abyś kiedyś wlasnie za zaparzenie sobie kawy i nawet za jej wypicie dostawal kasiorkę. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
co do kawy to wlasnie sie parzy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Yatsek napisał:

powiedz mi panie Jacek czy ta kawa lub parzenie jej spadło Ci z nieba bo wiesz u mnie w mieście też słyszę ohy i ahy jak to ja nie mam dobrze własne to.....własne tamto....i pewnie zazdrość i inne tym podobne rzeczy ...teraz takie... ale...które mnie zaciekawiło czy ja lub ty nie pracowałeś na to wszystko ....czy jak miałeś jedną pracę to za pensję leciałeś od razu do sklepu ....
bo ja nie ...i teraz mamy takiego pana właściciela wątku,który śmie powiedzieć.... bo ty masz pracę i parzysz sobie kawkę ..a pan pytam się co robił z pieniędzmi ....przecież w 4 krajach pan pracował ....można było zrobić za to jakąś szkołę a nie być tylko KONSUMENTEM i ja znam takich jak pan
JAK JEST TO FEST A NIECH NA WSI GUL IM SKOCZY a potem i tak siedzi się w czarnej dup....
więc do kogo się ma pretensje panie właścicielu wątku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Dajcie juz spokoj temu frajerzynie Pobawilismy sie i chyba wystarczy. Jak mawial Jan Pawel II
Pies go ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Izzy napisał:
Yatsek napisał:

powiedz mi panie Jacek czy ta kawa lub parzenie jej spadło Ci z nieba bo wiesz u mnie w mieście też słyszę ohy i ahy jak to ja nie mam dobrze własne to.....własne tamto....i pewnie zazdrość i inne tym podobne rzeczy ...teraz takie... ale...które mnie zaciekawiło czy ja lub ty nie pracowałeś na to wszystko ....czy jak miałeś jedną pracę to za pensję leciałeś od razu do sklepu ....
bo ja nie ...i teraz mamy takiego pana właściciela wątku,który śmie powiedzieć.... bo ty masz pracę i parzysz sobie kawkę ..a pan pytam się co robił z pieniędzmi ....przecież w 4 krajach pan pracował ....można było zrobić za to jakąś szkołę a nie być tylko KONSUMENTEM i ja znam takich jak pan
JAK JEST TO FEST A NIECH NA WSI GUL IM SKOCZY a potem i tak siedzi się w czarnej dup....
więc do kogo się ma pretensje panie właścicielu wątku

ciezko pracowalem na to zeby od czasu do czasu miec prawo do siedzenia w biurze i parzenia sobie kawy... A kasa? Nie musze sie pokazywac znajomym czy rodzinie z tej finansowej strony... Pewnie dlatego bo nikogo to nie interesuje a i ja nie mam potrzeby rozrzucania kasy na pokaz... Tak to chyba tylko na wsiach robia albo ludziska z kompleksami... Nowe auto potrzebne no bo co ludzie powiedza... A niech gadaja co chca - zyje sie dla siebie a nie dla kogos...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Dajcie juz spokoj temu frajerzynie Pobawilismy sie i chyba wystarczy. Jak mawial Jan Pawel II
Pies go ...

zabawa to żadna jedyne co to to po tym tu wszystkim depresji można się nabawić
przestać tak jak najbardziej bo on i tak nic nie zrozumie a mi jedyne co to się dostanie ,że jadem pluję na 5 m......
Hilton gdzieś napisała ,że zakłada iż wszyscy są dobrzy...ja też tak kiedyś myślałam i się przejechałam właśnie na takim kimś ..sam nic nie ma a drugiemu z zazdrości gały by wydrapał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok