Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prosze o pomoc! Obciazenie auta kredytem. - Norwegia

Czytali temat:
Marek Marek Robert Szymczak Łukasz Ziomek tomasz kuran Lukasz Trawczynski zbigniew tomasz szymański Wojciech , Stanisław Domagała Mariusz Tabian Marta1910 Hubert Str (3919 niezalogowanych)
9 Postów
kamil .
(kamilppp)
Wiking
w2.brreg.no/motorvogn/heftelser_motorvogn.jsp?regnr=vf20611

Czy to auto jest nadal obciazone? Tzn. czy przy zakupie takiego auta bede musial do jego ceny doliczyc rowniez 53tys? Jesli to prawda to wlasciciel ewidetnie chce mnie oszukac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(PARA)
Nowicjusz
Auto jest nadal obciążone kredytem jesli chcesz je kupić musisz się udać z właścicielem do banku w ktorym jest kredyt i on musi go spłacić może być to z piniędzy którymi ty zapłacisz za samochód ale kredyt musi zostć uregulowany

Bynajmniej moj znajomy tak kupił samochód
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
kamil .
(kamilppp)
Wiking
ok, dzieki. Rozmawialem przed chwila z wlascicielem i powiedzil mi, ze on splaci ten kredyt, ze spisze stosowna umowe. Czy jest to mozliwe? Czy jedynym sposobem na uregulowanie tego jest pojscie z nim do banku przed kupieniem samochodu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
StaszekAlcatraz napisał:
Czy jedynym sposobem na uregulowanie tego jest pojscie z nim do banku przed kupieniem samochodu?
lepszym sposobem jest poszukanie innego samochodu i sprzedawcy zarazem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(ROZPUSTA)
Nowicjusz
StaszekAlcatraz napisał:
ok, dzieki. Rozmawialem przed chwila z wlascicielem i powiedzil mi, ze on splaci ten kredyt, ze spisze stosowna umowe. Czy jest to mozliwe? Czy jedynym sposobem na uregulowanie tego jest pojscie z nim do banku przed kupieniem samochodu?

Może być tak że gość nie ma kasy umowa kupa pownna wystaczyc
Powinieneś przejść się do banku i zapytać jak to zrobić myślę że ten gościu nie chce cię oszukać słyszałem o takich kupnach ale dla swiętego spokoju proponuje się przejsc do banku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
kamil .
(kamilppp)
Wiking
Ok, dzieki wielkie rozpusta. Jutro rano przejde sie do banku i zapytam ich jak to bezpiecznie zrobic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Barbra O...
(Barbarka666)
Wiking
Tylko ze ta kwota to jest suma kredytu jaki facet wzial na ten samochod.A ile ma na dzien dzisiejszy do splacenia to juz faktycznie musisz sie z nim pofatygowac do DnB.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
StaszekAlcatraz napisał:w2.brreg.no/motorvogn/heftelser_motorvogn.jsp?regnr=vf20611
Czy to auto jest nadal obciazone? Tzn. czy przy zakupie takiego auta bede musial do jego ceny doliczyc rowniez 53tys? Jesli to prawda to wlasciciel ewidetnie chce mnie oszukac.

A dlaczego zaraz oszukać , przecież On nie wiedział , że trafi się kupiec , który w tych sprawach jest ciemniejszy od bambusa .
Każdy Norg zagląda do "brønnsa" przed decyzją o kupnie ., a tam , stoi jak byk iż kredyt jest z 2010r .
i logicznym jest , że przez te ponad 1,5 roku spłacił większą część zadłużenia .
Inaczej już by miał zajęte auto .
Audi A6 1,8T Quattro 1998, 235 000 km, kr 46 530,-
Kwota zbycia jest akurat adekwatna do tej sytuacji
.
---
www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=35689802
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
piszesz umowe-splacasz kredyt do banku, reszte dajesz wlascicielowi i po bulu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
StaszekAlcatraz napisał:
Ok, dzieki wielkie rozpusta. Jutro rano przejde sie do banku i zapytam ich jak to bezpiecznie zrobic.
a może zaczniesz myśleć w końcu głową a nie polskim łbem
dalej wierzysz w bajki typu dobre, lepsze niemieckie
masz tu
Påkostet masse i forstillig i løpet av dei siste åra
stary gruchot rocznik 1998
przebieg zajebisty jak na ten silnik i benzyniaka
gówno się sypie i rdzewieje
kosztuje od ch... i ciut ciut
ale polski łeb se kupi niemca i będzie jeździł nim w czarnych okularach z łokciem wysuniętym przez okno, discopolo na maxa
pełny szacun i zazdrość wśród podobnego polactwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok