Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Artur Malek greg lewandowsky Andrzej Wolski cysiek33 Polak11 Chmielak (2618 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...o

jakim

niby forum,piszesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
agakowal12 napisał:...To forum zostało założone na potrzeby roztrząsania tego co by było i jakby było gdyby? czy żeby zasięgnąć konkretnych informacji od ludzi którzy mają wiedzę w danym temacie?! bo żyją już kilka lat w Norwegii i chcą się tym podzielić. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci Gabrielu smacznego a resztę Twojej wypowiedzi pozostawić bez komentarza bo mało ciekawy ten twój wakacyjny życiorys.
KOBIETO opanuj się ... LUDZIE którzy mieszkają w Norge parę lat i Mają własne Norweskie Życie , nie udzielają się na ŻADNYM forum i nie tylko Tym .!!!
---
ONI mają własne Problemy i Inne spojrzenie na Świat , może i zaglądają na fora przypadkiem .
---
Żadne Forum Nie ma OBOWIĄZKU pomocy KOMUKOLWIEK , a już zwłaszcza Jego Uczestnicy .
---
Tu ludzie zaglądają z Nudów i jeżeli mają chęć to odpiszą , a jeżeli Nie to Nikt Nas do Niczego Nie zmusi ...
---
ŚMIESZNA JESTEŚ Z TYM TEKSTEM .
I TYLE .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
agakowal12 napisał:
Następnym razem zacznę od pełnego życiorysu bo widocznie czytanie ze zrozumieniem dla nie których to problem. Zadałam jasne pytania na które chciałam poznać odpowiedz. Podziękowałam i na tym koniec. Gabriel postanowił rozwinąć i wygłosić swoje dywagacje które nikogo nie interesują a może i owszem bo dyskusja nabrała tempa i bardzo się rozwinęła. Pytanie do ciebie Gabrielu, co Tobie do tego gdyby to o czym napisałeś miało miejsce? cytuję "Czyżby ta dyscyplinarka , była tylko i wyłącznie twoją zasługą !? .
I teraz , nie w smak tobie z tego powodu !? .

To forum zostało założone na potrzeby roztrząsania tego co by było i jakby było gdyby? czy żeby zasięgnąć konkretnych informacji od ludzi którzy mają wiedzę w danym temacie?! bo żyją już kilka lat w Norwegii i chcą się tym podzielić. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci Gabrielu smacznego a resztę Twojej wypowiedzi pozostawić bez komentarza bo mało ciekawy ten twój wakacyjny życiorys.

agakowal12, masz w 100 % rację, gabriel to pajac forumowy.
Przeczytaj chociażby ten wątek, nie pytałem w nim co powinienem otrzymać od pracodawcy ale o to jak to wygląda z punktu widzenia przepisów prawa. Yatsek zrozumiał bez problemu o co pytam, gabriel (rynsztok intelektualny) nie zrozumiał nic.

www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...raca%2c_pytania.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Aga Kowal
(agakowal12)
Wiking
No oczywiście, ja jestem śmieszna inni są głupi reszta jest jeszcze inna tylko Gabriel zbiera brawa i oklaski przez to że jest już tu kilka lat i ma czas na spędzanie całego dnia na forum bo nie ma swojego życia i problemów, kieruje nim nuda i daje sobie upust ubliżając innym i podbudowując swoje ego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NorgeMatrix napisał:...agakowal12, masz w 100 % rację, gabriel to pajac forumowy.
Przeczytaj chociażby ten wątek, nie pytałem w nim co powinienem otrzymać od pracodawcy ale o to jak to wygląda z punktu widzenia przepisów prawa. Yatsek zrozumiał bez problemu o co pytam, gabriel (rynsztok intelektualny) nie zrozumiał nic.

ECH ... Jacek i Jemu Podobni , są Leniwi i idą po łatwiźnie , robiąc z WAS WSZYSTKICH , Forumowych Kaleków , podając wszystko gotowe na tacy . Ja Jego rozumiem , On już w lot łapie , co wy Gamońskie Aliensy , chcecie się dowiedzieć , pomimo tego iż poprawnie nie potraficie się wypowiedzieć . Jemu i Innym już z wami nie chce się droczyć .
I albo odpowiada ... albo Nie odpowiada .

---
Ja mam Więcej cierpliwości i staram się was Gamonie Czegoś Nauczyć , ot tak się właśnie nieraz bawię w Edukację na Forum .
---
Niemniej i Mnie się to wszystko zaczyna NUDZIĆ ...!!!
A szkoda ... przednia zabawa jest jak się prostuje takie aliensy w tak mało skomplikowanych sprawach .
---
Ech... nic to , czas zbierać się do pracy Emigracyjni Rodacy ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
NorgeMatrix napisał:...agakowal12, masz w 100 % rację, gabriel to pajac forumowy.

ECH ... Jacek i Jemu Podobni , są Leniwi i idą po łatwiźnie , robiąc z WAS WSZYSTKICH , Forumowych Kaleków , podając wszystko gotowe na tacy . Ja Jego rozumiem , On już w lot łapie , co wy Gamońskie Aliensy , chcecie się dowiedzieć , pomimo tego iż poprawnie nie potraficie się wypowiedzieć . Jemu i Innym już z wami nie chce się droczyć .
I albo odpowiada ... albo Nie odpowiada .

---
Ja mam Więcej cierpliwości i staram się was Gamonie Czegoś Nauczyć , ot tak się właśnie nieraz bawię w Edukację na Forum .
---
Niemniej i Mnie się to wszystko zaczyna NUDZIĆ ...!!!
A szkoda ... przednia zabawa jest jak się prostuje takie aliensy w tak mało skomplikowanych sprawach .
---
Ech... nic to , czas zbierać się do pracy Emigracyjni Rodacy ...

Dziekujemy ci bardzo Wielki Nauczycielu, że masz w sobie tyle współczucia dla nas i tak dużo czasu poświęcasz na wyedukowanie nas, prostych i niereformowalnych ludków. Zdajemy sobie sprawę że Twój czas jest bezcenny i każda chwila poswięcona nam jest jak błogosławieństwo, które na nas spływa. O Wielki Nauczycielu, chwała Ci po wsze czasy. Niech Twe Imię będzie blogosławione i wywyższone pod niebiosa.
Jeśli nie sprawi Ci to za dużo kłopotu, chciałbym prosić o poświęcenie modlitwy, którą to my, uniżeni prości ludzie będziemy pięć razy dziennie odmawiać na Twoją cześć:

Święty Gabrielu,
który byłeś, jesteś i będziesz zawsze zwiastunem dobrej nowiny,
dopomagaj nam do spokojnego przyjmowania wszelkich wieści.
Byśmy nigdy nie ulegali panice
Przyczyniaj się także do tego,
aby oznajmiana nam prawda stawała się dla nas jasna i zrozumiała,
Amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
"dopomagaj nam do ......."? Dopomaga sie "w" czymś. Gabriel Gabrielem, ale jak już chcesz kogoś wysmiac, to przynajmniej nie osmieszaj siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
I Ciebie też muszę prosić o wybaczenie, że nie napisałem i nie wyjaśniłem do końca. Proszę wybacz mi. Modlitwa jest oryginalna (troszkę okrojona), więc pisownie zostawiłem bez zmian. Jeszcze raz proszę uniżenie o wyrozumiałość.

Pomódl się do Gabriela, spłynie na Ciebie jego łaska (łaska rozumienia).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Gwoli wyjaśnienia, ja sie do nikogo nie modlę i nie interesuje sie bzdurami typu splywajaca łaska. Każdy ma to, co sam sobie wypracuje. Radzę trzeźwo myśleć, będzie ci w życiu łatwiej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Aga Kowal
(agakowal12)
Wiking
Hilton ja tylko pytam o czym w ogóle mowa? Ja zadałam jasne pytania i dostałam jasne odpowiedzi tak? Ładnie podziękowałam i wszystko w temacie tak?
Więc pytam teraz po co i dla jakiej idei Gabrielek zaczął wypisywać swoje dywagacje? Jeżeli razi go tępota zwykłego człowieka bo taki z niego inteligent to niech się wypisze z forum i nikomu nie ubliża i to chyba wszystko w temacie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok