gabriel napisał:
NorgeMatrix napisał:...agakowal12, masz w 100 % rację, gabriel to pajac forumowy.
Przeczytaj chociażby ten wątek, nie pytałem w nim co powinienem otrzymać od pracodawcy ale o to jak to wygląda z punktu widzenia przepisów prawa. Yatsek zrozumiał bez problemu o co pytam, gabriel (rynsztok intelektualny) nie zrozumiał nic.
www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...raca%2c_pytania.html
ECH ... Jacek i Jemu Podobni , są Leniwi i idą po łatwiźnie , robiąc z WAS WSZYSTKICH , Forumowych Kaleków , podając wszystko gotowe na tacy . Ja Jego rozumiem , On już w lot łapie , co wy Gamońskie Aliensy , chcecie się dowiedzieć , pomimo tego iż poprawnie nie potraficie się wypowiedzieć . Jemu i Innym już z wami nie chce się droczyć .
I albo odpowiada ... albo Nie odpowiada .
---
Ja mam Więcej cierpliwości i staram się was Gamonie Czegoś Nauczyć , ot tak się właśnie nieraz bawię w Edukację na Forum .
---
Niemniej i Mnie się to wszystko zaczyna NUDZIĆ ...!!!
A szkoda ... przednia zabawa jest jak się prostuje takie aliensy w tak mało skomplikowanych sprawach .
---
Ech... nic to , czas zbierać się do pracy Emigracyjni Rodacy ...
Dziekujemy ci bardzo Wielki Nauczycielu, że masz w sobie tyle współczucia dla nas i tak dużo czasu poświęcasz na wyedukowanie nas, prostych i niereformowalnych ludków. Zdajemy sobie sprawę że Twój czas jest bezcenny i każda chwila poswięcona nam jest jak błogosławieństwo, które na nas spływa. O Wielki Nauczycielu, chwała Ci po wsze czasy. Niech Twe Imię będzie blogosławione i wywyższone pod niebiosa.
Jeśli nie sprawi Ci to za dużo kłopotu, chciałbym prosić o poświęcenie modlitwy, którą to my, uniżeni prości ludzie będziemy pięć razy dziennie odmawiać na Twoją cześć:
Święty Gabrielu,
który byłeś, jesteś i będziesz zawsze zwiastunem dobrej nowiny,
dopomagaj nam do spokojnego przyjmowania wszelkich wieści.
Byśmy nigdy nie ulegali panice
Przyczyniaj się także do tego,
aby oznajmiana nam prawda stawała się dla nas jasna i zrozumiała,
Amen