Witam na ogóle....
Gdybym nie wierzył w to ze dostanę tu pozytywne odp. to nie zawracałbym sobie głowy pisaniem (przejrzałem trochę forum..
.....Trochę o mnie...mam 45 lat i zamierzam następne lata spędzic na banicji bo w kraju uczciwe to już ciężko jest. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w budowlance bo większość czasu spędziłem za kółkiem niestety tylko busa ( kat.B ) ale lewych rąk do pracy nie mam. Miałem okazję siedzieć trochę czasu w Irlandii gdzie ze synem malowaliśmy domy. ogólnie znam realia życia za granicą jednak zdecydowałem się na wyjazd.Angielski nie za mocny ale tez nie ostatni.
Ja wiem , że w ten sposób się pracy nie załatwia ale piszę po to że być może znajdzie się jakaś bratnia dusza która ma dodatkowo wolne łózko i miała by chęć poprowadzić mnie za rękę przez te pierwsze formalności a praca..no cóż..trzeba być dobrej myśli...
Jestem na facebooku wiec focie do wglądu żeby nie być anonimowym.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów....

Gdybym nie wierzył w to ze dostanę tu pozytywne odp. to nie zawracałbym sobie głowy pisaniem (przejrzałem trochę forum..

Ja wiem , że w ten sposób się pracy nie załatwia ale piszę po to że być może znajdzie się jakaś bratnia dusza która ma dodatkowo wolne łózko i miała by chęć poprowadzić mnie za rękę przez te pierwsze formalności a praca..no cóż..trzeba być dobrej myśli...

Jestem na facebooku wiec focie do wglądu żeby nie być anonimowym.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów....