Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Onaa Onaa Smoukit (7212 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Yatsek napisał:
Izzy napisał:
Yatsek napisał:
co do kawy to wlasnie sie parzy...

powiedz mi panie Jacek czy ta kawa lub parzenie jej spadło Ci z nieba bo wiesz u mnie w mieście też słyszę ohy i ahy jak to ja nie mam dobrze własne to.....własne tamto....i pewnie zazdrość i inne tym podobne rzeczy ...teraz takie... ale...które mnie zaciekawiło czy ja lub ty nie pracowałeś na to wszystko ....czy jak miałeś jedną pracę to za pensję leciałeś od razu do sklepu ....
bo ja nie ...i teraz mamy takiego pana właściciela wątku,który śmie powiedzieć.... bo ty masz pracę i parzysz sobie kawkę ..a pan pytam się co robił z pieniędzmi ....przecież w 4 krajach pan pracował ....można było zrobić za to jakąś szkołę a nie być tylko KONSUMENTEM i ja znam takich jak pan
JAK JEST TO FEST A NIECH NA WSI GUL IM SKOCZY a potem i tak siedzi się w czarnej dup....
więc do kogo się ma pretensje panie właścicielu wątku

ciezko pracowalem na to zeby od czasu do czasu miec prawo do siedzenia w biurze i parzenia sobie kawy... A kasa? Nie musze sie pokazywac znajomym czy rodzinie z tej finansowej strony... Pewnie dlatego bo nikogo to nie interesuje a i ja nie mam potrzeby rozrzucania kasy na pokaz... Tak to chyba tylko na wsiach robia albo ludziska z kompleksami... Nowe auto potrzebne no bo co ludzie powiedza... A niech gadaja co chca - zyje sie dla siebie a nie dla kogos...

właśnie to chciałam od Ciebie usłyszeć i nie trzeba kogoś znać by po dwóch zdaniach nie wiedzieć kim jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Izzy napisał:
optimus reaktywacja napisał:
...

zabawa to żadna jedyne co to to po tym tu wszystkim depresji można się nabawić
przestać tak jak najbardziej bo on i tak nic nie zrozumie a mi jedyne co to się dostanie ,że jadem pluję na 5 m......
Hilton gdzieś napisała ,że zakłada iż wszyscy są dobrzy...ja też tak kiedyś myślałam i się przejechałam właśnie na takim kimś ..sam nic nie ma a drugiemu z zazdrości gały by wydrapał

Ja sie swietnie bawilem Patrzec jak sie chlop zmienia - bezcenne. Uwazam, ze wiekszosc piszacych zapytania o prace udaje skruche, a potem wychodzi z nich kurewstwo.

Zadnych charyzmatow od Jehowy u sobie niezauwazylem. Jak mam chec i cos wiem to pomoge w innych przypadkach wole sie pobawic. To forum naprawde odpreza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
NorgeMatrix napisał:
telkin1 napisał:
Yatsek napisał:
telkin1 napisał:
bo widzisz ...tak to zwykle bywa że nie tylko debile czytaja takie posty...owszem poswiecam ten dzień na zabawie tutaj i dyskusji z kilkoma kretynami....ale z osobami konkretnymi rozmawiam na priv ...którzy tu na ten pomiot nawet nie wchodzą...i to jest ważne i jako ciekawostke powiem ci że mam juz wszystko co potrzebowałem
ziomale z radomska Ci pisza na prv ze tu jest spoko ziomek, przyjezdzaj ku**a co sie bedziesz kisil na dzielni sam, wszyscy juz dawno dali drapaka....

za duzo TV chlopaku ogladasz i za czesto sylwi na wp sie naczytales... jesli jakas mameja Ci odpisala to wiedz ze miales szanse odciac sie od bagna i zaczac nowe normalne zycie w NO.... wyjedziesz z radomska na jakies PL slumsy w NO bo tak Ci lepiej..... w 3 krajach tak juz sprawy zalatwiles... bedzie i czwarty kraj i piaty i tyle jeszcze na ile Ci zdrowko pozwoli....

w zyciu jednak to nie jest tak jak na fizyce pani w szkole uczyla, ze tylko plus z minusem sie przyciagaja... tutaj glupi z glupim sie za raczki trzyma bo swoj ze swoim wspolny jezyk znajda..... moze nie ma potrzeby tego zmieniac???

i tak zupelnie na marginesie... zauwazylem ze "na codzien" skonczyly sie juz pytania na dzien dobry typu: a u polaka robisz czy u norwega bo ja t ku**a na czarno cisne... przyjada ze swietej jadwigi ziomki i z innych wiosek bogowie dzielnicy spod budki z piwem to znow sie zacznie..... jak sinusoida.... za dlugo bylo dobrze....

masz racje Jacusiu z wawy...masz racje....z tym ze co ty synku możesz wiedziec o życiu jak ty zmęczony jesteś zrobieniem sobie kawy..siedzisz w jakieś firmie ..masz prace i próbujesz udowadniac swoja wyzszość nie majac pojęcia do kogo piszesz.
Poczytałem poznałem kilku pożal sie boże mądrusiów i starczy bo cokolwiek bym tu jeszcze nie napisał to klilku pajaców i tak zrobi ze mnie kretyna.....

No cóż, emocje opadają a szkoda, czas wyciągnąć wnioski panie Januszu Telka z Radomska. Czytaj i się ucz. Na co ty liczysz, na to że ktoś Ci da łóżeczko za darmoche, że ktoś cię przygarnie, że ktoś cię poprowadzi za rączke, człowieku większość z nas ma to już za sobą, najczęściej z wiadomym skutkiem, raz pomogłeś to masz pomagac do konca zycia i jeszcze dzien dluzej. Czy ty uwazasz ze my nie mamy kolegow, znajomych, rodzin, ze jezeli nadazy sie okazja to nie pomozemy "swoim", a nie jakiemuś faciowi z radomska, ktorego nikt nie zna i nie wiadomo kim on jest. Moze ty jestes zwyklym zlodziejem, moze pedofilem, jak ty sobie to wyobrazales, ze zucisz temat na forum i norwegia stoi otworem. Oczywiscie ja moge ci pomoc w przekazaniu informacji, udzieleniu porady, ale wszystko praktycznie znajdziesz na forum lub poprostu w necie.
Piszesz jakies bzdety, próbujesz nas nauczac, czlowieku ogarnij sie i juz nie odpisuj, nikt tu nie robi z ciebie kretyna, poprostu jestes kretynem jesli wierzyles cyt: "Gdybym nie wierzył w to ze dostanę tu pozytywne odp........"
Zyczę ci Jasiu abyś kiedyś wlasnie za zaparzenie sobie kawy i nawet za jej wypicie dostawal kasiorkę. Pozdrawiam

To jest mój ostatni wystep tutaj a piszę tylko dlatego zeby ci udowodnic jak nie potrafisz mysleć...dziewczynko która siedząc w Pl pisze jak to sie oddycha w norwegii....
Otóz biorąc pod uwage cytat który tu przytoczyłaś owszem ...wierzyłem że tak bedzie i sie nie przeliczyłem..wiedziałem ze po moim poście odezwa sie takie gwiazdy jak ty czy też kilku innych.umoralniaczy..bo tak sie zawsze dzieje...ale wiedziałem tez i wierzyłem w to ze tak naprawdę ci troszkę bardziej mądrzejsi którzy umieją liczyc odezwą sie do mnie na priv..i nie przeliczyłem sie...no cóz ..,mam kilka fajnych propozycji ...ale to juz nie jest istotne.
Forum jest po to zeby je umiec mądrze wykorzystać...a wam co niektórym jeszcze daleko do tego.....
Zyczę wszystkiego dobrego ..nawet temu kretynowi z jajkiem na wierzchu....

aha jeszcze jedno....złodziej z reguły boi sie złodzieja.....a ty ze mnie takiego zrobiłaś....także rusz mózgiem i zastanów sie co mam na mysli......

Bez odbioru....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Ja pier....le, jestes tak uparty jak gabriel ( ale to chyba komplement dla ciebie).
Zapraszam do Norge z tym co masz od tych "którzy umieją liczyc".

Żałosne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...telkin

ty juz nie szukaj

pracy,mieszkania...ty

idz na wczesniejsza emeryture

albo jeszcze lepiej - na rente,na glowe..!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
No dobrze...czas mi sie skończył więc muszę sie odsłonić. Tak naprawdę nie wybieram sie nigdzie za granicę.W polsce radzę sobie doskonale.Siedząc na necie przez przypadek wszedłem na te stronkę i wymysliłem sobie taką sondę żeby zobaczyć co to sie wydarzy. Ubawiłem sie doskonale bo dla mnie rzut mięchem nie jest niczym obrzydliwym i w dupie mam co sobie o mnie myslicie..ale stwierdziłem ze prawie wszyscy którzy coś tutaj napisali sa niczym innym jak zwykłą bandą pierdolonych plotkarzy co to dla nich nowy człowiek to zwykły intruz i smieć.
Sonda super... udana na 100%...i jakaz to przy okazji przestroga dla nowych twarzy którzy niech sie lepiej zastanowią zanim cos tu napiszą żeby nie paść ofiarą takiej zgnilizny i znieczulicy.
Bo tak naprawdę to forum obsługuje banda kilkunastu mądrusi co to na wszystko mają gotową odpowieć z reguły negatywną..a swoją drogą co niektórych co to podczas godz, pracy zajmują sie nie pracą a wypisywaniem głupot na necie ktos powinien na bruk wypieprzć..
Szkoda że juz koniec wolnego bo jeszcze bym tu łacha z co niektórych pociągnął....to było takie proste bo przeciez nikt normalny nie napisze takiego bzdetu bo wiadomo ze nikt mu nic nie da...
ale okazało sie jednak że dla takich plotkarskich mądrusi był to doskonały kąsek...
Swietna zabawa...i z pewnościa spróbuje jeszcze raz .......a niektórzy pokazali tu niezłe ego i powinni sie zdrowo zastanowić zanim cokolwiek gdzies napiszą...
Puki co.....pa pa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...szczerze

wspolczuje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(PARA)
Nowicjusz
brzydal napisał:
...szczerze

wspolczuje...

....widzisz

dziadu,to twoja wina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
telkin1 napisał:

Puki co.....pa pa...

to pukanie co słyszysz w główce to odgłos spod sufitu
to dwa zgromadzone tam króliki odbywają aktualnie i nieustannie stosunek płciowy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
telkin1 napisał:
No dobrze...czas mi sie skończył więc muszę sie odsłonić. Tak naprawdę nie wybieram sie nigdzie za granicę.W polsce radzę sobie doskonale.Siedząc na necie przez przypadek wszedłem na te stronkę i wymysliłem sobie taką sondę żeby zobaczyć co to sie wydarzy. Ubawiłem sie doskonale bo dla mnie rzut mięchem nie jest niczym obrzydliwym i w dupie mam co sobie o mnie myslicie..ale stwierdziłem ze prawie wszyscy którzy coś tutaj napisali sa niczym innym jak zwykłą bandą pierdolonych plotkarzy co to dla nich nowy człowiek to zwykły intruz i smieć.
Sonda super... udana na 100%...i jakaz to przy okazji przestroga dla nowych twarzy którzy niech sie lepiej zastanowią zanim cos tu napiszą żeby nie paść ofiarą takiej zgnilizny i znieczulicy.
Bo tak naprawdę to forum obsługuje banda kilkunastu mądrusi co to na wszystko mają gotową odpowieć z reguły negatywną..a swoją drogą co niektórych co to podczas godz, pracy zajmują sie nie pracą a wypisywaniem głupot na necie ktos powinien na bruk wypieprzć..
Szkoda że juz koniec wolnego bo jeszcze bym tu łacha z co niektórych pociągnął....to było takie proste bo przeciez nikt normalny nie napisze takiego bzdetu bo wiadomo ze nikt mu nic nie da...
ale okazało sie jednak że dla takich plotkarskich mądrusi był to doskonały kąsek...
Swietna zabawa...i z pewnościa spróbuje jeszcze raz .......a niektórzy pokazali tu niezłe ego i powinni sie zdrowo zastanowić zanim cokolwiek gdzies napiszą...
Puki co.....pa pa...

Takiego debila to tu jeszcze nie było.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jaką mamy polewe, człowieku a raczej imbecylu, prześledź swoje posty, ja pie......le, jaki zawodnik. Twoje wypociny i to jak próbujesz sie wybielić świadczą tylko o tym jakim jesteś kut....sem w życiu jaki i w sieci.

Przyznaj się kmiocie że doszedłeś do wniosku że jestes pojb......ny, bądz mężczyzną i przestan sie wybielac. Mężczyzna. Co ja pierd.....le.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok