Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problem z odzyskaniem feriepenge - Norwegia

Czytali temat:
Bronek2 (565 niezalogowanych)
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
Witam moze i taki temat juz byl ale ponawiam mam pytanie czy ktos sie orientuje gdzie powinnam sie zglosic by zglosic ze byly pracodawca nie wyplacil feriepenge nie sa to duze pieniadze ale moje. pisalam sms do niego nie odpisuje do kolezanki odpisal tylko tyle ze muisza pogadac wiec chodzi o to ze niema pewnie kasy by wyplacic ale jej jest winien wieksza sume. jest on Norwegiem. dziekuje z gory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
julka235 napisał:
Witam moze i taki temat juz byl ale ponawiam mam pytanie czy ktos sie orientuje gdzie powinnam sie zglosic by zglosic ze byly pracodawca nie wyplacil feriepenge nie sa to duze pieniadze ale moje. pisalam sms do niego nie odpisuje do kolezanki odpisal tylko tyle ze muisza pogadac wiec chodzi o to ze niema pewnie kasy by wyplacic ale jej jest winien wieksza sume. jest on Norwegiem. dziekuje z goryMusiała byś podać pełną nazwę firmy , jeżeli jest legalna to można Gościa postraszyć , że jak nie zapłaci to zgłosi się sprawę do Lindorf-a , to Norweski egzekutor należności i o upadłość firmy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
pelnej nazwy firmy niewiem ale napisze do kolezanki i sie dowiem. firma jest legalna zajmuje sie produkcja przysmaku na Lofotach i nie tylko. jest to mala firma. pracuje tam tylko kilka osob
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Pełnej nazwy firmy nie pamiętasz a miałaś w ogóle jakiś kontrakt na pracę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
julka235 napisał:
pelnej nazwy firmy niewiem ale napisze do kolezanki i sie dowiem. firma jest legalna zajmuje sie produkcja przysmaku na Lofotach i nie tylko. jest to mala firma. pracuje tam tylko kilka osob
To podaj numer tego telefonu , na jaki wysyłałaś tego sms-a , też można znaleźć tego Gościa i jego firmę .
To że ty widziałaś parę Osób , to nie znaczy wcale iż firma musi być mała . Może takich zakładzików być Wiele ...i tworzyć jeden duży zakład .
Decyzja Należy jednak zawsze do Ciebie
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jesli Ty nawet nie wiesz jaka firma dokladnie jest Ci dluzna kase to ja nie mam juz ochoty tracic czas piszac gdzie i do kogo piszesz kravbrev itd..... ogarnijcie sie ku**a ludzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
znalazlam odcinek wyplaty wiec mam juz nazwe firmy. niewiem jak jest naprawde ale tam pracuje tylko on jego syn i jedna kobieta i kolezanka Polka ale sie zwolniila. a ta Norweszka broni go ze on wyplaci. zawsze go bronila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok