Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(899 niezalogowanych)
22 Posty
Darek Z.
(darioaries)
Wiking
pippen napisał:
darioaries napisał:
Odwazni sa tylko w grupie jak to mialo miejsce chociazby na plazy w Gdyni w pojedynke chowaja sie po katach i tylko modla zeby nikt ich nie rozpoznal ( sam znam takich). Ja proponuje wyslac takich odwaznych chlopakow np. do Afganistanu dac w reke maczete i kalacha i niech pokaza jakimi sa facetami. A obrazanie Litwinow , Ukraincow czy innych nacji tylko pokazuje z jakim poziomem mamy do czynienia. A tak na marginesie chyba zapomnieli ze wielki Polski Wodz Naczelny byl wlasnie Litwinem.

dobrze się czujesz? byłeś w Gdyni? Liżesz to co podają media i to Polskie... zastanawiasz się co piszesz? Wypisujesz szmatławe posty nie znając tematu.

Chcesz popróbować w pojedynkę? łatwo obrażać innych zasłaniając się netem?
ilu było meksykoli i w ilu do nich pobiegliśmy? 300? 500? .... a może 40000?

Jak piszesz o Wielkich Wodzach to ja znam raptem jednego no może jeszcze Chodkiewicz aczkolwiek to nie na Litwie tylko obecnie Białoruś ... Wtedy jednak było to połączone mocarstwo.
Znam też przynajmniej trzydziestu Wielkich Wodzów pochodzących z "rdzennej Polski" chociaż nie oni też pochodzili ze Śląska, Małopolski, Wielkopolski, Mazowsza i Pomorza ...

Dobrze sie czuje ale dzieki za troske. skoro ja lize to co pisza 'Polskie media' to co lize prokuratura ktora tak was biednych chlopakow oskarza i stawia zarzuty????no tak przeciez oni tez tam nie byli!!A tak szczerze to ty tam byles czy tylko znasz to z opowiadan kolegow?? I gdzie ta dziewczyna ktora ci meksykanie rzekomo w twarz udezyli???co do historii to duze braki widze!Gdzie ja kogos obrazilem???A ladnie obrazac na meczu, plazy czy na miescie zaslaniajac sie koleszkami???jakbys nie zauwazyl to ja sie nie ukrywam i mnie nie strasz koleszko!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok