Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
12 Posty

(maly1)
Wiking
buniusia79 napisał:
Pracowałam z Adecco ponad rok. Uważam, że to dobry start dla początkujących w Norge.
Nie narzekałam i nie narzekam na nich. Zawsze wszystko było ok i na czas. Wystarczy być dobrym pracownikiem to ani na brak pracy nie narzekasz ani na kasę.
Nie czuję się nieudacznicą dlatego, że dla nich pracowałam..od czegoś trzeba zacząć. Obecnie to do norweskiej firmy z ulicy nikt nie bierze, prawda?
MASZ RACJE KOLEZANKO NIEMOZNA SIE PODDAWAC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
torty-torciki marta
(martolina2)
Wiking
W adecco dla kobiet napewno mają prace przy sprzątaniu i jako asystent w przedszkolu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Dla kobiet w adecco mają każdą pracę, zależy od doświadczenia.
W Norwegii nie ma podziału na damskie i męskie zawody, więc możesz być nawet hydraulikiem jeśli masz kwalifikacje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
buniusia79 napisał:
Dla kobiet w adecco mają każdą pracę, zależy od doświadczenia.
W Norwegii nie ma podziału na damskie i męskie zawody, więc możesz być nawet hydraulikiem jeśli masz kwalifikacje.

...kamienie też kładą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Maja Raj
(jowi1)
Wiking
Mam pytanie czy Adecco duzo potracalo z twojej wyplaty? mam zamiar tez wyjechac do norwegii, zastanawiam sie czy po odtraceniu oplat za mieszkanie, ogolnie zycie tam da sie cos odłożyc? Zaczynam sie rozgladac za firmami posredniczacymi, czytalam o adecco, nie wszystkie opinie byly pozytywne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jowi1 napisał:
Mam pytanie czy Adecco duzo potracalo z twojej wyplaty? mam zamiar tez wyjechac do norwegii, zastanawiam sie czy po odtraceniu oplat za mieszkanie, ogolnie zycie tam da sie cos odłożyc? Zaczynam sie rozgladac za firmami posredniczacymi, czytalam o adecco, nie wszystkie opinie byly pozytywne...
to zalezy jak wyladujesz.. albo bedziesz miec mieszkanie za 4k gdzes na obzerzach i do pracy bedziesz musial dojechac.. albo w baraku za kilka tysiecy... to co bedzie dostepne....

i wbij do glowki ze to tylko firma posredniczaca... dzis masz prace jutro nie... to jakie to jest meiszkanie jest najmniej istotne.... najwazniejsze to mieszkac na swoim i szukac sobie innej pracya i nie siedziec caly czas w firmie swiadczacej uslugi pracy czasowej i marudzic ze nie ma pracy!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
jowi1 napisał:
Mam pytanie czy Adecco duzo potracalo z twojej wyplaty?

Nic mi adecco nie potrącało, z tym że ja mieszkanie wynajęłam sama, bez pośredników i współlokatorów, nie wliczając męża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(maly1)
Wiking
buniusia daj namiary na adecco w oslo bo jestem swiezy i niewiem gdzie jak dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
maly1 napisał:
buniusia daj namiary na adecco w oslo bo jestem swiezy i niewiem gdzie jak dzieki
i to jest wlasnie ku**a prawdziwy alien...
DAJ!!!!
bo nie umiem....

a masz:

lmgtfy.com/?q=adres+adecco+oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Musiałabym sama szukać, żeby dać, bo ja z Bergen