Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marta Kot (1578 niezalogowanych)
98 Postów
Kasia M
(Kasia M)
Początkujący
Najwięcej ofert jest dla: pedagogów, pielęgniarzy/rek.
Jeśli chodzi o studia inżynierskie: branża IT i tak jak ktoś wspomniał - wszystko to, co związane z ropą.
Norweski wskazany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
gabriel napisał:
A Politechnika , Nigdy do tej pory , nie była równoważna Uniwersytetowi . Politechnika to tylko nazwa i Norwedzy tej nazwy nie znaja. Powiesz, ze studiowales na politechnice, to jedyne co uslyszysz to... ze co? . Norwedzy znaja za to NTNU.
A poza tym politechnika jest przeciez uniwesytetem, tyle ze technicznym - wyksztalcenie wyzsze daje, magistra mozesz zrobic, czyli podsumowujac - gabriel, czepiasz sie szczegolow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Martin2011 napisał:

Wypas reniferów na północy w stadach do 500 sztuk - tak brzmi zajęcie.
Angielski wymagany!

Leze

Tylko z tym angielskim, to sie nie zgodze, bo te renifery, niestety, one znaja tylko samisk
Jak zagadasz po angielsku, to odmowia wspolpracy. Stado sie rozproszy i robote szlag trafil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Elise napisał:
gabriel napisał:
A Politechnika , Nigdy do tej pory , nie była równoważna Uniwersytetowi . Politechnika to tylko nazwa i Norwedzy tej nazwy nie znaja. Powiesz, ze studiowales na politechnice, to jedyne co uslyszysz to... ze co? . Norwedzy znaja za to NTNU.
A poza tym politechnika jest przeciez uniwesytetem, tyle ze technicznym - wyksztalcenie wyzsze daje, magistra mozesz zrobic, czyli podsumowujac - gabriel, czepiasz sie szczegolow.

HA...HA...HA...!!!
Naprawdę z utęsknieniem , czekałem na Twoją ripozdę ...
Jednak , nie bydym tudy , siem naukowom droczyłem ... we tymże ścisłem tymmacie .
---
NIECH tam zostanie jak uważasz ... beze tego i tako , Świat nie padnie na kulona ...
---
Pozdrawiam NOCNIE I MROCZNIE ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok