1 NOK
Witam! Sprzedam bilet Bergen -Krakow (norwegian) 23.12.14r. Cena 1000NOK Więcej info priv
Odrobinę regulacji i gdzie kto może pracować ( uwaga medal ma 2 strony ) europa.eu/youreurope/citizens/work/work-abroad/index_pl.htm Przepisy dotyczące swobodnego przepływu pracowników ...
Takie pytanie do mądrzejszych Jezeli dzwoni się o wynajem i własciciel nie zgadza sie na rejestracje w Folkeregisteret to jak mozna otrzymywać listy np. skattekort, altinn itp na adres gdzie sie ...
Straż Marszu Niepodległości: kibice niech zrobią swój marsz Przedstawiciel straży Marszu Niepodległości, który przemawiał podczas wiecu na błoniach Stadionu Narodowego, ...
Witam dostałem taką odpowiedz od pracodawcy czy to niejest jakiś wałek proszę o opinie Witam Wojewóztwo: LUBELSKIE Miasto: 20-863 Lublin Ulica: ul. Młodej Polski 32 lok. 13 NIP: 7123089923 ...
( )
11-11-2014 18:26
Witam czy zna ktos firme Frank Mohn AS
Witam wszystkich, mam pytanie czy zna ktoś stronę www do mapy ze stacjami LPG w Norwegii. Z góry dziękuje za pomoc.
Witam. Posiadam starszego peugeota 406 coupe i ciezko go wystartowac. Wydaje mi sie ze to starter, rozrusznik ale pewny nie jestem. Jak ktos ma chwile to prosze o pomoc oczywiscie nie za darmo. ...
Radek Dobrzykowski
10-11-2014 18:20
Niewiele brakowało, a Adam Hofman, Mariusz Antoni Kamiński, Adam Rogacki i Dawid Jackiewicz ze swymi żonami awanturnicami zmusiliby samolot Ryanair do lądowania i trafili w ręce ...
Witam, potrzebuje informacji czy jest możliwość przepłynięcia promem z Tromsø do Bergen. Z góry dziękuje za pomoc.
Ryszard Kowollik
10-11-2014 14:03
witam czy ktoś może powiedzieć jak mogę dowiedzieć się w jakiej ubezpieczalni był samochód ,ponieważ kupiłem autko i próbuję kupić polisę przez internet i w polu ostatnia firma ubezpieczeniowa ...
Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj nowym użytkownikiem, gdyż jestem w trakcie rozważań na temat emigracji do Norwegii. Mam kilka pytań, które chciałbym zadać wprost, gdyż bałagan w ...
Potrzebuje namiaru do kierowcy Ciągnika z naczepą najlepiej z małopolski , który kursuje Nor-Pol . Z góry dzięki
Natknelam sie na ten artykul innercastle.no/2014/11/04/barna-dine-er-...t-viktigste-i-livet/ Zastanawiam sie, czy jakis tam procent zwiazkow rozpada sie przez to, ze ludzie skupiaja glownie swoja ...
hej szukam modelki do bodypaintingu i facepaintingu oraz malowania paznokcie za pomocą aerografu. najlepiej z Ålgårdu lub okolic
Cześć! Szukam kogoś, kto przebywa w Norwegii na kontrakcie sportowym, którego źródłem utrzymania jest sport wyczynowy. Interesują mnie gry zespołowe - potrzebuję informacji na temat transferu ...
Czemu w tym roku bilety w okresie swiatecznym tak poszly w gore?!
Witam! Proszę o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety (3 pytania). Badam popularność polskiej telewizji w Norwegii. Zajmie ona poniżej minuty, dziękuję za pomoc! Ankieta poniżej: ...
szukam dziewczyny z Kløfty, która miała ogłoszenie że robi paznokcie- tytanowe itd. Niestety nie ma już tego ogłoszenia. Ogólnie mile widziany kontakt z osobą, która robi pazokcie w regionie ...
Witam mam pytanie chce wyjechać na świeta zna ktos moze ,moze polecić hotel bądź schronisko dla zwierzat zeby spokojnie zwierzak mógł byc przechowany na okres mojego wyjazdu okolice oslo ,lillestrøm.
Witam! Niedawno musiałem zapłacić za 6 miesięczny abonament w NRK i teraz chciałbym wykasować swoje dane aby nie płacić kolejnej części abonamentu za 2010r. Szukałem an stronie NRK ale nie mogę ...
Potrzebuje kupic Clenbuterol w orginalnym opakowaniu. kontakt mail przemaswaski@wp.pl
Mam takie pytanie, może ktoś wie...Otórz będę miał lot z Warszawy do Trondheim, ale z przesiadką w Oslo. Czy w takim wypadku mogę w Warszawie zrobić zakupy w wolnocłowym tak by z tym dotrzeć do ...
Witam. Mam do Was takie pytanie wybieram sie do Szwecji na zakupy pierwszy raz czym można placic? Karta visa? No i czy mozna placic gotowka norweskimi koronami? Pozdawiam czekam na odpowiedz
Witam czy mogę przenies się od półrocza z polskiego liceum do norweskiego (pierwsza klasa )znam norweski może ktoś się orientuje czy jest taka możliwość .
Witam, jak w temacie, czy do zapisania się na siłownie potrzebuje nr personalnego? Słyszałem że tak jednak chciałbym to zweryfikować. Za pomoc serdecznie dziękuję.
Witam, w związku z tym iż jak już nas wywiało tak daleko z przeróżnych względów, czy to praca czy szkoła czy może jesteśmy u znajomych, proponuję nawiązać grupę niczym różniącą się od grup większych ...
Polecam film do obejrzenia Komedia www.elkjop.no/product/filmer-og-serier/t...VBOKS/nav-etaten-dvd cos o Nav, Mozna wypozyczyc w Biblotece za darmo, Tylko nie wiem czy w kazdej jest, troche ...
siema szukam pielegniarki z oslo ktura robi zastrzyki odplatnie moze ktos cos pozdro
Szukam kogoś kto ma ochote poćwiczyc norweski przez skeypa ucze sie sama od pół roku Beata
Amerykanie do dziś pytają, czy przylatując do Polski, powinni się na coś zaszczepić, a niektórzy obcokrajowcy sądzą, że na ulicach spotkają białe niedźwiedzie. Zagranicą stereotypy na temat Polaków ...
Powrot po kilku miesiacach nieobecnosci mial byc jesienna rozrywka, tymczasem rzeczywistosc okazala sie smutniejsza od wyobrazen...Ale od poczatku. Kilka lat temu portal byl oaza wolnosci wsrod ...
Orientuje sie ktos gdzie mozna znalezc jakies treningi siatkowki w okolicach Stavanger/Sandnes?
www.zelaznalogika.net/sweet-focia-z-obam...niewolonych-wyborow/
Czesc, kupilem ostatnio dom i ogolnie trzeba wymienic pare rzeczy, remonty itp. materialy elektryczne ( gniazdka, nowe peszle, nowe bezpieczniki, kable, lampy itp. ). Czy materialy z Polski sa ...
Witam chce wyleciec do pracy do norwegii mam zone i dziecko pare ludzi mowilo mi ze podobno odbieraja dzieci w norwegii czy to prawda ????? dzieki za odpowiedzi
Mam pytanko co mozna zrobic zeby odzyskac depozyt. Sytuacja : wynajolem kawalerke w Haugesund w firmie Kheop As. mieszkanie nie bylo wykonczone, ale byla sytuacja dla mnie dosc pilna wiec sie ...
Wybory małej miss w Polsce. Francja i Belgia powiedziały "nie" wyborom dziecięcych piękności. A w Polsce pełną parą idą przygotowania do pierwszego konkursu Mini Miss i Mistera ...
Może na tym zdjęciu, jest też i twój dziadek lub ojciec. Więcej informacji na: wiadomosci.onet.pl/kraj/setki-tysiecy-po...ach-wehrmachtu/x47ex
Witam potrzebuje ladowarkę micro usb ma ktos moze na sprzedaż w normalnej cenie lub jedzie nie dlugo do Polski i chce zarobic, dam duzo wiecej niz kosztuje w PL druga sprawa do pań czy są ...
Cześć! Szukam domku z kominkiem w Norwegi do wynajęcia dla 2 osób. Zwykła chata, z dala od cywilizacji z możliwością wynajęcia na ok 2 tygodnie. Typowo turystycznie. Macie może jakieś kontakty, ...
kaja lolo
03-11-2014 14:45
Agent posługujący się pseudonimem "Lamos", informator służb PRL w Watykanie, czyli abp Janusz Bolonek doniósł na płk. Ryszarda Kuklińskiego - takie informacje ...
Oraz godność tych, których już niema wśród żywych. Więcej na: naszdziennik.pl/polska-kresy/103405,zachowac-pamiec.html
Witam,mam dwa wolne miejsca ,jutro jade do Polski,,,kontakt priv,,,.
Witam Serdecznie zapraszamy wszystkie dzieci w wieku 10-12 lat na trening siatkówki przy Hinnavolleyball. Treningi odbywają w hali przy Jåttå videregåendne skole w Stavanger 1x w tygodniu w ...
▶ ▷ Solar System.025.Dione is ready to DOWNLOAD Show on InsomniaFm : Solar System / Every 2nd Monday of the month at 20:00 CET this podcast are full of deep & dark progressive stuff starting ...
Witam. Poszukuję elektryka do naprawienia w domu specjalnego gniazda do którego jest podłączana kuchenka. Mój numer telefonu: 96875486. Oslo.
Witam Chciałabym się zorientować czy któraś z pań bądź panów korzystała z usługi zakupu pampersów dla dziecka do PL? Jesli tak , bardzo prosze o namiary do tych zyczliwych ludzi. Nie moge tego ...
CZY KTOŚ MOŻE POMÓC!jaki są stawki w branży motoryzacyjnej konkretnie blacharz lakiernik samochodowy przepracowałem 3tygodnie i niewiem co dalej.Jutro idę na rozmowe i niewiem czego ...
witam! jestem nowy w oslo zaczołem prace jako lakiernik samochodowy czy ktos moze mi poiedziec ile powinienem dostac na ręke bo niewiem czy niechcą mnie zrobic w wała!
Witam. Poszukuję kursu 5 dni w tygodniu w Sarpsborgu lub Fredrikstad?? Wie ktoś gdzie mogę taki znaleźć?? Płatny oczywiście.
Witajcie jak sytuacja powodziowa ?
Wraz ze zmiana rzadu partii milosci,dobrosci i wszelkiej pomyslnosci wkroczylismy w nowa ere relacji opartych na wzajemnym zaufaniu,prawdzie i szczerosci. Gleboko do serca slowa pani ...
Szukam z chłopakiem mieszkania, kempingu lub jakiegoś studia taniego - do wynajęcia w regionie Vestfold, czy wie ktoś może coś na ten temat? pozdrawiam
Szukam dużego mieszkania do wynajęcia Oslo i bliskie okolice mam stały kontrakt nie ma problemu z płaceniem jeżeli ktoś coś by wiedział proszę pisać na priv z góry dziękuję
witam szukam pokoju do wynajecia od grudnia tego roku w okolicach Oslo,Sandvika,Drammen,Asker ostatecznie Honeffos jezeli ktos cos wie na ten temat prosze o odp. Szukam pokoju w przystepnej cenie.
Przychodzi pół baby do lekarza, a lekarz na to: -no ba !
Jakiś czas temu wpadłem na fajny pomysł na biznes w Norwegii, a jak wiadomo największym rynkiem zbytu jest internet. Pierwsza myśl to eBay. Niestety ebay ma jakieś głupie ograniczenia dla Polaków bo ...