1 NOK
Witam. Czy ktos moze mi pomoc w rejstracji niemowlaczka. Bo juz sama nie wiem od czego zaczac. Dodam jeszcze ze nie dostalam aktu urodzenia ze szpitala (nadal czekam). Moge cos bez tego zaczac ...
Te teksty, to chyba na wspolke z jasta wymyslili weekend.gazeta.pl/weekend/1,138585,16738...rantach__Polacy.html
Mam problem z zapłatą za ogłoszenie przez sms z norweskiego numeru. Wysyłam smsa ale wyskakuje mi błąd i w ostatecznośći nie zostaje wysłany. Czy ktoś może pomuc?
Petter Northug ponadto musi zapłacić grzywnę w wysokości 22,5 tys. euro. To kara za spowodowanie wypadku pod wpływem alkoholu, ucieczkę z miejsca zdarzenia i składanie fałszywych zeznań.
Maz mieszka juz w Norwegi w Oslo i chciał bym zmienic pracodawce gdyz sa za male płace za wykonane prace.Polak poprostu ze mnie zdziera,a szkoda mi do domu wracac,bo wiem ze taki zawod jest tu ...
ILE SIE NALEZY DNI WOLNEGO+PLATNEGO PRZY PRZEPROWADZCE
Witam, chce sobie kupic samochod w polsce i mam zamiar przyjechac nim tutaj a w norwegii pracuje juz 8-9miesiecy a wiem ze podobno rok czasu mozna jezdzic a polskich blachach. Mam tymczasowy numer i ...
Proszę o informacje w jakimsystemie sie pracuje na psychiatrii czytałam ze dwa tygodnie sie pracuje a dwa ma sie wolne prosze o blizsze informacje
Witam, Aktualnie jestem absolwentem wydziału geoinzynierii,górnictwa i geologii Politechniki wrocławskiej, kierunek górnictwo i geologia. Chciałbym się poradzić doświadczonych i chętnych pomocy ...
Witam, poszukuję pracy w Oslo. Jestem osobą młodą, bez nałogów. Posiadam prawo jazdy kat. B. Ostatnie 5 lat pracowalam w Polsce jako technik farmaceutyczny. Dodatkowo z wykształcenia jestem ...
witam, moze wiecie jak usunac swoje konto z FINN.NO Z gory dziekuje za pomoc!
Czy to możliwe aby 12 latka poślubiła 37 latka?? kobieta.onet.pl/slub/pierwszy-oficjalny-...VDYlN3pPOLw.facebook
nocne kluby w Oslo , co o nich sądzicie , gdzie moralność została w domu ?
chciałbym się uczyć norweskiego. Mieszkam w stavanger i mowie po także po agielsku. Są tu jakieś szkoły albo ludzie którzy udzielą korepetycji?? ktoś coś
Kolejny przypadek Eboli w Europie. Zarażona Norweżka trafiła do szpitala w Oslo wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kolejny-...40251,wiadomosc.html
pobili Litewska rodzine czyzby norwedzi atakowali imigrantow
Jak w temacie szukam pokoju w stavanger
jakie sa kontrole w norwegi ,skoro ciezarowki jada 100km/g przez ograniczenia 60 i 80
brak słow
Piotr Stefanczyk
06-10-2014 20:43
Hej! Zapraszam wszystkich do obejrzenia małej fotorelacji z mojej wyprawy na Lofoty. 9 dni z plecakiem za kołem podbiegunowym w fotograficznym skrócie. Przyjemnego oglądania! Do obejrzenia na moim ...
Proszę o pomoc, może ktoś wie jak załatwić sobie pracę sezonową w No, czy warto pojechąc samemu w sezonie, czy wtedy jest sznsa na znalezienie pracy. Jakie strony norweskie, adresy, gdzie pisać z ...
Ma ktoś namiary do firmy lub kierowcy jezdżącego tirem z Polski do Norwegi - Bergen?
Czesc Wam, Moze orientujecie sie gdzie wyskoczyc do jakiegos aquaparku, parku rozrywki i innych takich, gokarty, baseny, ale wlasnie takie konkretniejsze niz same plywalnie. Pisze to, bo szukam ...
I jak w tej Polsce walczyc z pijanymi kierowcami, jak nawet policjanci jezdza pijani ? fakty.interia.pl/lodzkie/news-policjant-...ock=facts_news_small Nie dalej, jak 2-3 tygodnie temu dwoje ...
Jaki formularz musze wypelnic aby dostac zasilek rodzinny na dziecko 2-letnie, bardzo dziekuje za odpowiedz.
Siemacie Wybieram sie do Norwegii i zastanawia mnie czy ukonczony kurs w polsce w norwegii jest honorowany? Ukonczylem kurs mam certyfikat ale nie mam panstwowego egzaminu. Czy ktos pracujacy w ...
Witam. Interesuje mnie czy jest tu jakiś elektromechanik samochodowy który może mi powiedzieć jakie są stawki w tym zawodzie w Norwegii. Z góry bardzo dziękuję
Witam serdecznie Mam dwa pytania na ktore moze ktos zna odpowiedz i pomoze mi tym samym skrocic czas na znalezienie odpowiedzi. Za pomoc z gory dziekuje. 1- ozenilem sie czy nalezy to zglosic do ...
Gdzie moge ogladac ten serial po polsku?Kampen for tilværelsen” ? Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedz
chodzi mi o określenie narodowości a dokładnie o prawidłowe przetłumaczenie słowa " Polak" ponieważ starsze wydania słowników wskazują na tłumaczenie - " polakk" jednak we ...
Witam. Czy ktoś może robił w Norwegii prawko na kat. B? I czy np z językiem angielskim można przystąpić do egzaminów?
Jaki formularz musze wypelnic aby dostac zasilek rodzinny na dziecko 2-letnie, bardzo dziekuje za odpowiedz.
Witam, Może ktoś z tutaj obecnych zajmuje się przewozem paczek busem z Polski? Może akurat ktoś ma miejsce w busie na trasie okolice Lublina do Larviku? Poszukuje miejsca w busie do przewozu ...
Witam serdecznie, mam kilka pytan odnosnie pracy dla inzyniera w Norwegii jak i samego zycia i Norwegow. Oczywiscie na temat zycia w Norwegii jest duzo informacji na stronie, ale moze akurat ktos ...
Czy ktoś chodzi na tą siłownię ? Czy warto, ma sporo urządzeń i czy są tłumy , ze nie można "dopchać" się do urządzeń ?
Jak w temacie Poszukuje 5 chętnych na kurs operatorów maszyn budowlanych ( koparka, fadroma wozidło wiertło do dynamitu) kurs odbywa sie w Avaldsnes na wyspie Karmøy koło Haugesund. Jeśli zbiore 6 ...
Witam ! Potrzebuje fachowca do pomocy przy dobudowaniu ganku w domu. Wykewka betonowa, jedna sciana , wstawienie drzwi położenie posadzki. Kontakt pod numerem 96734332
Witam, mieszkam w Norwegii od 6 lat i pare dni temu postanowilem zalozyc kanal na YouTube o zyciu w Norwegii. Ale mam pytanie o czym moglbym mowic aby to zaciekawilo ludzi w Polsce? Mam pare ...
Witam,szukam info gdzie w okolicach Oslo mogę zrobić prawo jazdy na T?jaka jest cena itp
dnia 1 października roku paaaamiętnęgo Jarosław uściskał Tuska kochanegooooo
Witam poszukuje pilnie fryzjerki w okolicach nesbru. Pomoże ktoś?????
marcin panek
02-10-2014 16:50
Czy ktoś wie gdzie pójść jak pracodawca nie chce wypłacić feriepenger??
Czy ktoś udziela korepetycji prywatnie z norweskiego w Bergen ?
przytulnefm.xaa.pl/# zapraszam na audycje sweet_devil-a z stord hordaland
Pomóż zdolnym polskim studentom, którzy zbierają na wyjazd na finał konkursu dot. mediacji. Niech się uczą i rozwijają, żeby potem nie musieli emigrować. Szczegóły i możliwość wsparcia ...
Hej mam pytanko ! Czy jeśli podróżuje się z królikiem samolotem (zgoda oczywiście jest), czy na lotnisku Gardemoen są robione jakieś dodatkowe badania? Czy wymagają tylko okazania odpowiednich ...
Poszukuje Osoby ktora by wracala teraz z Polski do Trondheim lub w najbliższym czasie. Pilnie potrzebuje jednej rzeczy z Apteki moze ktos wspomóc? koszt. ok.20 zł wiecej inf. na priv Nawet ...
Witam! Poszukuje speca od telewizorów. Ktoś? Coś? Z góry dzięki...
Kupię podręcznik Pa Vei 2012 plus ćwiczenia. Oslo. Telefon: 48 67 26 27
Otworzyłem firmę w lutym 2014 r. Niewiem jakie ugi i odpisy mogę wykorzystać przy rozliczeniu podatkowym.Czy zniżka 10% również mnie obejmuje,Czy jest Ktoś w stanie mi to wytłumaczyć ?
Witam. może ktoś wie jak jest ze zwrotem laptopa do sklepu. kupiłem,ale słabo działa i ogólnie jest ,,kiepski,,wwiec chciałem go oddać po 2 dnaich a w sklepie mi powiedzieli,że zwrócą mi kase ale o ...
Rodacy !! Ja nic nie rozumiem .... jesteście tu na obcej ziemi mniejszością , a zachowujecie się jakbyście byli rdzennymi norwegami , nawet gorzej . Nie uprzejmi w stosunku do siebie , zadufani w ...
Czesc, Skończyłam Wyzsza Szkołe Sztuki i Projektowania w lodzi chciałabym otworzyc biznes i zaczac sprzedawac rzeczy do Norwegii. Myslalam co by tu sprzedawac i wpadlam na pomysl zeby sprzedawac ...
Witam Jestem tutaj nowy, dopiero co wprowadziłem się. Zanosi się na dłuższy pobyt. Może kto wie, gdzie mogę kupić papierosy, alk, żywność ale z Polski w rozsądnych cenach? Z góry dziekuję.
jasta pińcet pyknęlo. Z całą pewnością w pełni zasłużone. Gratuluję. A oto twoja nagroda