Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polskie święto Niepodległości 11-11-14. - Norwegia

Czytali temat:
(394 niezalogowanych)
59 Postów

(Lechoog)
Nowicjusz
Straż Marszu Niepodległości:
kibice niech zrobią swój marsz

Przed­sta­wi­ciel stra­ży Mar­szu Nie­pod­le­gło­ści, który prze­ma­wiał pod­czas wiecu na bło­niach Sta­dio­nu Na­ro­do­we­go, kry­ty­ko­wał ki­bi­ców, któ­rzy przy­szli na marsz tylko po to, żeby bić się z po­li­cją. - Niech zro­bią swój marsz - an­ty­po­li­cyj­ny - mówił. - To są idio­ci, de­bi­le i ćwierć­mó­zgi, i kre­ty­ni, któ­rych nie ob­cho­dzi­ło to, że tu prze­ma­wiał kom­ba­tant.
Tych de­bi­li nie ob­cho­dzi ani co my tu krzy­czy­my, ani co śpie­wa­my, ani co mó­wi­cie - dodał.

Czy wy też jesteście tego samego zdania ?.

Więcej czytaj na:
wiadomosci.onet.pl/warszawa/straz-marszu...ia-swoj-marsz/ly7ej4

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
www.prawy.pl/z-kraju/7484-kto-dokonal-pr...arszu-niepodleglosci

Grupa chuliganów, której atak na policję spowodował zatrzymanie Marszu Niepodległości na Moście Poniatowskiego, była bardzo specyficzna: wszyscy wysocy, dobrze zbudowani i świetnie wysportowani. Mało tego – zdawali się być o wiele lepiej zorganizowani od zastępów policji.

Gimboumysły na wykopie, nie są w stanie ogarnąć, że takie akcje są kierowane z góry. W Polsce dla grupy trzymającej władzę, patriotyzm jest trucizną i zwalcza się wszelkimi metodami czyli kontroluje i nagrywa zwykłych ludzi - tutaj trzeba czytać między wierszami czyli jest to zastraszanie, pokaz siły i sygnał ostrzegawczy dla zwykłych ludzi, a potem organizuje się zadymy i to jest kolejny powód do obarczania tym patriotów, ludzi ktorzy nie mają z tym nic wspólnego.

Zadymy służą do postawienia takich zgromadzeń w złym świetle i wielu ludziom jest to na rękę. Mimo intensywnie prowadzonej polityki zniszczenia wszystkiego co polskie, jednak na ulicach jest spokój, nikt nie protestuje, nie ma zadym - panuje jakby sielanka, a tutaj nagle zadyma i pół miasta płonie. Przecież to ohydna prowokacja i widać to na kilometr. Gorzej, że młodzi ludzie na wykopie tego nie rozumieją. Widzą zadymy i to wystarczy aby mieć zdanie, że Kowalski, nauczyciel zamienia się na takim marszu w nazistowskiego nacjonalistę, który chce mordować i obalić demokratycznie wybrany rząd wszystkich Polaków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Chcialbym sie podzielic swoja impresja z dnia dzisiejszego.Moja uwage przykula pewna osoba
idaca w radosnym marszu prezydenckim.Nie wiem, kim ona jest,ale zaimponowala mi swoimi
wdziekami.Przypomina mi troche Danute Rinn ale to chyba nie ona.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok