1 NOK
MAM PYTANKO CZY TUTAJ SZPACHLUJE SIE PLYTY GIPSOWE PO CALOSCI CZY TYLKO LACZENIA PO PRZYKLEJENIU TASMY PAPIEROWEJ????
Witam mam na imie Kinga i poszukuje pracy w moss jesli ktos ma jakies mozliwości pomocy to bardzo prosze
Izraelscy żołnierze wtargnęli do Strefy Gazy wiadomosci.onet.pl/swiat/izraelscy-zolni...113130&_ticrsn=5 Niepokojące doniesienia napływają wciąż ze Strefy Gazy. Oddział sił specjalnych ...
Witam Syn 15 lat leci ze Stavanger do Krakowa i szukam kogoś kto mógłby sie nim zaopiekować w czasie lotu. Ja niestety nie mogę z nim leciec a zgodnie z przepismi Norwegiana poniożej 16 lat tylko z ...
szukam ekipy na impreze na dzisiaj oslo 93930513 jak cos to fon
Witam Wybieram sie na Transformersy do Coloseum w Oslo a samemu mi sie nie chce czy sa tu jacys fani tych filmow i tez zamierzają na ten film pojsc??
Witam ponownie. Wczoraj poszedłem do swojego banku Dnb aby zamienić tymczasowy numer personalny na normalny i poprosiłem o zrobienie karty ze zdjęciem ale pan mi tłumaczył że od nowego roku weszła ...
Witam wszystkich forumowiczów. Mam problem i jeśli ktoś kto wie coś w tej sprawie może mi doradzi. Jestem w Norwegii już prawie rok pracuje legalnie i mam kontrakt na stałe ale chodzi o mieszkanie. ...
Mam kartę tygodniową na pierwszą strefę w Oslo. Z czego mogę korzystać? Czy np. mogę pływać 92 lub 93 ?? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam.
gdzie sa takie miejsca z plazami basenami. jak ktos wie prosze o wpis
an ba
12-07-2014 09:38
Witajcie Wiecie coś o nowej promocji MyCall? Za 199kr jest 250 min do 130 krajow, smsy/mmsy bez limitu, rozmowy po Norwegii bez limitu, 150Mb internetu Podobno wystarczy kupic jakies doladowanie ...
witam mam pytanie bo skladalem ostatnio w skacie formularz o karte podtakowa tzw skattekort i powiedzieli mi ze wysla mi list w przeciagu tygodnia mija juz prawie 3 i ja nic nie dostalem .i tu ...
Witam. Jak w temacie. Może wie ktoś kiedy startuje szkoła. Mieszkam we Fredrikstad i nie mogę tej informacji znaleźć na stronie komuny.
Hej. Jak przelać pieniądze z konta w banku norwegian na inne konto norweskie które należy do tej samej osoby?
O tak to wlasnie sie konczy jak eurosocjalisci oraz USA z socjalistycznym Prezydentem kogos "wyzwola": wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/libia-...m-sie-nie-mowi/1tss4 Wiec tak najpierw ...
Rozmawiamy o wszystkiego tak ? Wiec interesują mnie zakupy w Szwecji,tak wiem temat nieraz sie przewijał,szukałam juz na forum, czytałam, ale interesują mnie bieżące odpowiedzi, gdzie najlepiej sie ...
full casco
11-07-2014 19:14
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Ciezarna...113103&_ticrsn=5
Witam . Mam 26 lat i aktualnie poszukuje pracy . Przebywam w Oslo , znam język angielski , rozpoczęlam naukę j. Norweskiego . Jestem pracowita , dyspozycyjna . Interesuje mnie praca stała , ...
Mam glupia tesciowa i trudno mi to zaakceptowac. Staram sie nie przejmowac i nie zwracac uwagi na jej glupote ale czasami sie nie da.
Witam mam pytanie czy ktos korzystal z szybkiej pozyczki na dowolny cel z reklamy zamieszczonej na MN ? MAJA KONSULTANTOW ROZMAWIAJACYCH PO POLSKU czy to wiarygodna firma prosze o jakies informacje
- Nie wiem jaka była na to reakcja Gomułki, natomiast, rzeczywiście, mierził go przepych, nie tolerował nadużyć władzy i korupcji. Sam żył skromnie, nie lubił rozrzutności i zagranicznych wyjazdów. ...
Witam wszystkich! Mam nadzieje, że uda mi się tutaj zaczerpnąć przydatnych informacji. O co chodzi: wraz z narzeczonym siedzimy teraz w Norwegii, on od ponad roku legalnie tutaj pracuje, od września ...
Gdzie jest jakieś jeziorko BLISKO CENTRUM,gdzie mozna się wykąpać ?
ROBERT SIGØYNER
09-07-2014 21:32
Witam Czy ktoś wymieniał albo wie jak wygląda wymiana tablic na nowe? Będę wdzięczna pzdr
dagmara kuran
09-07-2014 21:21
Czy w Oslo można kupić ogórki typu "polskiego" nadające się na małosolne, i do tego jeszcze koper i chrzan - czosnek widziałem.
czy denerwują was ograniczenia prędkości w Norwegii 90km (100km w niektórych miejscach) są one potrzebne?? kryhascandic.blogspot.com/
jak w temacie.
podroze.onet.pl/aktualnosci/mongolia-zno...ch-krajow-unii/fskyt
Witam Mam propozycje pracy i zastanawiam się nad wyjazdem. Jesli chodzi o stawke to będę negocjował. Jaka mniej więcej należy się stawka dla programisty maszyn? Chciałbym być zorientowany przed ...
minmote.no/2014/04/na-er-dette-trendy/ Norweskie media lansują modę na skarpety w sandałach
full casco
09-07-2014 08:07
Czesc. czy ktos wie jakna stronie my call zrezygnowac calkowicie z ich uslug? pare miesiecy temu zamowilam abonament za 200kr miesiecznie wiec pobieraja mi z konta te pieniadze, zjechalam do ...
Aneta Wałaszczyk
08-07-2014 21:05
WYJAZD KARLSKRONA-GDYNIA Prom: Stena Vision Wyjazd Pt 2014-07-11 19:00 Przyjazd So 2014-07-12 07:30 Pasażerowie dorosły x 1 auto wys.2m*, dł. 6m x 1 miejsce damskie, 4-osobowa bez ...
a w Trondheim jest??
Szymek Bednarski
08-07-2014 16:37
hej czy zabrało komuś w bankomacie karte do banku spare ? gdzie ja teraz odzyskać ? miał ktos podobny problem ?
Poszukuje transportu w najblizszym możliwym terminie z Oslo (Oppegard) do Gdanska dla dziewczyny. Dopuki to ogloszenie jest widoczne znaczy że nic nie znalazłam. Dziekuje Monika
Witam! Potrzebuje informacji jak wygląda końcowy egzamin z języka polskiego. Moja córka zaczyna właśnie liceum i musi podjąć decyzję czy zaczynać kolejny obcy język ( w tym przypadku niemiecki) czy ...
Edyta Osenkowska
07-07-2014 20:21
Witam! dziś trafiłem na bardzo ciekawą informacje odnośnie skype! Microsoft postanowił udostępnić okres próbny abonamentu „Świat - bez ograniczeń” całkowicie za darmo. Każdy użytkownik może zatem ...
Poszukuję takiego lub podobnego miejsca w okolicach Oslo . Pomoże ktoś jak się tam dostać z lotniska Oslo ?
wiadomosci.onet.pl/na-tropie/amerykanski-koszmar-zydowek/jd189
bardzo ... Według raportu, w 2013 r. wartość majątku przeciętnego Polaka to 20,8 tys. dolarów. To ponad cztery razy mniej niż majątek przeciętnego Greka (83,4 tys. dolarów), którego kraj od kilku ...
Elo, szukam osoby, która dojeżdża do Oslo z okolic Arnes, Vormsund, Klofta. Jeżeli jeździsz tą trasą i masz miejsce w aucie chętnie się zabiorę i dorzucę do paliwa.
Hei, alle sammen Mieszkam w Norwegii od 10mcy i niedługo umrę z nudów. W związku z tym chętnie poznam nowe osoby w celu miłego spędzenia czasu (rekreacja sportowa, browar, wycieczka, czy też ...
Witam, co warto zwiedzic na trasie?
Witam, od dłuższego czasu mam fioła na punkcie Norwegii. W ciągu najbliższych 2 miesięcy zamierzam wyjechac na 10dni. Samochód + kajak nelo vanquish na prom i mam zamiar przeżyc niezapomnianą ...
Hej, potrzebuje przeeiezc pare rzeczy z,lublina do Oslo. Bedzie ktos jechal? Prosze o kontakt. a,mozr,znacie ludzi którzy sie tym zajmuja na codzien? pozdrawiam Robert kontakt +47 99 56 ...
juz nie dostanie kredytu finanse.wp.pl/kat,1034079,title,Banki-ni...35245,wiadomosc.html
full casco
05-07-2014 14:46
BEZPŁATNE Warsztaty FOTOgraficzne - Jutro w niedziele 06.07.2014 o godz. 17.00 w Vigelandpark w Oslo odbędą sie po raz drugi 2 godz bezpłatne warsztaty fotograficzne w plenerze... zapraszam ...
Szukam kierowcy chętnego na wyjazd do Pl na początku lipca gratis .Szczegóły na priv
full casco
05-07-2014 09:45
Jak w tytule. Kupiłem motocykl ładnie pięknie pojechałem do ubezpieczalni. A tam mi powiedzieli że nie mogę ubezpieczyć motocykla bo nie mam ubezpieczonego żadnego auta ani domu. na h.. mi samochód ...
Zna ktoś Polaków z tej przetwórni ?
Szukam mieszkania dla pary w Hamar około 50m spraw jest pilna 15,07,2014 zaczynam pracę.
Hej. Mam problem. Poszukuje elektrycznej maszyny przenośnej do szycia, w Oslo. Potrzebuję "przenicować spodnie robocze". Dlatego maszyna powinna mieć grubą igłę do szycia i ...
Witam Pytanko jak jest z tym czekiem .czy moge go zrealizowac w kazdym Banku w Norwegi + poczta .A i czy wyplaca mi na miejscu pieniazki czy tylko moge je przelac na konto.
Startuje ktos z forumowiczow?
Witam,czy ktoś moze orientuje sie ,čzy od dochodu z praktyki (z nav)rownież wypłacane sa feriepengen? mam,jeszcze jedno pytanieosiadam ukończone 2 letnie studium opiekun w domu pomocy społecznej jak ...
kontakt24.tvn24.pl/temat,zaladowany-auta...50.html?categoryId=2
Moz znajomy poszukuje mozliwosci zatrudnienia sie w Norwegii jako kierowca... Potrzebuje dowiedziec sie odnosnie wymaganych dokumentow, wymiany polskiego Prawa Jazdy, "Kompetencji Zawodowych ...
Witam . W poniedziałek 7 07 2014 Jadę do Trondheim ze Skierniewic mogę kogoś zabrać z sobą konkretnej trasy jeszcze nie wytyczyłem więc mogę podjechać po chętnego . mój kontakt to 601 293 552
Witam . W poniedziałek 7 07 2014 Jadę do Trondheim ze Skierniewic mogę kogoś zabrać z sobą konkretnej trasy jeszcze nie wytyczyłem więc mogę podjechać po chętnego . mój kontakt to 601 293 552
Jeżeli założymy, że nasza planeta to jedna wielka wioska, to które z państw będą jej przykładnymi obywatelami, a które czarnymi owcami? Niedawno powstał specjalny ranking, który stara się ...
full casco
01-07-2014 21:43