1 NOK
Witam wszystkich! Mam nadzieje, że uda mi się tutaj zaczerpnąć przydatnych informacji. O co chodzi: wraz z narzeczonym siedzimy teraz w Norwegii, on od ponad roku legalnie tutaj pracuje, od września ...
Gdzie jest jakieś jeziorko BLISKO CENTRUM,gdzie mozna się wykąpać ?
ROBERT SIGØYNER
09-07-2014 21:32
Witam Czy ktoś wymieniał albo wie jak wygląda wymiana tablic na nowe? Będę wdzięczna pzdr
dagmara kuran
09-07-2014 21:21
Czy w Oslo można kupić ogórki typu "polskiego" nadające się na małosolne, i do tego jeszcze koper i chrzan - czosnek widziałem.
czy denerwują was ograniczenia prędkości w Norwegii 90km (100km w niektórych miejscach) są one potrzebne?? kryhascandic.blogspot.com/
jak w temacie.
podroze.onet.pl/aktualnosci/mongolia-zno...ch-krajow-unii/fskyt
Witam Mam propozycje pracy i zastanawiam się nad wyjazdem. Jesli chodzi o stawke to będę negocjował. Jaka mniej więcej należy się stawka dla programisty maszyn? Chciałbym być zorientowany przed ...
minmote.no/2014/04/na-er-dette-trendy/ Norweskie media lansują modę na skarpety w sandałach
full casco
09-07-2014 08:07
Czesc. czy ktos wie jakna stronie my call zrezygnowac calkowicie z ich uslug? pare miesiecy temu zamowilam abonament za 200kr miesiecznie wiec pobieraja mi z konta te pieniadze, zjechalam do ...
Aneta Wałaszczyk
08-07-2014 21:05
WYJAZD KARLSKRONA-GDYNIA Prom: Stena Vision Wyjazd Pt 2014-07-11 19:00 Przyjazd So 2014-07-12 07:30 Pasażerowie dorosły x 1 auto wys.2m*, dł. 6m x 1 miejsce damskie, 4-osobowa bez ...
a w Trondheim jest??
Szymek Bednarski
08-07-2014 16:37
hej czy zabrało komuś w bankomacie karte do banku spare ? gdzie ja teraz odzyskać ? miał ktos podobny problem ?
Poszukuje transportu w najblizszym możliwym terminie z Oslo (Oppegard) do Gdanska dla dziewczyny. Dopuki to ogloszenie jest widoczne znaczy że nic nie znalazłam. Dziekuje Monika
Witam! Potrzebuje informacji jak wygląda końcowy egzamin z języka polskiego. Moja córka zaczyna właśnie liceum i musi podjąć decyzję czy zaczynać kolejny obcy język ( w tym przypadku niemiecki) czy ...
Edyta Osenkowska
07-07-2014 20:21
Witam! dziś trafiłem na bardzo ciekawą informacje odnośnie skype! Microsoft postanowił udostępnić okres próbny abonamentu „Świat - bez ograniczeń” całkowicie za darmo. Każdy użytkownik może zatem ...
Poszukuję takiego lub podobnego miejsca w okolicach Oslo . Pomoże ktoś jak się tam dostać z lotniska Oslo ?
wiadomosci.onet.pl/na-tropie/amerykanski-koszmar-zydowek/jd189
bardzo ... Według raportu, w 2013 r. wartość majątku przeciętnego Polaka to 20,8 tys. dolarów. To ponad cztery razy mniej niż majątek przeciętnego Greka (83,4 tys. dolarów), którego kraj od kilku ...
Elo, szukam osoby, która dojeżdża do Oslo z okolic Arnes, Vormsund, Klofta. Jeżeli jeździsz tą trasą i masz miejsce w aucie chętnie się zabiorę i dorzucę do paliwa.
Hei, alle sammen Mieszkam w Norwegii od 10mcy i niedługo umrę z nudów. W związku z tym chętnie poznam nowe osoby w celu miłego spędzenia czasu (rekreacja sportowa, browar, wycieczka, czy też ...
Witam, co warto zwiedzic na trasie?
Witam, od dłuższego czasu mam fioła na punkcie Norwegii. W ciągu najbliższych 2 miesięcy zamierzam wyjechac na 10dni. Samochód + kajak nelo vanquish na prom i mam zamiar przeżyc niezapomnianą ...
Hej, potrzebuje przeeiezc pare rzeczy z,lublina do Oslo. Bedzie ktos jechal? Prosze o kontakt. a,mozr,znacie ludzi którzy sie tym zajmuja na codzien? pozdrawiam Robert kontakt +47 99 56 ...
juz nie dostanie kredytu finanse.wp.pl/kat,1034079,title,Banki-ni...35245,wiadomosc.html
full casco
05-07-2014 14:46
BEZPŁATNE Warsztaty FOTOgraficzne - Jutro w niedziele 06.07.2014 o godz. 17.00 w Vigelandpark w Oslo odbędą sie po raz drugi 2 godz bezpłatne warsztaty fotograficzne w plenerze... zapraszam ...
Szukam kierowcy chętnego na wyjazd do Pl na początku lipca gratis .Szczegóły na priv
full casco
05-07-2014 09:45
Jak w tytule. Kupiłem motocykl ładnie pięknie pojechałem do ubezpieczalni. A tam mi powiedzieli że nie mogę ubezpieczyć motocykla bo nie mam ubezpieczonego żadnego auta ani domu. na h.. mi samochód ...
Zna ktoś Polaków z tej przetwórni ?
Szukam mieszkania dla pary w Hamar około 50m spraw jest pilna 15,07,2014 zaczynam pracę.
Hej. Mam problem. Poszukuje elektrycznej maszyny przenośnej do szycia, w Oslo. Potrzebuję "przenicować spodnie robocze". Dlatego maszyna powinna mieć grubą igłę do szycia i ...
Witam Pytanko jak jest z tym czekiem .czy moge go zrealizowac w kazdym Banku w Norwegi + poczta .A i czy wyplaca mi na miejscu pieniazki czy tylko moge je przelac na konto.
Startuje ktos z forumowiczow?
Witam,czy ktoś moze orientuje sie ,čzy od dochodu z praktyki (z nav)rownież wypłacane sa feriepengen? mam,jeszcze jedno pytanieosiadam ukończone 2 letnie studium opiekun w domu pomocy społecznej jak ...
kontakt24.tvn24.pl/temat,zaladowany-auta...50.html?categoryId=2
Moz znajomy poszukuje mozliwosci zatrudnienia sie w Norwegii jako kierowca... Potrzebuje dowiedziec sie odnosnie wymaganych dokumentow, wymiany polskiego Prawa Jazdy, "Kompetencji Zawodowych ...
Witam . W poniedziałek 7 07 2014 Jadę do Trondheim ze Skierniewic mogę kogoś zabrać z sobą konkretnej trasy jeszcze nie wytyczyłem więc mogę podjechać po chętnego . mój kontakt to 601 293 552
Witam . W poniedziałek 7 07 2014 Jadę do Trondheim ze Skierniewic mogę kogoś zabrać z sobą konkretnej trasy jeszcze nie wytyczyłem więc mogę podjechać po chętnego . mój kontakt to 601 293 552
Jeżeli założymy, że nasza planeta to jedna wielka wioska, to które z państw będą jej przykładnymi obywatelami, a które czarnymi owcami? Niedawno powstał specjalny ranking, który stara się ...
full casco
01-07-2014 21:43
wszyscy wiemy, że norki palą marlboro z Krakowa a co palą polskie ludzie oto i cała tajemnica .... Z najnowszego raportu firmy doradczej KPMG wynika, że już co siódmy papieros wypalony w Polsce ...
Jadę do PL ,mam jeszcze trochę wolnego miejsca .
Odswiezam temat :6tego lipca jade sam vw multivanem (7WOLNYCH MIEJSC)do Grudziadza.Wyjezdzam z risavika (STAVANGER) promem do Hirtshals,potem przejezdzam Danie,Niemcy,Poznan,Grudziadz.
Witam Poszukuje osoby która robi profesjonalne strony internetowe - chodzi o wykonanie strony dla firmy budowlanej
Szukam pracy dla dziewczyny . Okolice oslo drammen lillestrom. Jeśli ktoś może ppomóc z góry ddziękuję.
Witam Mam na imię Diana. Z wielką chęcią zaopiekuję się Pańską pociechą. Mam 21 lat, mieszkam w Oslo. Jestem osobą bez nałogów, odpowiedzialną, uczciwą, kreatywną, punktualną, sumienną i łatwo ...
Witam, orientuje sie Ktos czy znajde w Lillestrom sztuczna scianke wspinaczkowa i jakis porzadny osrodek sportowy?
ROBERT SIGØYNER
29-06-2014 19:49
Witam wszystkich forumowiczów. Za tydzień lecę samolotem do Norwegi. Jestem posiadaczem e-papierosa i chcę go zabrać ze sobą. Chcę się dowiedzieć czy bez żadnego problemu mogę go wziąć ze sobą? Bo ...
nika custodio
29-06-2014 11:14
Norweska firma za pomalowanie piętrowego domku o powierzchni 120-130 m kw. bierze co najmniej 40 tys. koron. Nasi rodacy konkurujący o zlecenia z Litwinami gotowi są wykonać tę samą pracę za 15 tys. ...
Witam wszystkich! Wraz z narzeczonym jakiś czas temu stwierdziliśmy, że póki nie mamy dzieci ani nie wisi nad nami widmo spłat rat kredytu możemy zaszaleć. Postanowiliśmy, że po zakończeniu obecnego ...
cześc czy mógł by mi podac link do norweskiej strony na której można sprawdzić numer telefonu
harald klinton
28-06-2014 15:18
Potrzebuje pójść na mszę świętom w okolicach Hamar , najlepiej w Brumunddal .Dzięki
Hej, Szukam osoby ktora by sie wybierala samochodem do PL (najchetniej do Warszawy lub okolic) w przyszlym tygodniu i miałaby dostępne 3 miejsca i chęć zabrania towarzyszy Jestem z dwojką dzieci ...
niech wyprostuje ta amerykanska swinie ...
biedny Tusk wydoili i wyrzuca www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-brytyjczyc..._source=www.wykop.pl
Jeśli ktoś jest frajerem w stosunkach polsko-amerykańskich, to są nimi Stany Zjednoczone, a nie Polska - pisze prestiżowy amerykański magazyn "The National Interest", w krytycznych słowach ...
witam mam problem policja zabrała mi prawo jazdy za przekroczenie prędkości jak można je odzyskać szybko . Czy ktoś był w podobnej sytuacji bardzo proszę o informacje
stavangernews.no/salsa-tequila-the-next-summer-hit/ Shit.. new hit.
Witam, wraz z koleżanką jeździmy własnym samochodem po Norwegii i szukamy pracy. Zgłosiliśmy się w NAVie, ale bezskutecznie. Szukamy jakiejś pracy na sezon, może to być zbieranie malin, sprzątanie, ...
Witam, mam 20 lat, jestem studentką z Wrocławia, razem z chłopakiem szukamy pracy na okres wakacyjny w Norwegii. Piszę, ponieważ szukam rady, jakiejś dobrej duszy, która mogłaby powiedzieć gdzie ...
Piotr Zaborszczyk
26-06-2014 10:28
Witam,czy ktos w ostatnim czasie zdawal test do aftenposten? jezeli tak to jak to wyglada,jakie sa pytania i czy jest bardzo trudny? Pozdrawiam i prosze o informacje