1 NOK
poszukuje elektryka do podpisania podłogowki w lazience nr kon 93945944
Cześć Znam już trochę Norwegię i planuje przeniesienie się do Norge na stałe. Jestem inżynierem i chcę podjąć pracę w branży Oil&Gas. Dlatego mam pytanie do was: Gdzie waszym zdaniem warto w ...
wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-dla-wiado...-nowej-prawicy/ze22c Wydaje sie iz wreszcie kolejna afera otworzyla troche szerzej oczy obywateli i powoli zaczynaja dostrzegac w jaki sposob wladza swin ...
pracę Duński magazyn związków zawodowych oskarża nasz kraj o kradzież miejsc pracy za unijne pieniądze. "Od początku tego roku trwa nagonka na Polskę" - czytamy w "Pulsie ...
Witam Szukam korepetytora j. norweskiego w okolicach Stavanger, Sandnes lub okolicach. Jeśli ktoś ma namiary na kogoś kto daje prywatne lekcje z góry dziękuję. Pozdrawiam
Witajcie, Piszę ponieważ nic nie znalazłem na forum, szukam książki która obrazkowo pomoże mi się nauczyć języka. Wiadomo że wzrokowo lepiej się czegoś nauczyć Z góry dziękuję za pomoc! ...
full casco
24-06-2014 12:33
Witam! Chcialbym zaciagnac jezyka na temat przyjazdu do Nor,mam juz nagrana praca za 171nok-48 tyg na poczatek oraz mieszkanie za 3900nok praca w systemie rotacyjnym 6/2. -jaki podatek mi zostanie ...
szukam elektryka zeby podpisal podlonczenie podlogowki pilne na dzisiaj dzis bedzie rozkladana i zalewana kontakt tel93945944
Witam, Rozważam w najbliższym czasie wyjechać do Norwegii do pracy. Mam 5 miesięcznego synka i naczytałam się słynnym ze swoich czynów już nie tylko w Norwegii BV - jak faktycznie wygląda ...
Witam, Mam pytanie. Mój mąż wyjechał do Norwegii, we wrześniu mam dołączyć do niego. Chciałabym mu nadać paczkę do Norwegii z jedzeniem (zupki, sosy w proszku itp) i zapłacić za to miżliwie ...
Witam czy ktoś morze dać miejscówkę gdzie dobrze biorą ryby i naco najlepiej dajcie proszę dzieki
witam,może ktoś wie ile kosztuje bilet nsb-2 tygodniowy,dojazd z Melhus do Trondheim S,
Witam! Moj maz jest norwegiem ktory studiuje w Polsce. Jest zameldowany razem ze mna w Norwegii natomiast na codzien mieszkamy w Polsce. Jestem w osmym miesiacu ciazy i porod odbedzie sie w norwegii. ...
Witam. Potrzebuję ktoś transport z Lier/Drammen na lotnisko Oslo Torp w Środę? (25.06) Wyjazd na poranny samolot do Katowic (WizzAir). Jeśli ktoś chce to pisać - PM! Pozdro
www.myslkonserwatywna.pl/wiadomosci/szwa...przedszkola-w-kraju/
Witam.Czy przenosil ktos drugi raz w ciagu 2 lat zasilek do Polski?albo czy ktos z Was dostal odmowe przeniesienia zasilku?a jezeli tak ,to dlaczego.
Witam, posiadam uprawnienia na widlaki zrobione w Polsce i chciałabym je tu zweryfikować. Widziałam kiedyś temat odnośnie jak to zrobić krok po kroku jednak teraz za nic nie mogę go znaleźć. ...
K S
21-06-2014 13:54
jak wyzej mogby ktos podrzucic gdzie to ma byc ?
Nie znam Twojego numeru telefonu. Prosimy nie zabieraj naszych produktów sporzywczych i obuwia ,my to wszystko używamy. Pozdrawiam Volda Mas... A/S
Witam!! Czy orientuje się ktoś , jak można sprawdzić , czy rower nie jest skradziony lub poszukiwany przez policję? W Holandii jest strona na której można pa numerze sprawdzić jego legalność. Jak ...
Hej, szukam przewoźnika, albo informacji na temat takich z których już korzystaliście i możecie polecić. Mam do wysłania euro paletę, o wadze około 160 kg z Krakowa do Oslo a wyceny jakie uzyskałem ...
jak w temacie. mam kilka euro, i nie wiem czy w Norwegii istnieja odpowiedniki polskich kantorow, gdzie moglabym zamienic moje auro na korony. anka
Ania Laskowska
20-06-2014 12:06
Mam pytanie, do tych co dostali się do Norwegi. Chcemy z chłopakiem tam wyjechać, ale mamy problem, żeby się tam dostać, naprawdę wyjeżdżają tylko dobrzy fachowcy, czy ludzie ze średnim ...
tusen takk no i proszę a tu potrafi przyjść jeden z drugim i pleść, że Polak Polakowi wilkiem
Mam pytanie dla bardziej doświadczonych w prawie pracy. Ponieważ wyjedziemy do pracy poza miejsce zamieszkania ok 100 km., ...i będziemy pracować po 12 godzin zamiast 7,5 (od poniedziałku do ...
witam mam maly problem pracowalem na dzialalnosci polskiej przez 5 lat w norwegi na stoczniach i teraz mam z 2012 podatki do zaplaty 50tys kr co mam z tym zrobic prawdopodobnie to wina mojego ...
Witam czy zna ktos firme Rosmek
zapłacę za polecenie i załatwienie pracy . mam doświadczenie jako kierowca .cały czas wykonuję ten zawód .jestem w trakcie nauki Norweskiego. proszę o propozycje.
kasia kasia
16-06-2014 22:07
Prezes Narodowego Banku Polskiego przerywa milczenie. Przebywający w Izraelu Marek Belka przekonuje w ekskluzywnym wywiadzie dla RMF FM, że jego rozmowa z szefem MSW Barłomiejem Sienkiewiczem - ...
Moj mąż miał wypadek w pracy w Norweg(pracuje tam 7 lat przez 8 miesięcy w roku)i.Miał dwie operacja na nogę leżał w szpitalu przez 3 tygodnie.Powrót do zdrowia to kwestia roku a i tak noga będzie ...
Witam ... Od ponad pół roku jestem na chorobowym po krótce opisze o co chodzi ... Nie mam czucia w palcach dłoni , drętwiejące palce i nasilajacy sie ból np podczas jazdy na rowerze pisaniu czy ...
Eliza K
16-06-2014 17:18
A kiedy miales ta operacje, bo niektore sprawy wymagaja czasu.
Witam. Poszukuje transportu z Drammen do Asker(busterminal) lub Svelviku, jeszcze lepiej gdyby ktos jezdzil do Klokkerstua. Od poniedzialku do piatku w okolicach godz 6;00 wyjazd z Drammen. ...
witam od niedawna jestem w norwegi od paru miesięcy nie mam stałego numeru personalnego mam tymczasowy . jak mam wybrać lekarza. dzwoniłem do nav.skierowali mnie do HELFO a w helfo kazali mi samemu ...
Witam Nie orientujecie sie kto transportuje auta z Norwegii do Polski i z powrotem ? Chodzi mi o Trondheim / Warszawa. Dziękuje i pozdrawiam Seb.
Witam wszystkich. Jestem osobą otwartą, szczerą i bezpośrednią.Nigdy nie miałem ...
hej wie ktoś może czy w soboty jest czynny NAV? z góry dzięki!
Mirek .
13-06-2014 19:28
Szukam połączenia do Stavanger jedzie ktoś może w niedziele ? I chciał by mnie zabrać ?
Jak w temacie. Praca w okresie od 23.06.14 do 15.07.14, od poniedzialku do piatku godz 9 - 15. 8 latek, samodzielny, sympatyczny, bardzo grzeczny. Miejscowosc Hagan, komuna Nittedal. Wiecej ...
Gdzie, ile i do której mogę kupić (leszcza ) bo mnie babeczka wk....!?
Zenon Ile
12-06-2014 13:18
Świerzawa tylko ma luzy na zaworach i chodzi jak stary trabant
17-latek usiłował włamać się do samochodu zaparkowanego na jednym z zabrzańskich osiedli. Włamanie przerwał mu 47-letni właściciel jednego z pojazdów. Mężczyzna dźgnął 17-latka nożem. Teraz odpowie ...
Polaków nie lubią najbardziej w Hertfordshire, w Irlandii Północnej, a także w Lancashire. To tam najczęściej są oni atakowani. Czytaj więcej na ...
Vivid :)
11-06-2014 19:31
turystyka.wp.pl/gid,16673196,title,Polno...Polakow,galeria.html
witam szukam pracy jako hydraulik ale nie tylko moge wykonywac rozne prace budowlane jest moze ktos kto moze pomoc podeslac jakies stronki z ofertami lub cos takiego
GRATIS - Jutro czyli w poniedziałek 09.06.2014 o godz. 14.00 w Vigelandpark w Oslo odbędą sie 2 godz bezpłatne warsztaty fotograficzne w plenerze... zapraszam wszystkich tych którzy chcą podszkolić ...
Chcialam dzis zalozyc letnie spodenki, ale okazalo sie ze dupa jeszcze zimowa... co robic, pomozcie.
Witam, czy ktoś z Wasz może mi polecić dobrą księgową z hadeland???
Witam, Jak większość z was wybrałem Norwegię by tam osiąść na stałe. Dlaczego nie wiem jakoś tak stwierdziliśmy z żoną że właśnie to państwo. Jako że na mnie padło przedzieranie się i ...
Czy ktoś leciał z psem samolotem ? Ile kosztuje przewóz psa i czy można wypożyczyć klatkę na lotnisku ?
Hei. Czy ktos wie co jest wymagane do zrzeczenia sie obywatelstwa polskiego( jest norweskie)? Czy ktos juz to przerabial?
robert taki
09-06-2014 21:13
Zlecę komuś napisanie wniosku o zasiłek rodzinny wstecz do trzech lat najlepiej komuś w Oslo i w rozsądnej cenie komuś kto już robił takie rzeczy .
witam, potrzebuje rady, gdzie moge znależć ogłoszenia o wynajmnie lokali. NIe mieszkam jeszcze w norwegii ale sie przymierzam do przeprowadzki
ROBERT SIGØYNER
09-06-2014 12:00
Witam, jestem zameldowany w Polsce w miejscu X. Moje dziecko jest zameldowane w miejscu Y - tak samo jak moja partnerka. Natomiast zamieszkujemy razem u mnie i wychowujemy naszego syna. Jednym ...
Szanowni Użytkownicy Forum! Jestem studentką II roku studiów magisterskich i zasiadam właśnie do części badawczej mojej pracy. Moja praca będzie właśnie o Was, ludziach, którzy wyemigrowali do ...
Witam .Czy w norwegii mozna kupic barwnik do betonu.Jesli tak to jak sie nazywa i gdzie kupic? Dziekuje bardzo
KOCHANI JADE DO PRACY W OKOLICE TONSBERG WYRUSZAM Z KIELC PODPOWIEDZCIE KTÓRĘDY NAJLEPIEJ NAJTANIEJ I NAJPROŚCIEJ DOJECHAĆ JAK WYGLĄDAJĄ ODPRAWY PRZEJŚCIA GRANICZNE I CO NAJLEPIEJ ZABRAĆ ZE SOBĄ BĘDE ...
konrad kierkowski
05-06-2014 21:37
Czesc ile srednio wychodzi wam za poryszanie sie po oslo za autopassa miesiecznie
Wiek około 40 lat .Kolega (Rafał ) był z nią dziś w Nav i zgubił telefon i nie ma z nią kontaktu a musi załatwić kilka spraw z tą panią .Pani ta pracuje u Adwokata jakiegoś w Oslo robi tłumaczenia ...
ile dostane dni przy zawarciu zwiazku malzenskiego w polsce,pracujac w norwegii