Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

potrzebne tlumaczenie z polski na norweski - Norwegia

Czytali temat:
Marzena . (325 niezalogowanych)
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
j. w. potrzebuje przetłumaczyć tekst około kartki A4. Próbowałem prosić norwegów ale nikt się nie pomógł. Jest to dla mnie bardo ważne. Kontakt proszę na priv albo 966 74 568.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Prześlij proszę dokument/tekst do przetłumaczenia na tlumacz@multinor.no (zajmuję się również tłumaczeniami przysięgłymi), pomogę.
Zgłoś wpis
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
ZimnyDrań napisał:
j. w. potrzebuje przetłumaczyć teks około kartki A4. Próbowałem prosić norwegów ale nikt się nie pomógł. Jest to dla mnie bardo ważne. Kontakt proszę na priv albo 966 74 568.

Z twojej wypowiedzi wnioskuje iz jestes cudzoziemcem i nie zdajesz sobie sprawy, ze na tym forum znajomosc zarowno jezyka polskiego jak i norweskiego jest wielka rzadkoscia. Sprobuj gdzies indziej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Za odpowiednią kwotę to i specjalistami od chińskiego będziemy. Tłumacz przysięgły 500 koron od strony bierze. Ja wezmę 100
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ZimnyDrań napisał:
j. w. potrzebuje przetłumaczyć teks około kartki A4. Próbowałem prosić norwegów ale nikt się nie pomógł. Jest to dla mnie bardo ważne. Kontakt proszę na priv albo 966 74 568.
te Norwegi to straszne ch
zeby zaden nie chcial z polskiego przetlumaczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Polecamy tłumaczenia Multinor, zarówno przysięgłe, jak i zwykłe: www.mojanorwegia.pl/tlumacz-norwesko-polski
Zgłoś wpis
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Chyba ZimnyDrań poradził sobie sam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok