1 NOK
Szukam mieszkania od zaraz , w sumie to na teraz ! Bardzo pilnie dziś mam ostatni dzień żeby się wynieść . Problem polega na tym ze jesteśmy bez pieniędzy i wynajmujący musiałby poczekać na pieniądze ...
Witam nowa tu jestem przyjechałam jak pewnie większość za pracą mam pewien cel ale jestem na etapie szukania mam doświadczenie w typowo turystycznych kategoriach ponieważ kiedyś mieszkałam w Grecjii ...
czy na infolini net com można porozmawiać po polsku ???
Witam serdecznie, planuje wyjechac z Pl do Norwegii, głównie za praca, jestem samotna mama i chcialabym również zabrac ze soba coreczke, oczywiście najpierw chce poleciec sama, zeby troszeczke ...
jak w temacie......potrzebuję cały kompletny silnik.....bergen i niedalekie okolice....pracuje ktoś na jakimś szrocie i będzie w stanie pomóc??????
starsi ludzie pamiętają jak nawet w szkole uczono, że wielki polski podróżnik odkrył Konika Przewalskiego wypadało być ogólnie dumnym z niego aż do czasu, kiedy Pan Generał Mirosław Milewski mister ...
freeisoft.pl/2009/08/1-wrzsnia-1939-r-ca...wej-org-kopie-gazet/ dziadekwojtek.salon24.pl/338367,wrzesien...i-waleczni-zolnierze
Witam czy ktos korzystał z tych kurierów?
poszukuje krawcowej okolice Sandvika, Asker, ewentualnie Slependen, prosze o kontakt na priv jesli ktos cos wie
Witam!szukam firmy lub osoby ktora zajmuje sie windykacja od osoby prywatnej tutaj w Norwegii?prosze o namiary.z gory dzieki
Witam, chcialbym sie dowiedziec co grozi mi i mojemu kumplowi, poniewaz w ostatnia sobote jechalismy samochodem pod wplywem alkoholu , dotego uleglismy wypadkowi .byla interwencja policji , strazy i ...
Czytac uwaznie!!! Moze spotkac to kazdego z was!!! Wszystkich ostrzegam przed transportem firmy POLBUS! Firma nie kompetentna, nie odpowiedzialna, traktujaca zle klientow! Mialam zla przygode z ta ...
Witam, czy jest możliwość kupna samochodu w Norwegii jeśli nie posiada się Norweskiego numeru personalnego?
Witam, czy moglby mi ktos odpowiedziec, bo chce byc pewien: zrobilem przelew z dnb norweskiego na polskie konto i nie widzialem koncowej ceny przelewu to jest ile bedzie na moim polskim ...
Witam. Jadę 8 września na lotnisko Rygge. Wyjeżdzam z Jessheim ok 16. Mogę kogoś zabrać. Później wracam z Rygge 11 września ok 18.
Muzułmańskie dziecko w Norwegii pyta mamę: Mamo, co to jest kapitalizm i co to jest rasizm?. Mama: No więc tak, Ali… Kapitalizm jest wtedy, kiedy biali ludzie pracują codziennie, żebyśmy my ...
Witam wszystkich Od jakiegoś czasu zastanawiam się poważnie nad tymczasową przeprowadzką do Norwegii. Niestety nie mam nikogo tam na miejscu, która mogłaby mi pomóc w organizacji w tych ...
Witam Prosze o kontakt na prv spawaczy 141 pracujących w Norwegii. Dziękuję
Hej, znacie może wypożyczalnię samochodów w której nie trzeba lub jest mała kaucja za wypożyczenie samochodu. Wraz ze znajomymi przylatuję na 3 dni w rejon Stavanger i chcemy wypożyczyć auto, ...
Cześć mieszkam w Anglii od 16 lat chciałbym wyjechać do norwegi z rodzina ale niewiem od czego zacząć mam dobry angielski i bardzo duże doświadczenie przy rybach Filetowanie patroszenie cięcie ...
secretsofpoles.wordpress.com Secrets of poles to blog, gdzie ilustrujemy sekrety i tajemnice, nadesłane przez internautów. Zapraszamy zatem wszystkich, którzy mają ochotę podzielić się swoimi ...
za wstawiennictwem Królowej Polski odchodzi jeden ze sprawców biedy w Polszy Tusek zostają jeszcze żydy, ruskie, komuchy i cykliści aby i ich pokonać głosuj na: -osobę która nie zna żadnego ...
Witam wszystkich Mój pierwszy wpis, więc wypadałoby się przywitać - nazywam się Rafał, pochodzę z Gdańska, pracuję w Norwegii niedaleko Alesund. Jak wyglądają sprawy z kupnem samochodu? Bardziej ...
full casco
31-08-2014 09:49
www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/tusk-nie-wyb...ml?playlist_id=17567
Witam. Poszukuję osoby, która w poniedziałek leci ze Stavanger do Gdańska i byłaby tak miła i wzięła pod swoje "skrzydła" mojego brata. Młody ma 13 lat, nie wymaga niczego, na lotnisku ...
Sprzedam bilet na Norwegiana. Lot z Oslo Gardermoen do Polska Krakow. 31.08. cena 500 nok
Witam wszystkich.Pisze do Was gdyż straciłem pracę szef zwolnił wiekszość pracowników gdyż nie ma pracy prawdopodobnie zamyka firmę.Chciałbym sie dowiedziec co mi sie należy.Bardzo prosze o pomoc
13 września Sobota wybieram sie na lotnisko Oslo Rygge moge zabrac po drodze 4 lub 6 osoby jezeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt mieszkam 20 km od Sandviki w strone Honefoss moge zabrac 4 ...
Witam, mój mąż pracuje od 2 dni w firmie budowlanej, dziś popołudniu wybrał się z chłopakami na piłkę nożną i stało się najgorsze zerwał wiązadło krzyżowe w prawej nodze[ tak jest diagnoza lekarska ...
Witam Jade w piatek na poranny prom w sobote. Jesli chcialby ktos sie zabrac czekam na kontakt
Witam, Próbuję zebrać ogólne informacje nt. prasy telewizyjnej wydawanej w Norwegii (magazyny telewizyjne). Chodzi mi o podstawowe informacje - jakie tytuły? kto wydaje? które są popularne? Czy ...
Witam, niosę się z zamiarem wyjazdu do Norwegii za kilkanaście miesięcy. W Polsce ukończyłem studia z kierunku transportu i logistyki. Obecnie uczęszczam na kurs j. norweskiego. Chciałem się Was ...
Szukam pracy jako pielęgniarka, albo asystent , chodzi mi o przełamanie bariery językowej. Posiadam autoryzacją norweską. Może jest ktoś kto pomoże, ktoś kto był w podobnej sytuacji?
renata koczorowska
26-08-2014 22:19
cześć, mam sprawę czy ktoś mi powie czy są jakieś ukryte koszty w Norwegianie jak wali się do Warszawy np. bagaż podręczny itp. bo rezerwacja na najbliższe święta wychodzi lepiej kasowo niż Ryanair
Hej , poszukuje pokoju dla pary od polowy wrzesnia w Oslo lub okolicach w rozsądnych cenach czy ktos cos wie ? Pozdrawiam
Czy jest kaos kto robi hybryde?
Kupilam dzisiaj 3kg polskich jablek. Ale pyszne. Sa w foliowym opakowaniu, ale tylko w Remie 1000 (widzieliscie w innych sklepach?). W Rimi sa w takim samym opakowaniu ale Belgijskie, ogolnie jablka ...
WITAM Czy mozna w Oslo gdzies kupić polskie produkty typu wedliny jakies napoje nabiał...itd
sebastian sebastian
25-08-2014 21:28
Witam Odkupie domki do sprzątania w OSLO Mam doświadczenie w sprzątaniu mieszkań, domków jak i biur oraz sprzątanie generalne. JEŚLI KTOŚ COŚ BY WIEDZIAŁ BARDZO BYM PROSIŁA O KONTAKT NA ...
iza nowak
25-08-2014 20:13
Witam wszystkich, niedawno zdecydowałam się na uczestnictwo w praktykach programu Erasmus. Minusem jest to, że muszę sama szukać sobie pracodawcy, który przyjmie mnie na (prawdopodobnie) bezpłatne ...
Marta Martusia
25-08-2014 19:11
Witam. Szukam fryzjerki w okolicach Eidsvoll ( Jessheim, Råholt a nalepiej Dal ). Zdaje sobie sprawę, że może to nie być łatwe ale mam nadzieję, że ktoś zna i może polecić dobrą fryzjerkę. Będę ...
Łukasz T.
25-08-2014 00:14
Witam ! Czy mógłby ktos pomóc w temacie ? Co zrobić żeby załozyc działalnośc gospodarcza w Norwegii (zainteresowany nie ma numeru ID) . Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam !
W dniu 22 sierpnia, z parkingu przy lotnisku na Sola skradziono nam samochód. Gdyby ktokolwiek gdziekolwiek na ulicy, pod sklepem albo w lesie... zobaczył porzuconą Hondę Accord V, rocznik 96, sedan, ...
Wiele sie slyszy od naszych rodakow ze ciezko z praca w Norwegii, nawet z dobra znajomoscia norweskiego, nie wierze ze jest gorzej niz u nas w kraju. Czy sprawa wyglada inaczej gdy posiada sie ...
moze uszczesliwmy jaska staska i skasujmy mu tak dlugo zbierane minusy,
full casco
23-08-2014 21:06
wędki gdzie najtaniej kupic?
Uwaga na rowery.. www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Pagrepe...tsengen-7675979.html
Witam serdecznie, pilnie poszukuję transportu dla jednej dużej walizki z okolic Szczecina / Świnoujścia do Alesund / Molde / Trondheim. Jeśli ktokolwiek wybiera się w te rejony i dysponuje odrobiną ...
Hejka! Mam pytanie czy to prawda ze au-pair dostaje pieniadze od rzadu norweskiego 180 nok na dzien jestli tak, te pieniadze sa dla au pair czy dla rodziny? z gory dzieki za odp
Witam Wszystkich!!! Piszę do Was aby dowiedzieć się o tani nocleg w OSLO. Chodzi mi o motel, hostel, itp. za niewielkie pieniądze. Ewentualnie, ktoś z was forumowicze ma do wynajęcia pokój na 2 noce ...
jakżesz oni muszą nienawidzić ....... Na Litwie coraz bardziej popularna staje się nowa gra internetowa, w której uczestnik ma za zadanie "wypędzenie" Polaków z tego kraju. "Kto ...
Witam, szukam nazw lokalnej prasy, radia, telewizji, a także mediów internetowych i instytucji zajmujących się social media na terenie całego kraju. Czy w Waszych miastach takowe funkcjonują, są ...
1.jak najlepiej przelac pieniadze do Polski?
Witam, w internecie za pomocą translatora uzyskałam takie oto tlumaczenie z polskiego " świat jest przede mną" na norweski : Verden er foran meg. Czy to jest poprawne? Proszę zweryfikujcie ...