1 NOK
Witam, szukamy w jednym miejscu pokoju dwuosobowego (dla pary: 23 i 24 lata) i jednoosobowego (dla młodego, spokojnego mężczyzny, lat 24). Interesuje nas każda miejscowość norweska, najlepiej ...
witam mam pytanie podobno jest możliwość wyplaty zgromadzonych srodkow emerytalnych w Norwegii,,czy ktoś może wie jak to się odbywa ??
Witam wszystkich serdecznie. Mam małe pytanko czy jesli jestem na zwolnieniu płatnym z navu to w tym czasie moge wyjechać do Polski bez konsekwencji utraty zasiłku chorobowego z Navu? Dziękuje ...
Witam Potrzebuje pilnie dostarczyć mężowi paczkę żywnosciową. Proszę o kontakt na emaila: fabianka1@poczta.onet.pl
Heey wam orientujecie sie moze ile max mozna wyplacic w coopie majac konto w dnb?
Witam wszystkich Czy ktos moze orientuje sie czy od stycznia bądź lutego rozpoczyna sie kurs f -uniwersytetu ? W okolicy SandvikA, Asker? Od podstaw...jeżeli ktos cos wie to prosze o info, bede ...
Joanna 355
23-10-2014 22:20
en.uncyclopedia.co/wiki/Check_If_You_Are_The_Polackophob!
cześć może znacie jakąś położna w okręgu ostfold .... dzięki za info
Witam. Czy ktoś mógłby pomóc mi w wyliczeniu kosztów takiej operacji? Auto to VW Golf mk2/ 1.8 139km/ pierwsza rejstracja pojazdu w 1986 roku. Auto kupiłem za 4000zł. Próbowałem liczyć ...
Kupilem dom dwa lata temu oczywiscie na kredyt. .troszke wyremontowalem I chce sprzedać. ale kreche mam na 10LAT
Witam.. od 1do9 bylem na chorobowym wiem ze za chorobowe płacone jest pod koniec miesiaca..Ale po tych dziewięciu dniach wysłałem karte meldunkowa 18 I za te dni od 10do 18 nie mam pieniędzy mam ...
marcin langusta
20-10-2014 23:19
Wczoraj poraz pierwszy wyszedlem na impreze w norwegii, ktora przeniosla sie do lokalnego klubu z muzyka live. Impreza byla to typowa domowka zrobiona przez ksiegowa dla wszystkich pracownikow. Ze ...
Z resztą poradzę sobie sam .... Ponoć na emigracji najgorzej trafić na Polaka. Nie dość, że nie pomoże, to poważnie zaszkodzi. A już Polak na stanowisku kierowniczym może zniszczyć życie. Z ...
Witam, Jesteśmy 4 osobową rodzina,dzieci chodzą do szkoly w Oppegard z mężem mamy stała pracę, poszukujemy mieszkania do wynajęcia w tej okolicy. Dziekuje.
Chciala bym zalozyc firme, produkujaca pocztowki, kalendarze, plakaty roznych artystow w Norwegii. Sprzedaz obejmowala by teren glownie Europy i Ameryki. Czy tego rodzaju biznes mial by szanse ...
Klaudia R
19-10-2014 11:46
Witam wszystkich mam problem ponieważ od roku nie dostaję faktur za przejazdy przez bramki nie wiem co mam robić ponieważ jeżdżę codziennie autem.Jeśli ktoś wie co mam zrobić proszę o radę
Witam. Ma ktos namiary na kogos kto moze wyczyscic tapicerke w samochodzie w rejonie Stavanger, przydaloby sie jej odswiezenie
Mam pytanie, czy ktos z was pracuje tam aktualnie i bedzie jechal w poniedzialek i wtorek do pracy na godz 8 - 16 do magazynu Kuehne Nagel, Gardemoen, lub w okolice. Mam duzy problem z dojazdem, a ...
Można wysłać papierosy i alkohol?
Witam. Potrzebuję przewieźć 4 koła do WV T5. Trasa: Kraków 32-067 - Gjovik 2827 Jesli jest ktoś chętny proszę o kontakt + 47 417 20 363 Pozdrawiam Paweł
Mam 2 wolne miejsca w aucie na wyjazd do Polski z Oslo do Krakowa przejazd przez Szczecin - Zielona Góra - Wrocław - Wadowice/Kraków. Wyjazd 21-22 pazdziernik - cena - zrzuta na paliwo.
W co gracie na komputerze w wolnym czasie?
Chciałabym wynająć mieszkanie na pół z jakąś miłą i pracującą dziewczyną (kobietą). Chciałabym wracać po pracy i czuć się,jak w domu,a nie zamknięta w pokoju, w mieszkaniu pełnym obcych ludzi. ...
Witam, czy ktos z Was orientuje sie jak wyglada opodatkowanie sprzedazy wlasnych rzeczy uzywanych np po przez portal finn.no ? Czy sa jakies regulacje ? Z gory dziekuje za odp.
Kasia K
16-10-2014 15:00
www.vg.no/nyheter/innenriks/oppvekst/kun...sterkest/a/23316210/ To się już nie powtórzy, nauczyciele dostali porządną nauczkę – dodała Grethe Naaslund. Wedle jej relacji dla VG kilkoro ...
Ja Andrzej, Gabriel Żegnam się z tym forum definitywnie. Występowałem na tym forum oficjalnie pod wieloma nickami, a jeszcze więcej miałem kont, w sumie -33 tyle ile guzików ma sutanna księdza ...
Jestem studentką Uniwersytetu Jagiellońskiego i piszę pracę na temat różnic kulturowych między Polską a Norwegią. Będę niezmiernie zobowiązana, jeśli zechce Pani/Pan poświęcić dwie minuty na ...
Witam za mies zjeżdżamy do Polski ... Gdzie muszę zgłosić sie zeby sie wyrejestrować i jednocześnie dziecko ....
witam - potrzebuje pomocy na jakiej stronie w necie mogę w Norwegii oglądnać mecz Polski ze Szkocją - probuje przez Iple ale nie dziala
Piotr B
14-10-2014 21:17
Witam Proszę o informację, jak długo trzeba czekać na pobyt w NO na zasadzie łączenia rodzin?? jestem w 2 miesiącu ciąży mój narzeczony na dniach wylatuję do Oslo, chce jak najszybciej do ...
Jak w opisie potrzebuje mechanika z mozliwoscia dojazdu w Haslum, samochod stal kilka tygodni i teraz nie chce zapalic... jesli ktoś ma jakis kontakt bede wdzieczny!
Jak w temacie sprzedam proszę pisać na priv
co te norwegi to ja nie wiem sport.wp.pl/kat,1832,title,Norwegowie-ch...55671,wiadomosc.html ich obłuda ,wywołujaca wstręt i obrzydzenie osiagnęła stan krytyczny jak nie na trasie - to przy ...
Pytanie jest następujące: Z racji posiadanego statusu pendler otrzymuje możliwość odliczenia diety w rocznym zeznaniu. Natomiast co w przypadku jeśli mój pracodawca dodaje mi dietę do ...
Witam, mam takie pytanie odnosnie zapomogi z powodu ciężkiej sytuacji finansowej. Jestem tutaj sama z małym 2msc dzieckiem. Ojciec dziecka jest w Polsce ponieważ tam pracuje, ja pracowałam tutaj i ...
Jeśli chodzi o warunki życia, Polska znacznie odstaje od krajów przodujących w zestawieniu OECD. Za najlepsze do życia regiony w naszym kraju uznano województwa mazowieckie i pomorskie, które tracą ...
Witam. 17-18 grudnia wybieram sie samochodem z Trondheim do Polski. Chetnie zabiore 3-4 osoby z Trondheim, badz z dowolnego miejsca po trasie 3 lub e6. Jade na prom do Karskrony z przeprawa do ...
Witam. Czy ktos moze mi pomoc w rejstracji niemowlaczka. Bo juz sama nie wiem od czego zaczac. Dodam jeszcze ze nie dostalam aktu urodzenia ze szpitala (nadal czekam). Moge cos bez tego zaczac ...
Te teksty, to chyba na wspolke z jasta wymyslili weekend.gazeta.pl/weekend/1,138585,16738...rantach__Polacy.html
Mam problem z zapłatą za ogłoszenie przez sms z norweskiego numeru. Wysyłam smsa ale wyskakuje mi błąd i w ostatecznośći nie zostaje wysłany. Czy ktoś może pomuc?
Petter Northug ponadto musi zapłacić grzywnę w wysokości 22,5 tys. euro. To kara za spowodowanie wypadku pod wpływem alkoholu, ucieczkę z miejsca zdarzenia i składanie fałszywych zeznań.
Maz mieszka juz w Norwegi w Oslo i chciał bym zmienic pracodawce gdyz sa za male płace za wykonane prace.Polak poprostu ze mnie zdziera,a szkoda mi do domu wracac,bo wiem ze taki zawod jest tu ...
ILE SIE NALEZY DNI WOLNEGO+PLATNEGO PRZY PRZEPROWADZCE
Witam, chce sobie kupic samochod w polsce i mam zamiar przyjechac nim tutaj a w norwegii pracuje juz 8-9miesiecy a wiem ze podobno rok czasu mozna jezdzic a polskich blachach. Mam tymczasowy numer i ...
Proszę o informacje w jakimsystemie sie pracuje na psychiatrii czytałam ze dwa tygodnie sie pracuje a dwa ma sie wolne prosze o blizsze informacje
Witam, Aktualnie jestem absolwentem wydziału geoinzynierii,górnictwa i geologii Politechniki wrocławskiej, kierunek górnictwo i geologia. Chciałbym się poradzić doświadczonych i chętnych pomocy ...
Witam, poszukuję pracy w Oslo. Jestem osobą młodą, bez nałogów. Posiadam prawo jazdy kat. B. Ostatnie 5 lat pracowalam w Polsce jako technik farmaceutyczny. Dodatkowo z wykształcenia jestem ...
witam, moze wiecie jak usunac swoje konto z FINN.NO Z gory dziekuje za pomoc!
Czy to możliwe aby 12 latka poślubiła 37 latka?? kobieta.onet.pl/slub/pierwszy-oficjalny-...VDYlN3pPOLw.facebook
nocne kluby w Oslo , co o nich sądzicie , gdzie moralność została w domu ?
chciałbym się uczyć norweskiego. Mieszkam w stavanger i mowie po także po agielsku. Są tu jakieś szkoły albo ludzie którzy udzielą korepetycji?? ktoś coś
Kolejny przypadek Eboli w Europie. Zarażona Norweżka trafiła do szpitala w Oslo wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kolejny-...40251,wiadomosc.html
pobili Litewska rodzine czyzby norwedzi atakowali imigrantow