1 NOK
Może na tym zdjęciu, jest też i twój dziadek lub ojciec. Więcej informacji na: wiadomosci.onet.pl/kraj/setki-tysiecy-po...ach-wehrmachtu/x47ex
Witam potrzebuje ladowarkę micro usb ma ktos moze na sprzedaż w normalnej cenie lub jedzie nie dlugo do Polski i chce zarobic, dam duzo wiecej niz kosztuje w PL druga sprawa do pań czy są ...
Cześć! Szukam domku z kominkiem w Norwegi do wynajęcia dla 2 osób. Zwykła chata, z dala od cywilizacji z możliwością wynajęcia na ok 2 tygodnie. Typowo turystycznie. Macie może jakieś kontakty, ...
kaja lolo
03-11-2014 14:45
Agent posługujący się pseudonimem "Lamos", informator służb PRL w Watykanie, czyli abp Janusz Bolonek doniósł na płk. Ryszarda Kuklińskiego - takie informacje ...
Oraz godność tych, których już niema wśród żywych. Więcej na: naszdziennik.pl/polska-kresy/103405,zachowac-pamiec.html
Witam,mam dwa wolne miejsca ,jutro jade do Polski,,,kontakt priv,,,.
Witam Serdecznie zapraszamy wszystkie dzieci w wieku 10-12 lat na trening siatkówki przy Hinnavolleyball. Treningi odbywają w hali przy Jåttå videregåendne skole w Stavanger 1x w tygodniu w ...
▶ ▷ Solar System.025.Dione is ready to DOWNLOAD Show on InsomniaFm : Solar System / Every 2nd Monday of the month at 20:00 CET this podcast are full of deep & dark progressive stuff starting ...
Witam. Poszukuję elektryka do naprawienia w domu specjalnego gniazda do którego jest podłączana kuchenka. Mój numer telefonu: 96875486. Oslo.
Witam Chciałabym się zorientować czy któraś z pań bądź panów korzystała z usługi zakupu pampersów dla dziecka do PL? Jesli tak , bardzo prosze o namiary do tych zyczliwych ludzi. Nie moge tego ...
CZY KTOŚ MOŻE POMÓC!jaki są stawki w branży motoryzacyjnej konkretnie blacharz lakiernik samochodowy przepracowałem 3tygodnie i niewiem co dalej.Jutro idę na rozmowe i niewiem czego ...
witam! jestem nowy w oslo zaczołem prace jako lakiernik samochodowy czy ktos moze mi poiedziec ile powinienem dostac na ręke bo niewiem czy niechcą mnie zrobic w wała!
Witam. Poszukuję kursu 5 dni w tygodniu w Sarpsborgu lub Fredrikstad?? Wie ktoś gdzie mogę taki znaleźć?? Płatny oczywiście.
Witajcie jak sytuacja powodziowa ?
Wraz ze zmiana rzadu partii milosci,dobrosci i wszelkiej pomyslnosci wkroczylismy w nowa ere relacji opartych na wzajemnym zaufaniu,prawdzie i szczerosci. Gleboko do serca slowa pani ...
Szukam z chłopakiem mieszkania, kempingu lub jakiegoś studia taniego - do wynajęcia w regionie Vestfold, czy wie ktoś może coś na ten temat? pozdrawiam
Szukam dużego mieszkania do wynajęcia Oslo i bliskie okolice mam stały kontrakt nie ma problemu z płaceniem jeżeli ktoś coś by wiedział proszę pisać na priv z góry dziękuję
witam szukam pokoju do wynajecia od grudnia tego roku w okolicach Oslo,Sandvika,Drammen,Asker ostatecznie Honeffos jezeli ktos cos wie na ten temat prosze o odp. Szukam pokoju w przystepnej cenie.
Przychodzi pół baby do lekarza, a lekarz na to: -no ba !
Jakiś czas temu wpadłem na fajny pomysł na biznes w Norwegii, a jak wiadomo największym rynkiem zbytu jest internet. Pierwsza myśl to eBay. Niestety ebay ma jakieś głupie ograniczenia dla Polaków bo ...
Witam, szukamy w jednym miejscu pokoju dwuosobowego (dla pary: 23 i 24 lata) i jednoosobowego (dla młodego, spokojnego mężczyzny, lat 24). Interesuje nas każda miejscowość norweska, najlepiej ...
witam mam pytanie podobno jest możliwość wyplaty zgromadzonych srodkow emerytalnych w Norwegii,,czy ktoś może wie jak to się odbywa ??
Witam wszystkich serdecznie. Mam małe pytanko czy jesli jestem na zwolnieniu płatnym z navu to w tym czasie moge wyjechać do Polski bez konsekwencji utraty zasiłku chorobowego z Navu? Dziękuje ...
Witam Potrzebuje pilnie dostarczyć mężowi paczkę żywnosciową. Proszę o kontakt na emaila: fabianka1@poczta.onet.pl
Heey wam orientujecie sie moze ile max mozna wyplacic w coopie majac konto w dnb?
Witam wszystkich Czy ktos moze orientuje sie czy od stycznia bądź lutego rozpoczyna sie kurs f -uniwersytetu ? W okolicy SandvikA, Asker? Od podstaw...jeżeli ktos cos wie to prosze o info, bede ...
Joanna 355
23-10-2014 22:20
en.uncyclopedia.co/wiki/Check_If_You_Are_The_Polackophob!
cześć może znacie jakąś położna w okręgu ostfold .... dzięki za info
Witam. Czy ktoś mógłby pomóc mi w wyliczeniu kosztów takiej operacji? Auto to VW Golf mk2/ 1.8 139km/ pierwsza rejstracja pojazdu w 1986 roku. Auto kupiłem za 4000zł. Próbowałem liczyć ...
Kupilem dom dwa lata temu oczywiscie na kredyt. .troszke wyremontowalem I chce sprzedać. ale kreche mam na 10LAT
Witam.. od 1do9 bylem na chorobowym wiem ze za chorobowe płacone jest pod koniec miesiaca..Ale po tych dziewięciu dniach wysłałem karte meldunkowa 18 I za te dni od 10do 18 nie mam pieniędzy mam ...
marcin langusta
20-10-2014 23:19
Wczoraj poraz pierwszy wyszedlem na impreze w norwegii, ktora przeniosla sie do lokalnego klubu z muzyka live. Impreza byla to typowa domowka zrobiona przez ksiegowa dla wszystkich pracownikow. Ze ...
Z resztą poradzę sobie sam .... Ponoć na emigracji najgorzej trafić na Polaka. Nie dość, że nie pomoże, to poważnie zaszkodzi. A już Polak na stanowisku kierowniczym może zniszczyć życie. Z ...
Witam, Jesteśmy 4 osobową rodzina,dzieci chodzą do szkoly w Oppegard z mężem mamy stała pracę, poszukujemy mieszkania do wynajęcia w tej okolicy. Dziekuje.
Chciala bym zalozyc firme, produkujaca pocztowki, kalendarze, plakaty roznych artystow w Norwegii. Sprzedaz obejmowala by teren glownie Europy i Ameryki. Czy tego rodzaju biznes mial by szanse ...
Klaudia R
19-10-2014 11:46
Witam wszystkich mam problem ponieważ od roku nie dostaję faktur za przejazdy przez bramki nie wiem co mam robić ponieważ jeżdżę codziennie autem.Jeśli ktoś wie co mam zrobić proszę o radę
Witam. Ma ktos namiary na kogos kto moze wyczyscic tapicerke w samochodzie w rejonie Stavanger, przydaloby sie jej odswiezenie
Mam pytanie, czy ktos z was pracuje tam aktualnie i bedzie jechal w poniedzialek i wtorek do pracy na godz 8 - 16 do magazynu Kuehne Nagel, Gardemoen, lub w okolice. Mam duzy problem z dojazdem, a ...
Można wysłać papierosy i alkohol?
Witam. Potrzebuję przewieźć 4 koła do WV T5. Trasa: Kraków 32-067 - Gjovik 2827 Jesli jest ktoś chętny proszę o kontakt + 47 417 20 363 Pozdrawiam Paweł
Mam 2 wolne miejsca w aucie na wyjazd do Polski z Oslo do Krakowa przejazd przez Szczecin - Zielona Góra - Wrocław - Wadowice/Kraków. Wyjazd 21-22 pazdziernik - cena - zrzuta na paliwo.
W co gracie na komputerze w wolnym czasie?
Chciałabym wynająć mieszkanie na pół z jakąś miłą i pracującą dziewczyną (kobietą). Chciałabym wracać po pracy i czuć się,jak w domu,a nie zamknięta w pokoju, w mieszkaniu pełnym obcych ludzi. ...
Witam, czy ktos z Was orientuje sie jak wyglada opodatkowanie sprzedazy wlasnych rzeczy uzywanych np po przez portal finn.no ? Czy sa jakies regulacje ? Z gory dziekuje za odp.
Kasia K
16-10-2014 15:00
www.vg.no/nyheter/innenriks/oppvekst/kun...sterkest/a/23316210/ To się już nie powtórzy, nauczyciele dostali porządną nauczkę – dodała Grethe Naaslund. Wedle jej relacji dla VG kilkoro ...
Ja Andrzej, Gabriel Żegnam się z tym forum definitywnie. Występowałem na tym forum oficjalnie pod wieloma nickami, a jeszcze więcej miałem kont, w sumie -33 tyle ile guzików ma sutanna księdza ...
Jestem studentką Uniwersytetu Jagiellońskiego i piszę pracę na temat różnic kulturowych między Polską a Norwegią. Będę niezmiernie zobowiązana, jeśli zechce Pani/Pan poświęcić dwie minuty na ...
Witam za mies zjeżdżamy do Polski ... Gdzie muszę zgłosić sie zeby sie wyrejestrować i jednocześnie dziecko ....
witam - potrzebuje pomocy na jakiej stronie w necie mogę w Norwegii oglądnać mecz Polski ze Szkocją - probuje przez Iple ale nie dziala
Piotr B
14-10-2014 21:17
Witam Proszę o informację, jak długo trzeba czekać na pobyt w NO na zasadzie łączenia rodzin?? jestem w 2 miesiącu ciąży mój narzeczony na dniach wylatuję do Oslo, chce jak najszybciej do ...
Jak w opisie potrzebuje mechanika z mozliwoscia dojazdu w Haslum, samochod stal kilka tygodni i teraz nie chce zapalic... jesli ktoś ma jakis kontakt bede wdzieczny!
Jak w temacie sprzedam proszę pisać na priv
co te norwegi to ja nie wiem sport.wp.pl/kat,1832,title,Norwegowie-ch...55671,wiadomosc.html ich obłuda ,wywołujaca wstręt i obrzydzenie osiagnęła stan krytyczny jak nie na trasie - to przy ...
Pytanie jest następujące: Z racji posiadanego statusu pendler otrzymuje możliwość odliczenia diety w rocznym zeznaniu. Natomiast co w przypadku jeśli mój pracodawca dodaje mi dietę do ...