Rogaland84
16 godzin temu
Prawda ,,, jest taka że Norwegia widzi że Polska jest Polska i rośnie w siłę ,
1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NRK nazwała Marsz Niepodległości „nazimarsjer”. Polacy w Norwegii: „To hipokryzja i policzek w twarz”
Rogaland84
16 godzin temu
Prawda ,,, jest taka że Norwegia widzi że Polska jest Polska i rośnie w siłę ,
Hej może ktoś doradzi mi jak mogę ustalić szkołę podstawową do której chodzi córka i syn oraz leczenie ?? Wiem tyle że dzieci są w Norwegii zostały ...
Jestem instruktorką ćwiczę kalanetiks Poszukuje ludzi do stworzenia grupy która pragnie dobrze się czuć we własnym ciele.
Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie zrobić z żoną.Dodam, że żona bardzo mi się podoba. Tylko ...
Tosia Saracho
2 dni temu
Pewnie ktoś z marketingu bada rynek
Chciałem dowiedzieć się czy ktoś a jeżeli tak to w jaki sposób to zrealizować a mianowicie złożyć wniosek do sądu rejonowego by ustalić kontakty z dzieckiem, w ...
Czy zna ktos bardzo dobrego psychologa dzieciecego?
orime
7 dni temu
To bardzo częsty dylemat. Na pewno nie zaszkodzi spotkać się z psychologiem – nawet jeśli nie będzie formalnej diagnozy, można zyskać lepsze zrozumienie tego, ...
Witam, czy jest tu ktoś, kto sam prowadzi księgowość i mógłby powiedzieć, jak to wygląda? Pozdrawiam
norbertn99
12-11-2025 11:40
Jest kilka opcji, np. fiken.no albo conta.no. Są to odpowiedniki polskich programów, np. wFirma: eprzedsiebiorca.com/wfirma-opinie/ Prowadzenie samodzielnej ...
Szukam psychiatry w oslo. Gdzie i za ile? czy jest jakas mozliwosc keczenia na fundusz zdrowia lub jakies ubezpieczneie to pokrywa? Moze ktos orientuje sie w ...
holdigreti
10-11-2025 14:40
Już nie, ale korzystałam i było bardzo dobrze. Wydaje mi się, że kompetentny psychoterapeuta i sensownie dobrany nurt są o wiele ważniejsze od bycia fizycznie ...
| Komentarze | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie.
|
11996 | 73135 |
przez Rogaland84 | 16 godzin temu
|
|
|
Nasze komentarze do działu video!
|
1302 | 2536 |
przez Piotr245 | 21-04-2025 13:18
|
|
|
Komentarze użytkowników nt. wydarzeń zamieszczonych w serwisie.
|
468 | 495 |
przez Redakcja MN | 04-06-2024 18:55
|
|
|||||