1 NOK
Witam pracuje w Norwegii od miesiąca. Z tego co się zorientowałem muszę popracować jakiś czas (słyszałem o okresie co najmniej 3 miesięcy)by iść do lekarza i płacić mniej za wizytę? Chodzi konkretnie ...
Witam, poszukuję pracy - może być sprzątanie, ogrodnictwo itp. Mieszkam w Sandnes. Nie będę wybrzydzać - proszę o pomoc Ola tel. 46578291 aleks199@wp.pl
Cześć, mam do przewiezienia kosiarkę traktorek z Oanes do Chojnic (pomorskie). Jeżeli jedzie ktoś z Was na dniach i ma trochę wolnego miejsca na aucie to proszę o kontakt. Oczywiście nie za darmo.
Witam, wybieram się w okolice Lysefiorden w dniach 10-12 maj i chciałbym 11 maja przepłynąć promem razem z samochodem z Oanes do Lauvvika i nie mogę znaleźć żadnego rozkładu ani cennika. Prosilbym ...
Ania Kozak
18-08-2018 12:42
witam. a o jakiej karcie mowa? bo jednak to spora oszczędność?
Witam! W lipcu przeprowadzamy się z Sola do Sandnes Trones, w zwiazku z czym nasza córka po raz kolejny niestety zmienia szkołę. Szukamy więc kogoś kto mieszka w okolicy i kto ma dzieci w podobnym ...
Witam.Mam pytanie czy ktoś z was orientuję się,czy znajdę w Sandnes bądź Stavanger polskiego lekarza wykonującego usg brzucha? W ostateczności może być norweski. Nie mam skierowania czy uda mi się ...
Witam serdecznie, Mieszkam w Norwegii i szukam pracy - podejme każdą pracę. Jeśli mozesz coś zaoferować napisz.
Witam wybieram się z niemowlęciem do Sandes i chciałam się zapytać jak wyglada przejazd autobusem z wózkiem ?
Dziewczyna95 G
06-09-2017 08:58
Potrzebuje przerzucić opony
Witam, Zostałam dziś zapytana przez jednego z właścicieli orientalnych sklepów w Kvadracie, jakie produkty polacy lubią i chcieliby kupić, bo on zamierza poszerzyć ofertę m.in. o polskie produkty ...
monika mania
09-05-2017 22:05
Jestem na feriach z dziećmi przez 2 tygodnie chętnie jednak poszlabym do jakiejś pracy na 3-4 godz dorobic sobie ☺mogę sprzątać.Od lipca będę już na stałe wtedy będę już potrzebowała pracy na stałe. ...
d
marcinekkee
12-01-2017 17:58
Witam! Szukam pracy w Norwegii w sprzątaniu, mam doświadczenie 3 lata sprzatalam domy prywatne w Polsce od 2 miesiecy szukam pracy w Norwegiichętnie podejmę się każdej pracy związanej z sprzataniem. ...
Witam! Szukam pracy w Norwegii w sprzątaniu, mam doświadczenie 3 lata sprzatalam domy prywatne w Polsce od 2 miesiecy szukam pracy chętnie podejmę się każdej pracy związanej z sprzataniem. Może ktoś ...
Poszukuję koleżanki dla 5 letniej dziewczynki - Sandnes Lura i okolice
Aneta Polak
12-07-2016 23:03
Witam! Pilnie potrzebuje osoby która by mała możliwość przewieźć mi box dachowy do Szczecina. Niestety z autem przekracza mi 2m. a na promie nie maja już miejsc na wyższy samochód. Prom mam w ...
Witam. Poszukuję kogoś kto chciałby się zaopiekować morską świnką w okresie od 9 lipca do 5 sierpnia, wyłącznie z Sandnes ewentualnie Klepp ( jestem w stanie dojechać autobusem). Dostarczę gryzonia ...
Witam, Czy jest tu ktoś, kto chciałby podzielić ze mną taksówkę na lotnisko (Stavanger oczywiście) 24-tego marca rano (ok. godz. 8.00) lub może mógłby mnie dołączyć do swojego środka transportu?
Witam, czy jest ktoś chętny aby pośmigać w weekendy do sirdal? Mieszkam w Algard więc po drodze a tak poza tym to samemu trochę lipnie na stoku czas spedzac bez znajomcyh Proszę o kontakt wszystkie ...
Hey czy ktos jedzie moze do polski autem jutro lub w niedziele 501689099 92524520
Witam, Jestem mamą 11 miesięcznej dziewczynki, przed ciążą i podczaj niej pracowałam na pełen etat więc mam 59 tygodni macierzyńskiego, po 59 tygodniach zakład pracy zgodził się na przedłużenie ...
szukam muzyków którzy by bardzo chcieli zacząć od nowa. własny lub kogoś utwór(cover). bez znaczenia jaki instrument. chce aby stworzyć coś z niczego, aby wolne chwile które mamy nie były zapomniane. ...
Poszukuję garażu w Sandnes lub okolicy. Lub nawet w Stavanger. Albo jakiś magazynek,coś takiego. Do 30m2.
Zajecia plastyczne /nauka rysunku i malarstwa. W piatek 09.10.2015 zapraszam na zajecia dzieci 6,7,8 lat (starsze dzieci tez moga przyjsc ) oraz ich opiekunow/rodzicow ( pod warunkiem tworczego ...
Czy jest ktos chetny na bezplatne zajecia plastyczne 1-2 razy w tygodniu? albo moze znacie kogos kto ma dzieci w wieku 12 - 16 lat i mozecie przekazac informacje? DesignLab w Varatun Gård (kolo ...
Potrzebuje pomocy przy sprzataniu domkow okolica stavanger. Zainteresowane dziewczyny prosze o krotka informacje o sobie na maila oraz nr tel Pozdrawiam Iza
izamieke
16-07-2015 15:37
Witam. Poszukuję dyspozycyjnej osoby do odprowadzania dzieci do przedszkola. Praca na długi okres czasu . Praca od poniedziałku do piątku od 6:30 do ok. 8:00. Mieszkamy w Sandnes na Trones, Więcej ...
www.facebook.com/events/1170970889595048/ Exciting Night in Balanse Nightclub! Everybody comes dressed in white colour! If someone has something white then he gets special White Party SUPRISE (%) IN ...
Szukam pokoju na okres 24.06-24.07 interesuje mnie Sandnes centrum lub Sandnes Hana.
Szukam opiekunki dla 7-letniej coreczki na okres okolo 2 tygodni, od Poniedzialku do Piatku od godziny 8 - 16.
Witam. W mieście Sandnes powstaje nowa grupa rugby. W chwili obecnej treningi odbywają się we wtorki na boisku Asperholen 46 Sandnes (z czasem chcemy wprowadzić treningi 2x w tygodniu a później 3x). ...
Cześć mam pytanie czy odbywają sie jakieś gierki w sandes bo jestem zainteresowany
Polsat... kto w Sandnes mógłby pomóc mi ustawić antenę do odbioru Polsatu?
andrzej kkkkk
20-03-2015 20:22
Club Balanse zaprasza wszystkich na TRAFFIC LIGHT PARTY! Traffic light party to swietna okazja dla singli aby dowiedziec sie kto jest jeszcze singlem. Na wejsciu rozdawane beda opaski na reke w ...
Dj SUDA *
25-02-2015 15:43
Cześć! Szukam kursu norweskiego w Sandnes. Poziom A1 lub A2. Którą szkołę możecie polecić?
Dziewczyny!! Chcecie wspólnego treningu? Motywacji? Zawalczyć o lepszą JA i nowe ciałko? Proponuję w takim razie treningi oparte na filmach Ewy Chodakowskiej i nie tylko ! zapraszam ...
14.02.15 Walentynkowa impreza w Balanse Start 22:00 Zapraszamy! www.facebook.com/balanse1as
witam szukam mechanika co przełoży ze mną głowicę w touranie 2.0 2004r głowicę mam nową z zaworami wszystkie usczelki i płyny tez mam posiadam garaz i narzędzia
Hej, może słyszał ktoś z was o polskim ortopedzie w okolicy stavanger, sandnes ?
Mam 2 dzieci w wieku 2 i 5 lat.Chętnie poznałam bym inne mamy.Pozdrawiam
Agnieszka R.
12-01-2015 22:21
Może jest tu ktoś kto gra w squasha ?
Ja i mój Synek (3) chetnie nawiażemy nowe znajomości )) z okolic Mojemu Synkow bardzo brakuje towarzystwa rówieśników do zabawy .... Mam nadzieje ze sa tu jakieś fajne Mamy
Witam. Szukam dobrej kosmetyczki z okolic Stavanger, Sandnes, Klepp...... która dojeżdża do klientek. Z góry dziękuję
05.12 Otwarcie nowej dyskoteki Dyskoteka nazywa sie Balanse i znajduje sie w starym Alibi/Escape. na ul. Storgata 61. [file] Link do fejsa: https://www.facebook.com/balanse1as?fref=ts Zapraszamy ...
Nudzi mi się Kto robi imprezę w okolicy?
Antoni Perez
05-12-2014 12:34
CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE CZY ZNAJDĘ POLSKIEGO LEKARZA SANDNES I OKOLICE
Cześć, czy ktoś wie gdzie mogę w Rogaland kupić race morskie "stadionowe " bądź zamówić przez Internet?
Witam,pytanie do mieszkancow Sandes " czy jest jakis klub pilkarski amatorski czy organizuje sie ktos zeby sobie pokopac w pileczke?
Antoni Perez
13-11-2014 14:56
Witam, jestem przejazdem w Sandnes do niedzieli 12 paźdz. Moze ktoś mógłby wskazać (a najlepiej podwieźć...) na miting AA jeszcze dziś... albo jutro? tel. 45102168
Marek KATZ
24-10-2014 14:28
Hej Mieszkam w Bryne od niedawna i szukam chetnych dziewczyn na Zumbe w centrum Elixia Pozdrawiam Kasia
Natali B
05-10-2014 03:10
Szukam dziewczyny na wspolny wyjazd na Lanzarote 11.10 wyjazd na tydzien ze Stavanger Stawiam pobyt wyjazd bez zobowiązań Mam 44lata mieszkam w Sandnes jestem inteligentny, lubie sie bawic, ...
Małgorzata miś
04-10-2014 23:12
Tak jak w tytule. Gdzie można by poroznosić CV? Sa tu jakieś fabryki badż miejsca gdzie można zapytać o prace? Dzięki za odpowiedzi.
Natali B
03-10-2014 15:51
Witam Tak jak w temacie- szukam dobrej fryzjerki w okolicach Bryne, Sandnes, Stavanger. Proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Kasia
Szukam dziewczyny, która ma ochotę chodzić na yoge w Sandnes. Może być Satya albo AthaYoga lub inne miejsce. Zawsze raźniej chodzić razem. Pozdrawiam
Witam szukam opiekunki dla synka na soboty wiecej info na pvt pozdrawiam
GOSIA KIELISZAK
01-09-2014 20:03
Hej chętnie poznam jakieś dziewczyny z Sandnes Kawka, piwko, ploteczki