U mnie największą różnicę zrobiła zmiana diety – zero przetworzonego jedzenia i eliminacja wszystkiego, co mogło uczulać. Do sprzątania tylko w rękawiczkach ...
Macie jakieś sprawdzone sposoby na złagodzenie objawów AZS u dorosłych? Pielęgnacja, dieta, cokolwiek?
U mnie największą różnicę zrobiła zmiana diety – zero przetworzonego jedzenia i eliminacja wszystkiego, co mogło uczulać. Do sprzątania tylko w rękawiczkach ...
witam, kupilem luftvarmepumpe, ale bardzo slabo grzejem jesli jest powyzej minus5. jest ona fabrycznie nowa. kupilem w åsane w jula. prosze o pomoc? jesli ...
Powietrzna koszt ok 45 tys daikin. Gruntowa ok . 80 -90 tys. Też jakiegoś solidnego producenta. Gruntowa pożyje 20-25 lat . Powietrzna mniej. Raczej 15-20 . ...
Czy ktoś pracował przez tą firmę i mógłby o niej cokolwiek opowiedzieć? Praca w przetwórstwie rybnym.
Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie zrobić z żoną.Dodam, że żona bardzo mi się podoba. Tylko ...
problem tkwi w psychice człowieka, nie tylko E ma wpływ na potencję może warto zwolnić, nie pędzić za dobrobytem, nie dać się gnębić szefowi, nie pracować w ...
Witam. Wybiera się ktoś dzisiaj na prom do Szwecji i ma 1 wolne miejsce ?
Witam Chcialbym zapytac czy gdzies w okolicach Drammen znajduje sie jakis polski psychiatra? Mize ktos korzystal i ma kogos godnego polecenia.
Regresja na własną rękę bywa ciekawa, ale często brakuje elementu bezpiecznego prowadzenia – trudno utrzymać głęboki stan i dobrze wrócić. Nawet jeśli ...
Witam potrzebuje miejsce dla dwóch osób z gorzów Wielkopolski do oslo 723426355. Lub +4796723438
Pracował ktoś przez nich i jest w stanie opowiedzieć cokolwiek? Jakieś doświadczenia? Praca w przetwórstwie rybnym.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu To najlepiej wynagradzani pracownicy Norwegii? Zarabiają ponad milion koron miesięcznie
Ale nałykałeś się propagandy. Zawsze trzeba zadać sobie pytanie - "Jak nie wiesz kto tym zarządza , to sprawdź płace". Teraz masz odpowiedź kto ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia pod presją: więcej pracy, więcej zasiłków, więcej bezrobotnych
W nagłówku zabrakło jednego: "za mało zabranej kasy pracującym"
Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|
![]() |
Rozmawiamy o wszystkim.
|
14175 | 96499 |
przez SzymonWizgier | 2 dni temu
![]() |
![]() |
NOWOŚĆ Mam firmę w Norwegii |
109 | 278 |
przez Marta Mestergruppen | 12-05-2025 13:56
![]() |
![]() |
Internet, telefony, komputery, RTV, AGD itp.. w Norwegii
|
1004 | 5257 | |
![]() |
tylko dla tych co mają fioła:)
|
1174 | 13989 |
przez zarty | 4 dni temu
![]() |
![]() |
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
9003 | 49046 |
przez Asikhb | 2 dni temu
![]() |
![]() |
Mieszkanie, nauka, szkola, turystyka i podroze, medycyna i zdrowie.
|
2803 | 15177 |
przez holdigreti | 2 dni temu
![]() |
![]() |
Mamy w Norwegii
|
1368 | 18275 | |
![]() |
nauka norweskiego, szkoły, kursy, metody ....
|
1023 | 5019 |
przez holdigreti | 29-05-2025 13:19
![]() |
![]() |
wszystkie :)
|
641 | 3244 |
przez Karolina999 | 02-05-2025 23:29
![]() |
![]() |
100 | 2270 |
przez orime | 4 dni temu
![]() |
|
![]() |
Szukasz kogoś, a może po prostu chcesz znaleźć nowych znajomych. Zajrzyj tutaj.
|
2075 | 9750 |
przez MariuszT | 11-07-2025 11:03
![]() |
![]() |
240 | 472 |
przez SzymonWizgier | 5 dni temu
![]() |
|
![]() |
60 | 512 |
przez maciek91 | 29-01-2019 19:29