1 NOK
Witam. Zwracam się o podpowiedź w kwestii zwrotu długu. Mianowicie, pożyczyłem pieniądze \" koledze \" ,który unika spłaty pożyczonych środków. Posiadam cały komplet dokumentów( tj . ...
Witam. Zwracam się o podpowiedź w kwestii zwrotu długu. Mianowicie, pożyczyłem pieniądze \" koledze \" ,który unika spłaty pożyczonych środków. Posiadam cały komplet dokumentów( tj . ...
Pracował ktoś przez nich i jest w stanie opowiedzieć cokolwiek? Jakieś doświadczenia? Praca w przetwórstwie rybnym.
Siema. Podczas kontroli zarekwirowano u mnie 3x10 ml testosteronu. Zapomniałem zabrać recepty ale możliwe że będę ją miał na dniach. Jeśli nie otrzymam jednak jej co mi grozi za to . Czy ktoś ...
jak naliczana jest renta inwalidzka w Norwegi
Gdzie w okolicach Ålesund mogę zrobić prywatni USG brzuszka 2 miesięcznemu niemowlakowi ?Lekarz nie chce skierować bo nie widzi problemu
Witajcie! Szukam kogoś, kto pracuje w sklepie z punktem pocztowym. Potrzebuje pomocy w odebraniu przesyłki.
Witajcie!! Szukam kogoś, kto pracuje w sklepie z punktem pocztowym. Potrzebuje pomocy w odebraniu przesyłki.
Dzień dobry Poczebuje pomocy tamtym roku pracowałem dla firmy o nazwie flexjob mojim szefem był Frank Kvithyll który oszukał mnie i potrącił za wyróżnienie co było mówiono od początku że jest za ...
Janusz77
28-03-2025 10:35
Witam wszystkich użytkowników może ktoś będzie mógł mi doradzić gdzie się zgłosić po pomoc pracuje w kamieniołomie po sześciu latach mam problemy z kręgosłupem jestem na zwolnieniu lekarskim w polsce ...
Witam Proszę uprzejmie o poradę: Jak można domagać się zwrotu pieniędzy za pracę od pracodawcy Norwega, jeśli zawarta umowa była tylko ustną umową ,a pracodawca odwlekał z podpisaniem ...
Witam Prosze o porade: Witam Proszę uprzejmie o poradę: Jak można domagać się zwrotu pieniędzy za pracę od pracodawcy Norwega, jeśli zawarta umowa była tylko ustna,a pracodawca odwlekał z ...
Witam kupiłem samochód i po 2 dniach uszkodził się silnik, wiem że na umowie mam że bez gwarancji ale można jakoś samochód oddać ? Podkreślam że kupione tydzień temu silnik uszkodzony po 2 dniach ...
Planujemy z narzeczoną rzucić wszystko w cholerę i przeprowadzić się do Norwegii. Ale to za jakiś rok bo przecież potrzebna jest jakaś kasa na start... Potrzebuje wskazówek jak to zrobić? najlepiej ...
Czy ta końcówki są ok?Do tankowania gazu
Witam.Mam pytanie jaka jest końcówka do tankowania gazu w Norwegi w Oslo?Jak mogę prosić fotkę końcówki.Dziękuje
Witam. Moj samochod zostal zabrany przez komornika za 3600nok. 1. dostalem kare 260nok za brak oplaty za parking (parking byl 2hfree, a parkomat zepsuty) 2.kara urosla do 3600nok i zrobili mi ...
Witam szanowne grono ️ uprzejmie proszę o pomoc Kilka dni temu moja przyjaciółka ( Norweżka) trafiła do więzienia Niestety nie wiem do którego Czy jest jakaś możliwość znalezienia w którym ...
Witam, czy ktoś tu z obecnych miał doświadczenie z agencją pracy FlexJob z Åjford lub FFS bo to chyba to samo. Proszę o pilną informację bo pracujemy dla nich i pojawiły się obawy że mogą nie zapłacić
Dzień dobry, proszę o pomoc gdyż zgubiłam portfel damski duży czarny z panterkę wraz z dokumentami, może ktoś widziałam proszę o pomoc na nazwisko Wójcik Magdalena
Zostałem oskarżony o bycie w pracy pod wpływem alkoholu bo miałem czerwone oczy ,pracuje od 4 miesięcy przy betonach chodz w umowie jestem zatrudniony jako snekker maller.przyjechal szew projektu z ...
Witam! Mam pytanie. Gdzie mogę zasięgnąć informacji na delikatny temat. Otóż nie jestem w stanie ustalić, ale zawiadamiając Łowców Pedofilów i odpowiednie organy mam informacje, że znany pedofil ...
\"Poszukuję pomocy w rozwiązaniu problemu z zalewaniem samochodu. Po deszczu wnętrze auta jest zalewane wodą w nogach pasażera. Cały dach został zaklejony, ale problem nadal występuje. Nie wiem ...
Szukam osoby do przewiezienia dwøch foteli ogrodowych z podnøzkami. Trasa Rælingen-Fetsund. Tlf 46556793
Witam. Czy można mieć amstaffa w Norwegii ?
Czy amstaff może być w Norwegii ?
Dzień dobry wszystkim. Bardzo proszę o pomoc dowiedzielm się że Tato składał walutę w gotówce jest to spora kwota i mam ją fizycznie w Polsce. Kantory mają słaby kurs bank nie chce przyjąć co mam z ...
Dzień dobry. Mam coś do odebrania na terminalu promowym w Ystad. Wartość raczej tylko sentymentalna a waga symboliczna. Może ktoś będzie jechał z Ystad w stronę Norwegii w najbliższym czasie i ...
Hej, Miałam zamiar niedługo zrobić sobie prawo jazdy, ale chciałam je sobie zrobić w Polsce. Jestem zameldowana i w Norwegii i w Polsce, uczę się w Norwegii już od kilku lat, i będe zaczynać teraz ...
Riggman
21-05-2024 14:10
Pytanie: Dziecko za zgodą matki stale sprawującej władzę w PL wyjechało do Norwegii do ojca, gdzie od listopada 2023 uczęszcza do szkoły. Chłopiec jednak chce wrócić na stałe do Polski, ojciec już ...
Przepraszam że tutaj piszę ale jestem bezradna mam tatę w Norwegii, który po udarze potrzebuje transportu do Polski, jest to tak opłakana sytuacja bo jest nieświadomy, a mnie każdy odsyła z kwitkiem. ...
Szukam kogoś, kto naprawia hulajnogi. Mam dwie hulajnogi do naprawy marki Stayclassy. Okolice Asker, Oslo, Drammen. Z nieco oddalonych terenów też oczywiście proszę o kontakt.
Witam. Mam problem z zalogowaniem się do Altinn przez MinId. Mianowicie wpisuje d-numer, hasło i powinna włączyć się aplikacja engangskode z kodem dostępu, ale aplikacja nie reaguje. Nie mam już ...
Dzień dobry Poczebuje pomoc pracowałem tamtym roku w firmie flexjob i mojim szefem był Frank Kvithyll który oszukał mnie nie było mowy o potrąceniach za wyżywienie jednak to zrobił i też nie ...
Witam, zgłaszam się tutaj iż mam mały problem i byłabym wdzięczna jeżeli ktokolwiek byłby w stanie mi pomóc - moja mama i ciocia są u nas w odwiedziny i w niedziele 11.02 o godz.19:30 mają lot ...
Witam. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak Nav wylicza stawkę chorobową? lub namiary na kogoś z wiedzą w tym temacie? Z góry dziękuję.
Riggman
27-01-2024 14:19
www.nav.no/arbeidsgiver/sykepenger-i-arb...giverperioden#regler
Jestem zatrudniony na umowę o pracę na okres próbny od .06.10.23 do 06.04.24. .od 16.01.24 do 30.01.24 otrzymałem wypowiedzenie też.permittering.Jakie należą mi się świadczenia prawa obowiązki
Kochani wczoraj wyszłam ze szpitala gdzie miałam robione mnóstwo badań i zdjęć po których powiedziano mi że nic nie znaleziono i nie wykryto po czym wypuszczono mnie do domu poprosiłam o wypis ze ...
Witam, jaki druk trzeba dosłać do Nav po zakończeniu zwolnienia lekarskiego w Polsce???
Witam ma ktoś informacje gdzie można zgłaszać obelgi i groźby na tle Narodosciowym?
Witam Razem w chłopakiem pracujemy w Holandii w jednej firmie. Oboje posługujemy się językiem angielskim i posiadamy prawo jazdy na heftruca i reachtrucka. To moja druga praca i bardzo ją lubię bo ...
Witam wszystkich mam nie wyjasniona sprawe z moim szefem w pewnej kwestii nie zrobilem nic zlego chcialem zmienic tylko stanowisko pracy lecz moj szef wie ze jestem dobry w tym co obecnie robie i ...
Hej Jadę w Piątek 13.10.23 na Torp na lot do Modlina na godz.8.20 moge kogoś z Asker I okolic
Witam! Dwójka moich przyjaciół podróżuje z Finlandii do Norwegii. Rano powinni dotrzeć do Birtavarre i będą poruszać się drogą do Tromso. Dwa dni nie mieli zasięgu, ale dziś się odezwali i nie jest z ...
Witam serdecznie, Znalazlem się tu na forum gdyz dostalem ofertę kupna koparki ktora znajduje sie wlasnie w Trondheim. Mieszkam w polsce i jest mi ciężko sprawdzić czy ogloszenie jest autentyczne i ...
Witam serdecznie, Znalazlem się tu na forum gdyz dostalem ofertę kupna koparki ktora znajduje sie wlasnie w Trondheim. Mieszkam w polsce i jest mi ciężko sprawdzić czy ogloszenie jest autentyczne i ...
zrzutka.pl/25pv57
Cześć, Szukam kogoś kto mógłby podesłać starter MyCall do Polski. Oczywiście zwracam koszty wysyłki i zakupu. Kartę zarejestruję sobie sam w Polsce. Niestety zgubiłem swój tel., a zaostaję w PL na ...
gdzie można sie zaszyć na alkohol oslo
Czy jest ktoś w stanie pomóc w transporcie samochodu z Norwegii do Polski ? Podczas urlopu moje auto zostało unieruchomone / awaria i potrzebuje przetransportować je z Sykkylven do Polski ( kujawsko ...
Sprowadziłem samochód do Polski.Jak wyrejestrować auto w Norwegii?
Witam . Potrzebny radca prawny w sprawie nielegalnego zwolnienia z pracy . Moze ktos pomoc.
Witam Wszystkich. Mam problem tego typu ze jestem od lipca na chorobowym. A Moj pracodawca wyrejestrowal mnie z Rejestru pracownikow o czym poinformowal mnie NAV. Bardzo bym prosil o dobra rade co ...
Czy ktoś się orientuję o jakiejś pracy na Stoczni na serwis silników? Ew firma jeżdżącą na serwisy? Ale zarobki powyżej 60.000,00 kr