Pytanko,nie lubie lowic rybek ale lubie jesc,wiec pytanie gdzie kupie rybe prosto z kutra?Kupowalem z kei wizawi Medi3,ale bylem pare razy i nie bylo tych malych kuterkow.Moze zmienili miejwcowke?
Czy od razu po przerejstrowaniu skutera muszę wykupić ubezpieczenie jeśli jakiś czas nie będę nim jeździł
Witam,jedzie ktoś na lotnisko w Alesund,w poniedziałek 6 września ok.godz.11.00 z okolic Spielkjavik i ma wolne miejsce?Z miłą chęcią zabrałabym się?Proszę o odpowiedź.Z góry dziękuję,pozdrawiam.
Witam, szukam pracy w okolicach Alesund, mieszkam obecnie w Vatne. Pracuję w tej chwili na part time w piekarni Masterbekery. Poszukuję pracy na cały etat. CV w profilu. Pozdrawiam tel 486 77 574
Witam, Czy ktoś zna lub był u polskiego lekarza w Alesund?
Dzień dobry. Poszukuje miejsca w aucie do Polski jak najszybciej(wystarczy zjazd z promu) z Ålesund lub okolic. Posiadam prawo jazdy, mogę.byc zmiennikiem kierowcy. 96801392 533 824 724 ...
Cześć, szukam pracy w Alesund! Niestety nie znam j.norweskiego ale w miarę możliwości mogę komunikować się w j.angielskim i oczywiście uczyć się języka. Może to być praca na sprzątaniu,sprzątanie ...
Witam chcialbym się dowiedzieć,ewentualnie pójść na imprezę potrzebuję informacji gdzie można się pobawić Molde lub Alesund
Witam Potrzebuję szybko opinii o pracy dla We Can Do It na ALESUND AREA
Witam, szukam dowolnej pracy w Alesud może być przy sprzątaniu, na produkcji, w magazynie.Mam uprawnienia na IWJO (wózki jezdniowe operatora-pierwszej kategorii) i ładowarkę teleskopową oraz ...
Witam mam taka bardzo dużą prośbę do mieszkańców Alesund i okolic . Może mi ktoś podpowiedzieć gdzie mogę znaleść w Alesund i okolicach wypożyczalnie łodzi wędkarskich i czy mógłby mi ktoś podać ...
Chętny ktoś do rekreacyjnego pokopania w piłkę? Może już są jakieś ekipy, chętnie dołącze.
Witajcie, wie ktoś z was może o jakimś wolnym mieszkaniu do wynajęcia w Alesund? Błagam pomóżcie, lokatorzy to porażka, potrzebuje normalnego mieszkania!! Piszcie
Czy ktoś ma jakiekolwiek info na temat tego oddziału ??
Witajcie. W niedługim czasie planuję przeprowadzkę do Norwegii do męża. Chciałam się was poradzić i dowiedzieć jak tam jest z lekami? Może są tu osoby z Alesund, które są w stanie odpowiedzieć mi ...
Witajcie, potrzebuje pomocy, sytuacja w skrócie wygląda tak: zacząłem szukać pracy w piątek w Alesund, tak jakby znalazłem. Tylko jest pewne ale, mianowicie, śpię w namiocie a potrzebuje adresu do ...
Witam , poszukuje w Alesund od sierpnia do końca czerwca a może dłużej na 4lata, pokój lub mała kawalerkę w rozsądnej cenie , sprawdzałem na Finn wyslalem zapytania i cisza , jeśli ktoś może mi pomóc ...
Szukam dziewczyny na wspólnego drinka
m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=8...ds&myad=84277329
poszukuje mieszkania do wynajecia. Cos ktos wie ?
Witam ! Otóż wybieram się z kumplem do Alesund 10.09.2016 samolotem z Gdańska w celach rekreacyjnych . oczywiście chcemy zabalować więc moje pytanie jest takie , czy ktoś byłby chętny dołączyć do ...
Witam, szukam polskiego fizjoterapeuty w Ålesund, może ktoś zna?
Wie ktos cos o kursach jezyka norweskiego w ålesundzie
poszukuje mechanika motocykli
wybieramy sie na weekend z męzem i dzieciakami do Alesund. Znacie jakies tanie nolegi w Alesund lub do 30km od Alesund? z góry dzieki za info
Czy chce ktoś sprzedać bilet na lot do Gdańska lub Krakowa z Alesund 15/16 lipca?
Witam,czy orientuje się ktoś jak dojechać z lotniska Alesund do Vestnes (75km) w sobotę o godz.21:30 -we wrześniu jedziemy w trzy osoby na wyprawę wędkarską i mamy problem transferem z lotniska?
Witam czy weie moze ktoś czy jest w niedziele bus z Alesund na lotnisko do Molde i jakie są koszty takiej wyprawy włącznie z promem.Dziekuje i pozdrawiam
Witam. Wybieram się do Norwegii 29.06.2016, do miasteczka Gursken. Zamierzam rozpocząć sprowadzanie produktów (chemia, pielęgnacja ciała, suplementy diety, produkt premium) bardzo wysokiej jakości, w ...
Jestem zainteresowany wynajmem samochodu z Alesund. samochód potrzbuję 16-25.06,potrzebny do przejechania do Stryn i wycieczek po okolicach.5 osobowy,może być stary i sponiewierany byle sprawny.
Jestem zainteresowany wysłaniem paczki ok 30 kg z Warszawy do Alesund Odbiór z Warszawy przed 14.06 , odbiór TYLKO w ALESUND 16.06 późnym wieczorem (lot WIzz z Gdańska)W paczce suche jedzenie,puszki ...
Witam, czy ktoś tego akurat dnia (7 czerwca) o godzinie 21:20 będzie odbierał kogoś z lotniska i miałby dwa wolne miejsca i chciałby zabrać dwóch młodych chłopaków tylko do Alesund? To samo pytanie ...
Witam, Czy ktoś z Alesund badz okolic uzupelnia rzęsy metoda 1:1?
Witam, Mam dwa pytania Pierwsze głównie skierowane do Pań : Gdzie w Alesund lub okolicach znajde sklepy z kosmetykami ? Poszukuje również sklepów ze zdrową żywnością ?
Witam wszystkich serdecznie, poszukuję z żoną dwóch osób do domku w miejscowości Geiranger, tuż przy samym fiordzie. Domek jest już zarezerwowany w dniach 15-18 maja , chodzi o obniżenie kosztu ...
Witam ja w takiej nie typowej sprawie znalazłem na stronie elkjopa fajny zestaw głośników i chce je bardzo kupić i tu pojawiają się schody gdyż te głośniki są tylko w jednym sklepie elkjop i to ...
Witam, Czy ktoś będzie jechał do Polski z okolic Molde w terminie między 15 a 22 maja? Potrzebujemy transport dla jednej osoby z psem. Trasa - inna niż Istad-Świnoujście (bez potrzeby rezerwacji ...
sa jakies chetne kobiety na wypad do dyskoteki? pozdrawiam
Witam. Jestem tutaj nowy mam pytanie. Ktoś się orientuje o wynajmie jakieś sali do kosza by pograć przynajmniej raz w tygodniu i czy byliby jacyś chętni?
Witam poszukuje transportu na swieta do polski w okresie od15.12.2015do 21.12.2015 okolice Debicy mam do zabrania drobne rzeczy czekam na wiadomosc Pozdrawiam
Hej, ma ktoś ochotę na spotkanie? Kawa, ciacho, dyskoteka. Ålesund i okolice Jest tu kto?
Hej Czy ktos jedzie jutro trasa Ålesund-Oslo?
Witam, poszukuję pokoju lub mieszkania na weekendowy pobyt w październiku/listopadzie w Alesund lub okolicy dla 4 osób. proszę o info jeśli, ktoś może coś polecić. email: michalsarbak@gmail.com
Wyslij mi smsa jeśli jedziesz do Alesund w ciągu 2 najbliższych tygodni. 99895903
jedzie ktoś może z Alesund do Szczecina lub okolic za ok tydzień lub dwa, mam złamaną nogę z chęcią dołożę się do kosztów podróży. tel.48664962
Szukam lokum dla siebie, ewentualnie dla parki znajomych również.
Hej, ja i dwojka moich znajomych szukamy jakichs tanich kwater na turystyczny pobyt w Ålesund w dniach jak w temacie. Polecicie cos? Z gory dzieki
Witam, czy ktoś leci z Goleniowa do Alesund 11.07.2015 ? Pierwszy raz będę lecieć i nie chciałabym się zakręcić podczas przesiadki w Oslo (wg mnie trochę mało czasu), stad moje pytanie czy ktoś kto ...
Cześć Ja i żona wybieramy się 22-26 lipca w okolice Alesund. Czy jest ktoś w okolicy, kto mógłby nam wypożyczyć auto po normalnych cenach. Proponuje 25E/dzień. Paliwo wlewam sam. Planujemy robić ...
Witam szukam dziewczyn ktore robia włosy w domu, najlepiej fryzjerka oraz dziewczyny która wykonuje manicure hybrydowy z hareid/ ulsteinvik. Z góry dzięki za odzew
Hej, szukam pracy dla mężczyzny 30 lat, może być magazyn, budowa lub inne. znajomość angielski, uprawnienia wózki widłowe, prawo jazdy kat. C, AutoCad. Ktoś, coś ?