1 NOK
Hej! Jestem nauczycielką w Polsce ,która podjęła decyzję o wyjeździe do Norwegii.Chciałabym pracować w przedszkolu norwrskim.Jestem osobą pogodną,otwartą na nowe wyzwania uwielbiającą sport i ...
Pytanko,nie lubie lowic rybek ale lubie jesc,wiec pytanie gdzie kupie rybe prosto z kutra?Kupowalem z kei wizawi Medi3,ale bylem pare razy i nie bylo tych malych kuterkow.Moze zmienili miejwcowke?
Czy od razu po przerejstrowaniu skutera muszę wykupić ubezpieczenie jeśli jakiś czas nie będę nim jeździł
Witam,jedzie ktoś na lotnisko w Alesund,w poniedziałek 6 września ok.godz.11.00 z okolic Spielkjavik i ma wolne miejsce?Z miłą chęcią zabrałabym się?Proszę o odpowiedź.Z góry dziękuję,pozdrawiam.
Witam, szukam pracy w okolicach Alesund, mieszkam obecnie w Vatne. Pracuję w tej chwili na part time w piekarni Masterbekery. Poszukuję pracy na cały etat. CV w profilu. Pozdrawiam tel 486 77 574
Witam, Czy ktoś zna lub był u polskiego lekarza w Alesund?
Dzień dobry. Poszukuje miejsca w aucie do Polski jak najszybciej(wystarczy zjazd z promu) z Ålesund lub okolic. Posiadam prawo jazdy, mogę.byc zmiennikiem kierowcy. 96801392 533 824 724 ...
Cześć, szukam pracy w Alesund! Niestety nie znam j.norweskiego ale w miarę możliwości mogę komunikować się w j.angielskim i oczywiście uczyć się języka. Może to być praca na sprzątaniu,sprzątanie ...
Anastazja Hanusz
13-09-2019 13:38
Witam chcialbym się dowiedzieć,ewentualnie pójść na imprezę potrzebuję informacji gdzie można się pobawić Molde lub Alesund
Witam Potrzebuję szybko opinii o pracy dla We Can Do It na ALESUND AREA
Witam, szukam dowolnej pracy w Alesud może być przy sprzątaniu, na produkcji, w magazynie.Mam uprawnienia na IWJO (wózki jezdniowe operatora-pierwszej kategorii) i ładowarkę teleskopową oraz ...
Witam mam taka bardzo dużą prośbę do mieszkańców Alesund i okolic . Może mi ktoś podpowiedzieć gdzie mogę znaleść w Alesund i okolicach wypożyczalnie łodzi wędkarskich i czy mógłby mi ktoś podać ...
Majutek1994
16-08-2018 23:54
Chętny ktoś do rekreacyjnego pokopania w piłkę? Może już są jakieś ekipy, chętnie dołącze.
Witajcie, wie ktoś z was może o jakimś wolnym mieszkaniu do wynajęcia w Alesund? Błagam pomóżcie, lokatorzy to porażka, potrzebuje normalnego mieszkania!! Piszcie
Czy ktoś ma jakiekolwiek info na temat tego oddziału ??
Witajcie. W niedługim czasie planuję przeprowadzkę do Norwegii do męża. Chciałam się was poradzić i dowiedzieć jak tam jest z lekami? Może są tu osoby z Alesund, które są w stanie odpowiedzieć mi ...
Witajcie, potrzebuje pomocy, sytuacja w skrócie wygląda tak: zacząłem szukać pracy w piątek w Alesund, tak jakby znalazłem. Tylko jest pewne ale, mianowicie, śpię w namiocie a potrzebuje adresu do ...
Witam , poszukuje w Alesund od sierpnia do końca czerwca a może dłużej na 4lata, pokój lub mała kawalerkę w rozsądnej cenie , sprawdzałem na Finn wyslalem zapytania i cisza , jeśli ktoś może mi pomóc ...
PiotrekP66 Mikołaj
03-04-2017 13:02
Szukam dziewczyny na wspólnego drinka
m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=8...ds&myad=84277329
poszukuje mieszkania do wynajecia. Cos ktos wie ?
Witam ! Otóż wybieram się z kumplem do Alesund 10.09.2016 samolotem z Gdańska w celach rekreacyjnych . oczywiście chcemy zabalować więc moje pytanie jest takie , czy ktoś byłby chętny dołączyć do ...
Witam, szukam polskiego fizjoterapeuty w Ålesund, może ktoś zna?
Klaudia Dominika Ba
01-09-2016 16:56
Wie ktos cos o kursach jezyka norweskiego w ålesundzie
poszukuje mechanika motocykli
wybieramy sie na weekend z męzem i dzieciakami do Alesund. Znacie jakies tanie nolegi w Alesund lub do 30km od Alesund? z góry dzieki za info
Czy chce ktoś sprzedać bilet na lot do Gdańska lub Krakowa z Alesund 15/16 lipca?
Witam,czy orientuje się ktoś jak dojechać z lotniska Alesund do Vestnes (75km) w sobotę o godz.21:30 -we wrześniu jedziemy w trzy osoby na wyprawę wędkarską i mamy problem transferem z lotniska?
Witam czy weie moze ktoś czy jest w niedziele bus z Alesund na lotnisko do Molde i jakie są koszty takiej wyprawy włącznie z promem.Dziekuje i pozdrawiam
Witam. Wybieram się do Norwegii 29.06.2016, do miasteczka Gursken. Zamierzam rozpocząć sprowadzanie produktów (chemia, pielęgnacja ciała, suplementy diety, produkt premium) bardzo wysokiej jakości, w ...
Jestem zainteresowany wynajmem samochodu z Alesund. samochód potrzbuję 16-25.06,potrzebny do przejechania do Stryn i wycieczek po okolicach.5 osobowy,może być stary i sponiewierany byle sprawny.
Jestem zainteresowany wysłaniem paczki ok 30 kg z Warszawy do Alesund Odbiór z Warszawy przed 14.06 , odbiór TYLKO w ALESUND 16.06 późnym wieczorem (lot WIzz z Gdańska)W paczce suche jedzenie,puszki ...
Witam, czy ktoś tego akurat dnia (7 czerwca) o godzinie 21:20 będzie odbierał kogoś z lotniska i miałby dwa wolne miejsca i chciałby zabrać dwóch młodych chłopaków tylko do Alesund? To samo pytanie ...
Witam, Czy ktoś z Alesund badz okolic uzupelnia rzęsy metoda 1:1?
Witam, Mam dwa pytania Pierwsze głównie skierowane do Pań : Gdzie w Alesund lub okolicach znajde sklepy z kosmetykami ? Poszukuje również sklepów ze zdrową żywnością ?
Witam wszystkich serdecznie, poszukuję z żoną dwóch osób do domku w miejscowości Geiranger, tuż przy samym fiordzie. Domek jest już zarezerwowany w dniach 15-18 maja , chodzi o obniżenie kosztu ...
Witam ja w takiej nie typowej sprawie znalazłem na stronie elkjopa fajny zestaw głośników i chce je bardzo kupić i tu pojawiają się schody gdyż te głośniki są tylko w jednym sklepie elkjop i to ...
Witam, Czy ktoś będzie jechał do Polski z okolic Molde w terminie między 15 a 22 maja? Potrzebujemy transport dla jednej osoby z psem. Trasa - inna niż Istad-Świnoujście (bez potrzeby rezerwacji ...
sa jakies chetne kobiety na wypad do dyskoteki? pozdrawiam
krzys2
18-02-2016 19:21
Witam. Jestem tutaj nowy mam pytanie. Ktoś się orientuje o wynajmie jakieś sali do kosza by pograć przynajmniej raz w tygodniu i czy byliby jacyś chętni?
Witam poszukuje transportu na swieta do polski w okresie od15.12.2015do 21.12.2015 okolice Debicy mam do zabrania drobne rzeczy czekam na wiadomosc Pozdrawiam
Daniel Chefdan
19-11-2015 18:00
Hej, ma ktoś ochotę na spotkanie? Kawa, ciacho, dyskoteka. Ålesund i okolice Jest tu kto?
Hej Czy ktos jedzie jutro trasa Ålesund-Oslo?
Witam, poszukuję pokoju lub mieszkania na weekendowy pobyt w październiku/listopadzie w Alesund lub okolicy dla 4 osób. proszę o info jeśli, ktoś może coś polecić. email: michalsarbak@gmail.com
Michał Sarbak
22-10-2015 17:11
Wyslij mi smsa jeśli jedziesz do Alesund w ciągu 2 najbliższych tygodni. 99895903
jedzie ktoś może z Alesund do Szczecina lub okolic za ok tydzień lub dwa, mam złamaną nogę z chęcią dołożę się do kosztów podróży. tel.48664962
Szukam lokum dla siebie, ewentualnie dla parki znajomych również.
arkus1
24-07-2015 14:37
Hej, ja i dwojka moich znajomych szukamy jakichs tanich kwater na turystyczny pobyt w Ålesund w dniach jak w temacie. Polecicie cos? Z gory dzieki
Witam, czy ktoś leci z Goleniowa do Alesund 11.07.2015 ? Pierwszy raz będę lecieć i nie chciałabym się zakręcić podczas przesiadki w Oslo (wg mnie trochę mało czasu), stad moje pytanie czy ktoś kto ...
Cześć Ja i żona wybieramy się 22-26 lipca w okolice Alesund. Czy jest ktoś w okolicy, kto mógłby nam wypożyczyć auto po normalnych cenach. Proponuje 25E/dzień. Paliwo wlewam sam. Planujemy robić ...