Hejka potrzebuje materac na łóżko 200/80 okolice asker dramen
Witam, czy ktoś chciałby się podzielić swoją najlepszą trasą rowerową w okolicach Drammen?
Witam, idąc na legevakt z zapaleniem stawów w ręku ile zapłacę za RTG?
Witam, z racji tego ze mam d numer musze sama ubiegać sie o kartę podatkową ( niestety tego nie widziałam) a jutro wyjeżdżam do Polski. Czy sa jakis inne możliwości o przyznanie karty oprócz ...
Czy miał ktoś z Was doświadczenia z pracy z firmą CRYSTAL FACILITY AS?
Poszukuje pracy! Mieszkam w Drammen i dotychczas pracowałam przy sprzątaniu. Mam doświadczenie w sprzątaniu domów, prywatnych przedszkoli, biur, ambulansów, klatek schodowych, salonów samochodowych. ...
witam szukam pracy i mieszkania dostałem decyzje dzis ipracuje do piatku teraz obecnie pracowałem jako mechanik samochodowy
Witam, szukam pracy jako mechanik samochodów osobowych ( mechanik, detailing). Drammen i okolice... Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywny. Pilne
Cześć i czołem, w związku ze sezon podróżniczy można uznać za oficjalnie otwarty chciałbym zapytać czy są tu ludzie którzy równie chętnie jak ja preferują jakieś wypady na weekend mniej lub bardziej ...
Witam , czy jest tu jakiaś dziewczyna , która napije sie zemną obojętnie czego i pogada ?
potrzebny ortopeda mówiący po polsku
Witam wszystkich chciałem przestrzec przed tą firmą rozliczeniową gościu jest nie kompetentny i Nie załatwia spraw do końca A gdy zwracasz MU uwagę zachowuje się JAK zwykły Ham przestrzegam przd ...
Hej! Szukamy z chłopakiem chętnych osób do grania w siatkę lub kosza! Najlepiej wieczorami. Mamy piłki, boiska wiemy że są np. w Høvik skole. Pzdr
Czesc, w weekend wybieram sie na gaustatopen, mozliwe ze bede chcial nocowac w okolicy badz tez nie zaleznie od pogody, ma ktos ochote dolaczyc do przedsiewziecia? Pozdro
Witam. Jestem młodą dziewczyną która poszukuje pracy dorywczej w weekendy. Ponieważ na tygodniu zajmuje się rocznym synkiem. Mam doświadczenie jako pomoc kuchenna, sprzątałam już domki, pracowałam na ...
Czy gdzieś w drammen lub okolicach można pograć w piłkę nożną
Witam, nazywam się Alicja i w tym roku kończę 24 lata. Mieszkam obecnie w Drammen. W razie czego dojazd pociągiem - np do Oslo to żaden problem. Szukam pracy przy sprzątaniu ale chętnie podejmę ...
Witam, czy ktoś z Was wie czy w drammen jest gdzies bezpłatny parking koło stacji kolejowej zeby zostawić auto i pociągiem dojechać do oslo? Wiem ze w oslo takie parkingi działają dlatego pytam pzdr
Poszukuję pokoju do wynajęcia od 1 listopada. Z góry dzięki za info
Witam gdzie moge kupic łososia około 5 kg po rozsądnej cenie
Witam, poszukuję pracy w Drammen lub okolicach.. Mam doświadczenie jako pomoc kuchenna, sprzątanie, opieka nad dziećmi i praca na magazynie (logistyka). Otwarta na wszystkie propozycje. Jak ...
Pilnie poszukuje do wynajecia hybel lub kawalrke najlepiej z niska kaucja. Drammen, svelvik, mjondalen..
Hei. Poszukuje pracy od września na terenie Hokksund, Drammen I okolic. Posiadam doswiadczenie w sprzataniu domòw,sklepòw itp jak I w gastronomi ( barman/Kelner). Ale z checią moge podjac prace takze ...
Hej szukam dziewczyn z okolic drammen w celu popisania ewentualnie wypad na kawe
Witam. Mam pytanie czy jest jakas grupa ludzi w okolicach Drammen ktora trenuje lub gra w piłke nożna hobbistycznie?Bardzo chetnie bym dołaczył.
Witam. Sklep z pamiatkami jest mozesz w Drammen .
witam mam pytanko sa tu w Drammen jakies polskie bary czy imprezy?
wybiera sie dzisiaj ktos na piwko do Drammen?
Witam. Pewnie milion takich pytań ale może i ja zapodam. Przyjechałem niedawno do Drammen jestem tu zupełnie ciemny. Gdzie tu wyjść czy się spotkać aby porozmawiać w ojczystym języku? Chętnie ...
Pilnie szukam pracy w sektorze budowlanym(wykończeniówka).Mam wieloletnie doświadczenie w tej branży.Przez ostatnie lata prowadziłem w Polsce firmę zajmującą się brukarstwem,więc tutaj również mam ...
Potrzebujemy DOSTARCZYĆ PRZESYŁKĘ (15 kartonów wielkości 15x15x20cm z ulotkami z drukarnii) z Polski do południowej Norwegii (najchętniej okolice Oslo i Drammen). Przesyłka dotarłaby na Państwa adres ...
Witam Szukam towarzystwa do chodzenia po okolicznych górkach, kogoś kto lubi spędzać aktywnie czas i najlepiej jeżeli będzie miał/miała jakiekolwiek doświadczenie w pieszych wędrówkach. Uwaga, to ...
Czy może mi ktoś polecić polską fryzjerkę w Drammen? Będę wdzięczna za namiary
Witam. Czy orientuje się ktoś ile czasu potrzeba aby przejść cały kanion kjosterudjuvet w tą i z powrotem ? Wszystkie wskazówki mile widziane co gdzie i za ile
Witam Czy ktos moze jedzie na 5.04 (sroda) na lotnisko Oslo-Torp na lot do Poznania i ma wolne miejsce to bym sie zabral jesli mozna za oplata oczywiscie. Maciek tel. 48677674
Szukam pracy przy sprzątaniu w Drammen. Może któraś z Was poszukuje kogoś do pracy?
Mangfoldhuset, Torgeir Vraas Plass 4, na Strømsø, obok sklepu monopolowego. Språkkafè od 17:30 - 19:00 . Przyjdzcie zobaczyć może to coś dla was !Spotkania są darmowe bez zobowiązań .
Witam, potrzebuje pomocy w nav w Drammen. Czy znacie kogoś kto zajmuje się takimi sprawami i może mi pomoc?
Witam, Czy moze mi ktoś doradzić jak najlepiej dostać sie z lotniska gardermoen do drammen? Jakis bus, pociąg czy moze jest tu jakis prywatny przewoźnik?
sprzedam becik dla dziewczynki 80 kr
hej wiecie gdzie mozna zrobic kurs w okolicy Drammen j. angielskiego?
Szukam dobrej restauracji w Drammen ktos cos poleca ?
sprzedam za 100 krn kupon lotto plus gwarantowana wygrana 100 zl lotto plus, wyniki z 14.01.2017
Witam zapraszam na turniej Pokera Texas Holdem w Drammen start w ten weekend więcej info priv pozdrawiam
Dziś w Drammen w kościele na Mszy Św. W jednej ławce ze mną stała niesamowita dziewczyna. Po spowiedzi wyszła, pozostając w mej pamięci Jeśli to czytasz i jesteś sama na święta to zapraszam na ...
Zostałam oszukana i okradziona przez człowieka, który nazywa się Adam Maciej Zengota mieszkającego w Bierkodolvein/ Slependen . Dokonuje tego wpisu, aby przestrzec ludzi w Norwegii i Polsce by nie ...
Jak ktos chetny jutro jaskonia w kongsbergu start 8. 9 gozina dzwonić proszę, jedno wolne miejsce. Lub może spotkanie wieczorem o 19 w drammen chetni ?
Hej, czy zna ktoś lub może polecić dobrego elektryka/elektronika samochodowego w Drammen? Będę wdzięczny za namiary. ps. chodzi o delikatny problem z immobilaizerem.
Witam tyczy się ta wiadomość do Katina Kwiatkowa(Ładne,Warszawa) z dnia 05-10-2016 Napisałaś że poszukujesz pewnej kobiety to ja piszę zastanőw się najpierw co piszesz i dlaczego takie bzdury i ...
Witam poszukuje ortodonty w okolicy Drammen..
Kto chętny na Morsa ? Obowiązkowo termos z herbatą, czapa, ręcznik i 10 minut rozgrzewy ! Pisać pisać To się zgadamy gdzieś nad ścieżką przy Drammen fjordzie
Witam. P I L N I E Szukamy wszelkich informacji na temat Klary Jarosz . Mieszka w Lier z 70-cio letnim norwegiem. Na chwilę obecną mogę tylko napisać ,że zrobiła coś bardzo złego. Za wszelkie ...
Witam serdecznie Szukam informacji na temat zakładów produkcyjnych w Drammen oraz okolicach. Każda posiadana przez Was wiedza może mi pomóc. Jeżeli znacie adresy, nazwy firm proszę o Waszą reakcje w ...
Witam, Szukam osoby która posiada wózek widłowy ewentualnie ładowarkę teleskopową i odpłatnie pomogła by rozładować samochód ciężarowy w Drammen. Proszę o kontakt 40583024
Witam. Szukam kogoś kompetentnego kto pomógł by z dokumentami do zasiłku rodzinnego i kilkoma innymi sprawami urzędowymi w Drammen. e-mail. sajmon85g@wp.pl
Witam Pracujemy w serwisie samochodowym w centrum Drammen. Mamy możliwość naprawiać samochody Polakom po godzinach pracy, oczywiście w rozsądnych cenach. Jakby ktoś coś potrzebował to proszę o ...