1 NOK
Witam, czy jest tu ktoś, kto sam prowadzi księgowość i mógłby powiedzieć, jak to wygląda? Pozdrawiam
Hej! Gdzie najczęściej robicie zakupy do remontów i budowy? W jakich sklepach czy marketach kupujecie panele, parkiety, farby, sprzęt do malowania i całą resztę? Ciekawa jestem Waszych opinii — ...
Hej wszystkim dostałem propozycję pracy.czyli wyszpachlowac wewnątrz płyty regips.tasma na łączach i szpachlowanie do malowania.nie wiem ile powinienem wziąć od metr kwadratowy prac czyli wkleić ...
Witam, mam nadzieję, że jak dotąd wszyscy mają wspaniałe lato. Pracuje w agencji VIVID MEDIA AS zajmującej się marketingiem firm w Norwegii. Zajmujemy się wszystkim od A do Z. Przede wszystkim ...
Mam firmę sprzątającą w pobliżu Oslo. Jeśli ktoś potrzebuje porady lub szuka pracy, proszę o kontakt na.
rpetraitis
08-06-2024 17:11
Pomoge w egzaminie na Taxi/drosjeløyve, info na priv
Mam pytanie.Czy ktoś za dobrą firmę księgową w Norwegii która specjalizuje się obsługą spółek akcyjnym z Polskim kapitałem.
Mam zapytanie dotyczące sprzedaży wyrobów z żywicy, świec i gipsu. Czy należy posiadać firmę? Czy płaci się podatek ze sprzedaży rękodzieła?
Witam, czy może mi ktoś przybliżyć jakie są kroki i wymagania przy założeniu jednoosobowej działaności gospodarczej i co się z tym wiąże; jakie są wymagania co miesiąc jeśli np. nie będzie żadnego ...
Dzień dobry wszystkimposzukuje osoby chętnej do prowadzenia księgowości w mniejszej firmie 2/3 osobowej, od asap. Super jeśli język norweski jest pod kontrolą Proszę pisać jeśli interesujące to ...
Witam serdecznie Pytanie do naszych rodakow. Czy znajde tu kogos pracujacego w branzy budowlanej lub majacego firme budowlana? Bodø i okolice Lofotòw . Pozdrawiam was
Poszukujemy firm budowlanych w Norwegii o norweskim numerze organizacyjnym. Mamy projekty z zakresu malarstwa, budownictwa i robót ziemnych. Wyślij mi wiadomość, jeśli jesteś zainteresowany. Nasz ...
Poszukujemy firm budowlanych w Norwegii o norweskim numerze organizacyjnym. Realizujemy projekty z zakresu malarstwa, budownictwa i robót ziemnych. Wyślij mi wiadomość, jeśli jesteś zainteresowany.
Witam, jeżeli masz zbyt mało zleceń, lub słabą widoczność firmy w internecie to zapraszam, oferuje kompleksową pomoc, zakres od strony www ( full audyt, czyli mobilność strony, budowa strony, ...
Witam. Pomogę w otwarciu polskiej hurtowni budowlanej. Duże doświadczenie z wieloma kontaktami. Oferta dla osób które na stałe mieszkają w Norwegii, posiadają kapitał do zainwestowania, znają język ...
Bartek Krupa
08-01-2020 12:31
Mam takie pytanko a mianowicie posiadam samochod na zielonych tablicach ale zarejstrowany na mnie jako osobe prywatna. Niedawno założyłem firmę i chciałbym przerejestrować go na nią, czy muszę zrobić ...
Szukam księgowej do prowadzenia jednoosobowej firmy malarskiej.Kontakt malerkfp@onet.eu
Witam, posiadam firmę jednoosobowa w Norwegii a dokładniej zajmuje się dystrybucja gazet. Chciałbym się dowiedzieć jak wyglada sprawa z podatkiem, tzn jaki procent podatku jest dla firm ...
witam czy ktoś korzysta z usług firmy Anbudstorget? jeżeli tak proszę o informację jak się układa współprac z góry dziękuję Krystian
Witam, czy ktoś zna firmę lub osobę która oferuje takie usługi? Mam spółkę w Norwegii Tamtejszy urząd wyznaczył mi kilka tygodni na wyznaczenie takiej osoby. Obecnie przebywam w Polsce i niestety ...
Czy ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć, że w przypadku nowo otwartej firmy, taka firma jest w pierwszym roku zwolniona z opodatkowania podatkiem dochodowym? Czy to dotyczy tylko jednej określonej ...
Witam mam firmę w norwegi i rozważam zakup auta elektrycznego na firmę . Może ktoś już posiada takie i zna wady i zalety posiadania i użytkowania od 2019. Dziękuję za wszelkie informacje. Mirek
Mam pytanie do ludzi obeznanych w temacie, czy istnieje w Norwegii gielda trasnportowa? Badz ma ktos jakies doswiadczenie odnosnie pracy z firmami spedycyjnymi ktore oferuja zlecenia? Prosilbym o ...
Nawiążę współpracę handlową z osobami i/lub firmami z Norwegii. Jeśli chcesz importować produkty i/lub usługi z PL zapraszam do kontaktu priv. lub pod nr. tel: +48 690252476 Pomogę w zaopatrzeniu w ...
Witam ! Tak jak w temacie, szukam wspólnika do mojej firmy budowlanej. Posadam AS. Szukam osoby elokwentnej, która będzie drugim filarem firmy oraz, z która będzie można się rozwijać.
Hej moze Sie ktos orientuje jak to jest z firma AS w Norwegii jesli grozi upadlosc to kto odpowiada za zaplacenia pensji ludziom,pracownikom?jakie sa zasady? Dzieki ogromne
Zielona karta jak zammowic zielona karte dla pracownika
Witam. Czy może ktoś miał doświadczenia z prowadzeniem małego biznesu, czyli sprzedaży poprzez internet w Norwegi. Interesuje mnie przede wszystkim: co i gdzie i czy się opłaca zaczynać taki owy ...
Witam Serdecznie, Chciałbym zwrócić się z zapytaniem do forumowiczów odnośnie kosztorysów budowlanych. Dokładniej branży VVS, Spinkler i Instalacji Sanitarnych. Czy macie może, wiedzę ...
Witam. Orientuje się ktoś jakie są koszty za 1m2 np. ułożenia płytek? Malowania ścian? Prac wykończeniowych? Hyraulika, szpachlowanie, konstrukcje etc?
Witam czy orientujecie sie która firma oferuje najtańsza ofertę.otrzymalem z Grønn Jobb za 4600nok.
Cześć! Chciałabym założyć AS, ale trochę przerażają mnie formalności. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z ustawami podczas zakładania Aksjeselskap ? Czy ma ktoś może jakiś wzór ? Czy w ogóle ...
Jak wygląda umowa przedsiębiorca - wysyłanie paczek. Czy ceny za wysyłkę sa faktycznie niższe?
Czy ktoś wie jak zamówić id-byggkort
SZUKAM PRACY PRZY MALOWANIU -ODRESTAUROWANIU-DOMÓW -SAMOCHODÓW . M20@TLEN.PL . Mieszkam w Polsce. w okolicach Gdyni.
witam zamierzam wybrac sie do Norwegii chce sie spotkac tam z osobami prowadzacymi cukiernia piekarnia sklep spozywczy oraz rozmawiac z firmami norweskimi ktore produkuja ciastka ...
Witam serdecznie. Znajomy dostał telefon z urzędu ze nie posiada karty budowlanej . I faktycznie Jego karta budowlana miała ważność do końca 2016 r. Po prostu , przegapiłtermin, gapiostwo. W 2017 ...
Witam Chciałbym zarejestrować Polską firmę w Norwegii. Czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenie w rejestracji NUF i może podpowiedzieć co należy zrobić? Czy warto to zlecić jakieś firmie? ...
Witam mam pytanie bardzo istotne dla mnie. Czy istnieje taka możliwość? Posiadając własną firmę w Norwegii jednoosobowa, jest to studio tattoo. Prowadzenia tej działalności na terenie Polski ? Chce ...
Hydraulik z norweskimi uprawnieniami, tel. 99882912
Witam, wiem że są osoby poszkodowane przez All Media podobnie jak ja. Dzisiaj wysłałem zgłoszenie na policję. Czytałem fora norweskie i tam polecają takie zgłoszenie. Widziałem też artykuł, w którym ...
Krzysztof Eter
20-01-2017 07:50
Hej poszukuje osobę która zajmuje się \"bransikring \" trzeba zalepic kilka dziur, tel 96730392
witam, mam duzy problem i potrzebuje pomocy;( wynajmuje lokal i chcialabym zrezygnowac . 1 umowa ktora mialam byla na 2 lata, poprosilam pana ze w razie co chce 2 mce wypowiedzenia, wpisal to ...
Mela Mela
15-01-2017 19:43
Witam jak w temacie składałem wniosek o pozwolenie na policji, dostałem odp lecz niestety nie mówie po norweskuZawsze używałem tłumacza google niestety w tym przypadku nie pomaga.
Obecny przechodzi na emeryture ,moze ktos z polski bo norwegowie sa drody.
Ala Z
08-12-2016 17:17
Witam .Moj zleceniodawca oglosil bankructwo , i zapomnial zaplacic mi fakture . Co mozna zrobic?
Witam Mam pytanie czy otwierając firmę muszę mieć specjalne pozwolenie aby zatrudnić pracowników????
nadin .
28-11-2016 18:10
Witam, Szukam sprawdzonej firmy remontowo - budowlanej w celu nawiązania współpracy.
Witam. Otworzylem jednoosobową działalność i aby zacząć prace na placu budowy potrzebuje wyrobić byggekort, niestety po wpisaniu ID i org.nr. wyskakuje mi komunikat że nie jestem płatnikiem vat. (nie ...
Witam. Jak w temacie poszukuję wspólnika z kapitałem lub zdolnością kredytową na kwotę około 50-60 tyś koron. Główną inwestycją będzie zakup samochodu osobowego rocznik 2008 lub nowszy najlepiej w ...
Witam Chce otworzyc dzialalnosc. Szukam osoby ktora pomoze mi w wyborze rodzaju dzialalnosci, zalatwieniu formalnosci zwiazanych rejestracja i pozniej w prowadzeniu ksiegowosci w firmie. Najlepiej ...
malgorzata-basinska.com
od czego trzeba zacząć , chcąc otworzyć w Norwegii działalność jednoosobową , nie mając numeru pers. ani pozwolenia ??
Witam, potrzebuje pomocy przy zamykaniu firmy Enkeltpersonforetak, a dokładnie tego co zrobić z maszynami, które zostały zakupione do prowadzenia firmy. Firma działa od 2013 ale nie jestem ...
Pytanie podstawowe: - Dlaczego, tematy zamieszczane przez administrację tego forum, mają nieograniczoną możliwość wpisywania w tytule nazwy tematu, a pozostali użytkownicy takiej możliwości nie ...
Witam, czy ktoś może orientuje sie lub sam potrafi zaprogramować kasę fiskarną? Chodzi o dość łatwe zaprogramowanie kasy fiskalnej z podziałem na pare produktów, nie mam pojęcia jak to zrobić.Chodzi ...
Witam, Pilnie poszukuję osoby lub firmy chętnej do współpracy przy kosztorysach budowlanych, zaznajomionej z norweskim standardami budowlanymi. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub posiada pomocne ...