1 NOK
Jaki jest sposób aby nie płacić podatku od świadczenia emerytalno rentowego wypłacanego z Norwegii a mieszkanie w Polsce.
Witam Mam gości i potrzebuje pożyczyć na tydzień jedno siedzenie do VW Sharan 2005r Będę wdzięczny za pomoc
W poniedziałek rano jadę do Polski Wrocław mam wolne miejsca 901 54 513
W poniedziałek rano jadę do Polski Wrocław mam wolne miejsca
stmk napisał: Rodzinka chce do mnie przyjechać na tydzień. Najlepiej byłoby podjechać bezpośrednio na lotnisko autem i tam gdzieś zaparkować. Pytanie gdzie? Najlepiej gdyby był to parking strzeżony. ...
Szukam tak jak w tytule pokoju kawalerki lub mieszkania w Oslo lub bliskich okolicach za wszystkie informację z góry dziękuję
Warszawa Pasaz Urynowski 9 Corten Medica Ursynów tanio dobrze i szybko
kliknijcie IGOR HAWRYLUK SIEPOMAGA.PL i zobaczcie filmik takiego cierpienia jeszcze nie widzieliscie ma sznse na operacje w niemczech w styczniu dlatego szukamy wsparcia wszedzie-pozdrawiam ...
Tak jak w tytule szukam kolezanek mniej wiecej w moim wieku(Ja mam 23 ) Wspolne wypady na miasto, trening- trenuje na silowni 3t :*
Witam firma ps ror Justom as buduje domy w norwegi zapraszamy zainteresowane osoby współpraca. Chcesz wybudować dom zapraszam do kontaktu . Masz ziemię chętnie ją odkupimy na odroczony termin lub ...
A może Gdańsk? Gdańsk to miasto które będzie się intensywnie rozwijało przez najbliższe lata. Planowane są kolejne inwestycje. Poza tym z roku na rok przyjeżdża coraz więcej turystów. Jest to też ...
bromsveien 3, 3183 horten, NO Jeśli ktokolwiek zamierza wynająć pokój w tym niby hotelu to proszę uważać na sprzątaczkę Grażynkę!!! Po tym jak porobiłem zdjęcia brudu i syfu ogólnego i wysłałem ...
masz bana na google?
Spidi
22-07-2016 16:04
sejmowewiezienie.pl/
www.facebook.com/zbigniewstonogaoficjalne?fref=ts
www.crazynauka.pl/zacmienie-ksiezyca-201...arto-o-nim-wiedziec/
Potrzebuje hydraulika z własna firmą czy ktoś mi moze dać namiary
Dzień doberek , od jakiegoś czasu szukam pracy w Norwegii , trochę na własną rękę ( coś tam języka znam ) , trochę przez agecje - no właśnie polećcie proszę jakieś dobre agencje działające na terenie ...
Witam chcem zjechać do polski orientuje się ktoś jak mogę wycofać pieniądze z funduszu emerytalnego i gdzie to załatwić.
Do dowolnego podologa, zakładają specjalne klamerki i paznokieć zaczyna rosnąć jak powinien.
W Wawie jest dużo różnych lokali, może uda się wam zrobić w stylu
Gdzie w Warszawie można fajnie przenocować? Będę lecieć do Norwegii i potrzebuję noclegu przed odlotem. Co polecacie?
Witam przy pisaniu CV natrafiłem na problem- jak nazywa się po norwesku szlifierz?
Pracuję w Norwegii od 2007i jak do tej pory nie miałem lekarza pierwszego kontaktu Polaka. Byłem oczywiście z opieki medycznej zarówno norwegów jak i lekarzy innych narodowości bardzo zadowolony , ...
zabiorę paczki wracam 7lutego z małopolski
Rafał a
31-01-2014 20:59
Co myslicie o tym?
Witam rodaków!!! Wiem że sporo forumowiczów siedzi w polsce. Dość życia na emigracji!!! Zastanawiam sie nad powrotem do kochanej ojczyzny. Czy jest ktoś w stanie załatwić mi jakąś robote? Moge robić ...
dzis o 20.00 gala boksu na polsat sport, bedzie na co popatrzeć mam nadzieje
Zapraszamy na Sylwestra Studenckiego - Łeba Party Camp 2011 ! Dołącz do najbardziej imprezowych studentów z całej Polski i jedź na najdłuższy Sylwestrowy cykl imprez do Łeby! Od 30.12.2011 r. do ...
Hi jeg heter Antoni og den første oppføringe som colostrum ikke var, at de polakene ønsker ikke å integrerer.
inga s.
29-10-2009 22:43