1 NOK
Hej, jestem nowy w Drammen, szukam osób do spędzania wspólnie czasu. Mam 44 lata, dużo czytam, nałogowo słucham ciężkiej muzyki, zacząłem się uczyć gry na gitarze, a w sezonie jeżdżę na starym ...
Priv
Hejka
Ktoś chętny na spacer...?
Mloda para pozna pare lub pania do 40 lat w celu spotkan intymnych Prosimy tylko o powazne propozycje przesympatyczni@gmail.com
Błażej Ronkowski
12-08-2025 00:57
Witam. Spontaniczne spotkanie? Szukam dojrzałej kobiety, ja lat 37. Więcej informacji priv
Witamy serdecznie, w związku z tym, że dużo Pań z Norwegii nas odwiedza w Gdańsku, chcielibyśmy się przedstawić większemu gronu kobiet - serdecznie zapraszamy do naszego salonu sukien ślubnych w ...
WITAM MAM NA IMIIE HANIA CHCIALABYM POZNAC OSOBY SAMOTNE Z OKOLIC GJERDRUM MAURA .JA MIESZKAM W MAURA TROSZKE CZUJE SIE SAMOTNA .MAM 50 LAT 165 CM .POZDRAWIAM SINGLI.
Poznnam pana 47 50 lat okolice Nannestad
WITAM POZNAM PANA W WIEKU 47/-50 LAT. OKOLY NANNESTAD GJERDRUM MAURA.
Jest ktoś
Kuba Kaminski
01-06-2025 00:46
Witam.Mam 41 lat,190cm.Z miła chęcią spotkam się z wesoła miła kobieta.Rozmowa spacer itp.Zapraszam do kontaktu.
Oslonorwegia
16-05-2025 17:40
Hei ! Jestem z okolic Sandvika chetnie spotkam sie na rozmowe,spacer .
Siwy siwus
11-05-2025 03:28
Czy znajdę tu kogoś z Białegostoku ?
Chętnie poznam kogoś z woj Podlaskiego najlepiej Białystok
Hej Może są tu dziewczyny z okolic Lillestrøm chętne czasem wyskoczyć na kawę, zakupy, spacer czy drinka? Szukam typowo damskiego towarzystwa, panom podziękuję Sama mam 30 lat, wolne ...
MalikJaga Jaga
27-04-2025 22:00
Poznam sympatyczna dziewczyne i umowie sie na randke mieszkam w Nittedal.
Zdarzyło wam się kiedyś poznać kogoś i od razu mieć wrażenie, że znacie tę osobę od zawsze? Jakbyście mieli jakąś więź, która w ogóle nie pasuje do realnego czasu znajomości? Nie mówię tu o ...
Witam jestem w Oslo 6 miesięcy mam 47 lat 195cm poznam panią w podobnym wieku na wspólne spacery po Oslo wkońcu wiosna
Szukam dziewczyn/ kobiet...ktore lubia czasami pogadac o glupotach i w smutnych chwilach poprawic sobie chumor
Poznam przyjaciolke Sandvika ,Asker,Drammen i okolice ktorej sie nudzi nieraz jak mi lubiaca jak ja naturyzm wspolne wypady na lono natury opalanie,kawke,przejazdzki autem
Oslonorwegia
16-02-2025 20:32
Witam Poznam sympatycznego wolneg przyjaciela wiek 40+Jesheim Eidsvol lub okolic . Wspólne spędzanie wolnego czasu , wycieczki . Znajomość czas pokaże co dalej
jacek mleczko
14-02-2025 20:22
Hej.Poznam samotną kobietę z poczuciem humoru ,otwartą, szczerą i szukającą czegoś co może okazać się czymś więcej niż tylko przyjaźnią. Więcej po kontakcie.Pozdrawiam Honefoss / Rzeszów
Hej chetnie nawiaze nowe znajomosci, 29latek gnije od bodajze 16 lat w Oslo ostatnimi czasy skupiony glownie na pracy przez co tez liczne kontakty sie pourywaly. Generalnie nie mam bladego pojecia ...
Hej, szukam dziewczyn na pogaduchy itd., itp., w przedziale 18-25, Sandvika/Asker okolice ew. moga byc "chlopcy" lol
Jest tu ktoś z ww. okolic i chciałby się wybrać na amatorski połów?
Jakub M
20-09-2024 14:57
Hej, Jestem Michał, poznam czarującą kobietę w podobnym wieku. Mieszkam nie daleko Lillestrøm,
pomoge finansowo karzdej pani
Hej mam 36 lat szukam znajomości. Jestem nowy w Norwegii mieszkam w Førde, mobilny. Zapraszam do kontaktu. sebb21@o2.pl lub +48535327002 (może być whatsapp)
Witam, pozdrawiam jak i zapraszam do kontaktu. Pragne poznać kobietę z ktora moglbym sie zaprzyjaznic. Mam na mysli normalne spotkania, spacery, wyjscia do centrum cY gdziekolwiek indziej (razem). ...
Chodzi o szczerą, z dłuższym dystansem czasowy , relacje między kobieta a mężczyzną. Krotko, zwięźle i di brzegu: nie interesują mnie jednorazowe spotkania, chcialbym z tego czerpać przyjemność ...
cześć szukam nowych mordeczek którym się nudzi w domu i mają ochote na przejażdżkę samochodem WYMOGI - wosoły/a -Gadatliwy/a wiek 16+>>>>
fancy_couple Parka
08-03-2024 00:47
Hejka, Jestem na wyspie helgoysund , w weekendy mogę skoczyć do judeberg albo stavanger. Chętnie kogoś poznsm bo kompletnie nikogo tu nie znam i całkowicie noe mam tu nic do roboty poza netflixem. ...
Jestem dojrzaly wysoki szczuply samotny zaprzyjaznie sie z Pania w celu rozmow,kawki ,spedze=anie wspolnie czasu ,wypady za miasto latem opalanie plaza woda i wogole co przyjdzie do glowy mieszkam w ...
Hej. Czy są tutaj osoby mające dzieci w wieku 7lat lub 4lat które w tym toku planują przeprowadzkę z Polski do Norwegii na stałe. Okolice Stjørdal ,Hommevilk...?
Hej moze sa tu jakies dziewczyny 25+ ktore nudza sie weekendami i maja ochote gdzies wyjsc na zakupy, kawe, drinka ?? panom dziekuje za propozycje kawy itp. ale nie szukam tu przyjazni damsko ...
Katy_no
04-01-2024 16:51
Cześć, są tutaj jakieś dziewczyny koło 30stki, które maja ochotę wyskoczyć na pogaduchy i kawę/wino? Oslo i okolice
Katy_no
04-01-2024 12:09
Cześć, są tutaj jakieś dziewczyny po 30stce, które maja ochotę wyskoczyć na pogaduchy, zakupy, imprezę (Oslo i okolice) ?
Hej Chętnie poznam koleżankę z okolic Oslo w podobnym wieku. Wspólne spędzenie wolnego czasu. Kawa, pogaduchy, spacer, siłownia, czasami piwko?
Jacek Jacek
01-01-2024 02:15
Szukam fajnej dziewczyny, na spotkanie mam 28 lat jestem szczupły i zadbany chętnie się zabawie, mam lokum okolice Oslo
Jestem wsoki szczuply zadbany samotny od wielu lat poznam kobiete by wspolnego spadzania czasu jestem otwarty tolerancyjny mobilny mieszkam w Asker
Mam 34 lata, czy znajdzie się tutaj jakaś kobieta z okolic Rakkestad, która podobnie jak ja potrzebuje \"babskiego towarzystwa\"...?
Dojrzaly z odzysku wysoki poznam przyjaciolke po 45 do znajomosci przyjazni wspolnie spedzac wolny czas / jestem otwarty/
Kontakt do mnie: aplikacja Telegram; nick: @Baubis66 Przepraszam za kilka postów o tej samej treści, cofnąłem stronę i wysłałem ponownie post. Cześć, od ponad roku mieszkam w Norwegii. Ogólnie od ...
Kontakt do mnie: aplikacja Telegram; nick: @Baubis66 Przepraszam za kilka postów o tej samej treści, cofnąłem stronę i wysłałem ponownie post. Cześć, mieszkam w Norwegii od ponad roku. Ogólnie ...
Kontakt do mnie: aplikacja Telegram; nick: @Baubis66 Cześć, mieszkam w Norwegii od ponad roku. Ogólnie od około ośmiu lat jestem poza granicami Polski. Napisałbym o sobie wiele, ale jeśli chcesz ...
Mieszkam na stale w Norwegi od ponad 30 lat. Jestem singlem mam wyzsze wyksztalcenie, mieszkam i pracuje w Bergen. Chetnie poznam dorosla pania zamieszkala w Bergen lub okolicach. Nie szukam przygod, ...
Kawa herbata? Może drink? Poznam koleżankę
Witam. Piszę pracę dyplomową na temat migracji Polaków do Norwegii. Jeśli mielibyście trochę wolnego czasu i dobrych chęci to proszę o kontakt, będę bardzo wdzięczna za pomoc Chodzi mi o wymianę ...
hejka od niedawna mieszkam na Kråkerøy. chetnie poznam nowych znajomych do wspolnego spedzania czasu.pozdrawiam serdecznie
Witam przyleciałem do Oslo tydzień temu mieszkam w ÅS i szukam znajomych do spędzenia wolnego czasu . Lub może ktoś doradzi czy np w Oslo jest kakiś pup itp gdzie są Polacy ? Pozdrawiam
Cześć, Przyjechałem do Stavanger pół roku temu gdzie pracuje i staram się normalnie funkcjonować ale samotność mnie dopoadla i rutyna :/ Szukam koleżanki z ktora mógłbym porozmawiać, pozwiedzać ...
Cześć, niedawno przeprowadziłam się do Trondheim, niestety jeszcze nikogo tu nie znam. Byłoby miło poznać koleżankę do wyjścia na kawę, trekking
Mam 60 lat, czuję się samotny. Lubię podróże , góry , jazdę na rowerze itd. Jeżeli podobnie jak ja, nie chcesz już siedzieć w domu ... może poznajmy się? Mieszkam w Bærum
Przyjechałam tu kilka dni temu, i poszukuję rodaków, z którymi mogłabym się spotkać i wypełnić trochę wolny czas
Piter333
21-03-2023 19:40
Jest tu jakiś normalny facet . Chcę wyjść pogadać .