Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

budowa domu sprowadzonego z Polski - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Bernaś Marzena D........a Marek G Rob K Mateusz Matias maniek treblinski Basia Krawczyk Grzegorz Żmuda Laurka Laurka KRZYSZTOF MAJ noregg orime (4421 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Hej wszystkim,my wlasnie jestesmy na wstepnym etapie wyboru projektu domu,jutro mamy umowione spotkanie w kommunie zeby dowiedziec sie co i jak z projektem,jak wygladalaby akceptacje polskiego projektu wykonanego w jezyku angielskim,chcemy tez w najblizszym czasie udac sie do toll zeby zasiegnac jezyka co i jak ugryzc,jestesmy tez na wstepie rozmow z firma polaska ktory juz budowala prywatne domy w Norwegii dla Polakow,dowiemy sie wiec jakie maja uprawnienia i pozwolenia,mysle ze bedzie to droga "pod gore"ale nie chcemy kupowac starego domu ta 1500.000 bo za te pieniadze bedziemy mieli nowy i na "dzien dobry"pozbedziemy sie remontow,poza tym standard norweskich domkow odbiega znaczaco od naszych skromnych raczej oczekiwan,dzielcie sie z nami swoimi doswiadczeniami,zawsze to ktos nastepny bedzie mial lzej,my obiecujemy,ze bedziemy informowac Was o tym co i jak u nas.Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
ryszard zenon maciejewski
(ryszardm1954)
Wiking
Pozdrawiam moge podac firme ktora stawiala dom mojemu szefowi. Tez sa z polski konkretnie z zamoscia. Dom zostal wykonany w Polsce przywieziony i zmontowany.Dzialaja w Norwegii juz dluzszy czas wiem ze maja tu swojego jakiegos inspektora budowy ktory zalatwia od strony prawnej. Ekipa przyjezdza i montuje bardzo sprawnie bo szef byl naprawde zadwolony. Poznalem tych ludzi i zastanawiam sie nad budowa ale w Polsce w tym roku mam zamiar w czasie urlopu podjechac do nich i obejrzec ich oferty w realu. Milczuk Wojciech to szef ekipy montazowej a zarazem syn wlasciciela firmy tel.691378423 do zakladu 846169365.Powodzenia w budowie Ryszard Undrumsdalveien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dekorasjonhus)
Wiking
wIasnie tez jestesmy na tym samym etapie i zaIatwimy projekt domu
czy ktos wie iIe kosztuje projekt domu w norwegii i czy mam ktos kontakt do taniego arkitekta ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
dekorasjonhus napisał:
[quote]wIasnie tez jestesmy na tym samym etapie i zaIatwimy projekt domu
czy ktos wie iIe kosztuje projekt domu w norwegii i czy mam ktos kontakt do taniego arkitekta ?[/quote

www.stockman-kaas.no/

projekty, budowa itp....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Czy robić w domu rekuperację czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
W nowym szczelnym budynku to jedyne rozwiązanie zapewniające wentylację. Nie jest to zwykły bajer.

Daję też namiar na firmę któa może Wam zainstalować rekuperację ultrawent.pl/ Mają bardzo duże doświadczenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok