Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Naciagacze online - Norwegia

Czytali temat:
(447 niezalogowanych)
6 Postów

(gepard124)
Wiking
Podobna sytuacja jest z dziwnymi fakturami na maila.Jezeli prowadzi sie firme , to naturalna rzecza otrzymujemy tez mnostwo faktur online, i wystarczy omylkowo kliknac na Bestille i mamy problem.Zauwazylem ze naciagacze obserwuja kto o obcojezycznym nazwisku zarejstrowal sie w Brønnosund i natychmiast reaguja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
gepard124 napisał:
Podobna sytuacja jest z dziwnymi fakturami na maila.Jezeli prowadzi sie firme , to naturalna rzecza otrzymujemy tez mnostwo faktur online, i wystarczy omylkowo kliknac na Bestille i mamy problem.Zauwazylem ze naciagacze obserwuja kto o obcojezycznym nazwisku zarejstrowal sie w Brønnosund i natychmiast reaguja...

Ja sobie poradziłem z tym w ten sposób, że w Brønnoysund register podałem adres mailowy z którego nie korzystam. Raz, że to o czym mówisz, a dwa ilość spamu.
Na fakturach, dla księgowej i w innych sprawach służbowych mam zupełnie inny adres.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok