Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przypuscmy ze zginelo mi auto - Norwegia

Czytali temat:
(930 niezalogowanych)
3 Posty

(!KoDeXXX!)
Wiking
witam mam takie pytanie bo zadecza mnie kolega. ma on samochod 6 letni w full kasko i ciekawi go co by sie stalo mjak by auto mu ukradli w polsce!!!
jak wyglada sprawa papierkowa?
jakie trzeba okazac dokumenty by wszystko bylo wporzadku?
jakie sa szanse na odzyskanie kasy???
i oczywiscie czy oddaja tele kasy za ile sie kupilo auto???

dzieki za pomoc bo juz niemoge wiecej wysluchiwac tego tematu w pracy. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
hehe...rutkowski...odwiezie...spowrotem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Powiedz koledze ze kombinowanie na dobre mu nie wyjdzie a jesli juz tak chce sie wszystkiego dowiedziec wystarczy jeden tel do ubezpieczyciela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
do...roboty...chłopcy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(!KoDeXXX!)
Wiking
juz mu mowilem ze az jezyk boli . ale coz on wychodzi z zalozenia ze kto nie kombinuje ten niema a roboty jest tyle ze niema sie jak po d... podrapac he he ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
cezary cezar
(cezary25cezary)
Nowicjusz
panie KOLEGO
przy podpisywaniu umowy mógł pytać albo niech zadzwoni (wyimaginowany kolega) na infolinie ubezpieczyciela (albo Ty zadzwoń jako "interesant" jak on się boi) i wszystkiego się dowiecie. w końcu nawet nie wiemy z jaką firmą podpisano umowę a nawet gdyby... to tu raczej nikt nie jest zainteresowany takimi tematami. po to tu się przyjechało żeby nie trzeba było kombinować. a skoro Ty i Twój "kolega" zarabiając tyle ile tu zarabiacie dalej macie za mało i potrzebujecie robić takie przekręty to ja na pewno nie widzę w "Was" partnerów do rozmowy.

ps brawo debilu że piszesz o takich sprawach przez internet. najlepiej jeszcze pójdz na komendę i zapytaj policjanta.. bo wie Pan, Panie Władzo.. "kolega" by chciał się dowiedzieć. heheheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
!KoDeXXX! czy Ty myślisz że Tu na forum są sami idijoci????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(!KoDeXXX!)
Wiking
panie z dupy wziety cezary a powiedz ty mi co mi sie moze stac za to ze ktos ma tylko domysly jak i co? a pozatym nawet jesli to powiedz mi w jaki sposob potrafil bys cos komus udowodnic? lub zlapac kogos przez neta ? nawet ip...... nic ci nieda. wiec pisze bo ktos jest ciekawy a debilem to byl twoj stary bo zjebal sie matce na but i kopnal ja w dupe.!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
cezary cezar
(cezary25cezary)
Nowicjusz
masz rację. jestem geniuszem zła. Bagsik reinkarnacja.

a co do tego typu tekstów to szczym ryj.

pozdrawiam i życzę udanego high life Panie Mastermind
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
cezary cezar
(cezary25cezary)
Nowicjusz
cezary25cezary napisał:
masz rację. jestem geniuszem zła. Bagsik reinkarnacja.

a co do tego typu tekstów to szczym ryj.

pozdrawiam i życzę udanego high life Panie Mastermind

jesteś* geniuszem zła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok