Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

:) - Norwegia

Czytali temat:
(635 niezalogowanych)
33 Posty
ala mala
(alamala)
Nowicjusz
Mieszkam w Polsce, niczego nie potrzebuję, nie chcę od nikogo pomocy, nie szukam przyjaciół (chyba że prawdziwych) nie potrzebuję wsparcia, pracy, mieszkania i pozdrawiam rodaków na obczyźnie
U mnie dzisiaj słońce i 10 st. cieplutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
robi__ napisał:
Mieszkam w Polsce, niczego nie potrzebuję, nie chcę od nikogo pomocy, nie szukam przyjaciół (chyba że prawdziwych) nie potrzebuję wsparcia, pracy, mieszkania i pozdrawiam rodaków na obczyźnie
U mnie dzisiaj słońce i 10 st. cieplutko

Tylko pozazdroscic

Odp.:Też bym chciał do Norwegii 1 Rok, 2 Miesięcy temu Oklaski: 1 Karma+ Karma-
Chciałbym poznać opinie osób mieszkających w no, po to by poznać jak można sobie poradzić na obczyźnie. Nie jestem osobą zdesperowaną, która na siłę szuka koła wsparcia na forum, raczej miło jest mi porozmawiać z nowymi ludźmi i dowiedzieć się czegoś nowego. Rozważam możliwość poznania no z "bliska" i wasze wypowiedzi pokazują mi pełniejszy obraz

Zastanawiam sie tylko jak bardzo jestes niezdecydowany aby poznac NO z "bliska" ?
Troszke Ci schodzi z podjeciem decyzji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ala mala
(alamala)
Nowicjusz
Właśnie tak jest szukałem możliwości wyjazdu, szukałem sposobu oraz osób które mogły by mi pomóc, powiedzieć jak jest w No. Niestety nie udało mi się spotkać bądź poznać kogoś kto zechciałby mi pomóc. Nie piszę tu o osobach na forum, bo tutaj nie nawiązuje się takich znajomości
Czytam forum poznaję opinie ludzi, i to jest ok, jednak moje możliwości poznania No z bliska są teraz jeszcze bardziej odległe niż kiedyś. Dlatego siedzę w domku i pozdrawiam wszystkich którzy są daleko od swojego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
robi__ napisał:
... Dlatego siedzę w domku i pozdrawiam wszystkich którzy są daleko od swojego.

TU jest mój dom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok