Hej wam wszystkim,sytuacja z mojego 偶ycia,w czerwcu moja mama dosta艂a rumienia na sk贸rze oraz spuch艂y jej nogi,ok posz艂a do lekarza dosta艂a antybiotyk,niestety nic nie pom贸g艂 dosta艂a po jakim艣 czasie nast臋pny i jeszcze nast臋pny,ci膮gne艂o si臋 to przez 4 miesi膮ce a偶 pocz膮tkiem grudnia co艣 si臋 zmieni艂o,zaczo艂 j膮 kurwa bole膰 brzuch na dodatek.Lekarze podj臋li decyzj臋 偶e trzeba zrobi膰 USG jamy brzusznej,okaza艂o si臋 ze na prawym jajniku jest MA艁Y GUZ,oczywi艣cie mama dosta艂a za艣 recepte aby owy guz si臋 wch艂on膮艂 w nast臋pnym badaniu USG okaza艂o si臋 偶e guz za ma艂ego zrobil si臋 na 7cm dostala nastepne leki

w oczekiwaniu na wyniki bada艅 OKAZA艁O SI臉 呕E MARKERY ZAGINE艁Y

poczym podjeli艣my decyzje 偶e pojedziemy do innego lekarza (PRYWATNEGO) tu znowu USG w wyniku kt贸rego okazalo si臋 偶e jakims dziwnym trafem s膮 KURWA dwa guzy a nie jeden

z tym 偶e w tej sytuacji dosta艂a mama NATYCHMIASTOWE skierowanie do szpitala na zabieg operacyjny
Tam wczesniej czytalem 偶e,nie pami臋tam nicka kole偶anki co mia艂a r臋k臋 za艂aman膮 jak tak strasznie Ci臋 boli to jed藕 do Polski oni tam potrafia po co cierpie膰,jak mia艂em 13 lat z艂ama艂em r臋k臋 w nadgarstku,nastawiali mi j膮 trzy razy i do dzis mnie boli jak sie zmienia pogoda wiec po co takie gadanie ??????????
TAK siedz臋 i si臋 zastanawiam po co wy to wszystko piszecie ten z艂y tamten dobry jak wsz臋dzie jest takie samo g贸wno???

czy偶by kogo艣 zawi艣膰 z偶era艂a,czy jak???nudy???偶al do kogo艣???nie potrafi臋 tego ogarn膮膰 A nie lepiej poleci膰 kogo艣 co pom贸g艂 zwalczy膰 chorob臋 by艣my wiedzieli gdzie w razie czego si臋 uda膰???