Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Daniel Buczek Michal H (2977 niezalogowanych)
65 Post贸w

(limonka)
Pocz膮tkuj膮cy
Hehe Brzydal, dam zna膰 po najbli偶szym zachorowaniu na Aaaapsik, jak mi posz艂o to leczenie placebem
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemys艂aw xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Hej wam wszystkim,sytuacja z mojego 偶ycia,w czerwcu moja mama dosta艂a rumienia na sk贸rze oraz spuch艂y jej nogi,ok posz艂a do lekarza dosta艂a antybiotyk,niestety nic nie pom贸g艂 dosta艂a po jakim艣 czasie nast臋pny i jeszcze nast臋pny,ci膮gne艂o si臋 to przez 4 miesi膮ce a偶 pocz膮tkiem grudnia co艣 si臋 zmieni艂o,zaczo艂 j膮 kurwa bole膰 brzuch na dodatek.Lekarze podj臋li decyzj臋 偶e trzeba zrobi膰 USG jamy brzusznej,okaza艂o si臋 ze na prawym jajniku jest MA艁Y GUZ,oczywi艣cie mama dosta艂a za艣 recepte aby owy guz si臋 wch艂on膮艂 w nast臋pnym badaniu USG okaza艂o si臋 偶e guz za ma艂ego zrobil si臋 na 7cm dostala nastepne leki w oczekiwaniu na wyniki bada艅 OKAZA艁O SI臉 呕E MARKERY ZAGINE艁Y poczym podjeli艣my decyzje 偶e pojedziemy do innego lekarza (PRYWATNEGO) tu znowu USG w wyniku kt贸rego okazalo si臋 偶e jakims dziwnym trafem s膮 KURWA dwa guzy a nie jeden z tym 偶e w tej sytuacji dosta艂a mama NATYCHMIASTOWE skierowanie do szpitala na zabieg operacyjny

Tam wczesniej czytalem 偶e,nie pami臋tam nicka kole偶anki co mia艂a r臋k臋 za艂aman膮 jak tak strasznie Ci臋 boli to jed藕 do Polski oni tam potrafia po co cierpie膰,jak mia艂em 13 lat z艂ama艂em r臋k臋 w nadgarstku,nastawiali mi j膮 trzy razy i do dzis mnie boli jak sie zmienia pogoda wiec po co takie gadanie ??????????

TAK siedz臋 i si臋 zastanawiam po co wy to wszystko piszecie ten z艂y tamten dobry jak wsz臋dzie jest takie samo g贸wno??? czy偶by kogo艣 zawi艣膰 z偶era艂a,czy jak???nudy???偶al do kogo艣???nie potrafi臋 tego ogarn膮膰 A nie lepiej poleci膰 kogo艣 co pom贸g艂 zwalczy膰 chorob臋 by艣my wiedzieli gdzie w razie czego si臋 uda膰???
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Post贸w

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisa艂:
Hej wam wszystkim,sytuacja z mojego 偶ycia,w czerwcu moja mama dosta艂a rumienia na sk贸rze oraz spuch艂y jej nogi,ok posz艂a do lekarza dosta艂a antybiotyk,niestety nic nie pom贸g艂 dosta艂a po jakim艣 czasie nast臋pny i jeszcze nast臋pny,ci膮gne艂o si臋 to przez 4 miesi膮ce a偶 pocz膮tkiem grudnia co艣 si臋 zmieni艂o,zaczo艂 j膮 kurwa bole膰 brzuch na dodatek.Lekarze podj臋li decyzj臋 偶e trzeba zrobi膰 USG jamy brzusznej,okaza艂o si臋 ze na prawym jajniku jest MA艁Y GUZ,oczywi艣cie mama dosta艂a za艣 recepte aby owy guz si臋 wch艂on膮艂 w nast臋pnym badaniu USG okaza艂o si臋 偶e guz za ma艂ego zrobil si臋 na 7cm dostala nastepne leki w oczekiwaniu na wyniki bada艅 OKAZA艁O SI臉 呕E MARKERY ZAGINE艁Y poczym podjeli艣my decyzje 偶e pojedziemy do innego lekarza (PRYWATNEGO) tu znowu USG w wyniku kt贸rego okazalo si臋 偶e jakims dziwnym trafem s膮 KURWA dwa guzy a nie jeden z tym 偶e w tej sytuacji dosta艂a mama NATYCHMIASTOWE skierowanie do szpitala na zabieg operacyjny

Tam wczesniej czytalem 偶e,nie pami臋tam nicka kole偶anki co mia艂a r臋k臋 za艂aman膮 jak tak strasznie Ci臋 boli to jed藕 do Polski oni tam potrafia po co cierpie膰,jak mia艂em 13 lat z艂ama艂em r臋k臋 w nadgarstku,nastawiali mi j膮 trzy razy i do dzis mnie boli jak sie zmienia pogoda wiec po co takie gadanie ??????????

TAK siedz臋 i si臋 zastanawiam po co wy to wszystko piszecie ten z艂y tamten dobry jak wsz臋dzie jest takie samo g贸wno??? czy偶by kogo艣 zawi艣膰 z偶era艂a,czy jak???nudy???偶al do kogo艣???nie potrafi臋 tego ogarn膮膰 A nie lepiej poleci膰 kogo艣 co pom贸g艂 zwalczy膰 chorob臋 by艣my wiedzieli gdzie w razie czego si臋 uda膰???

Mozesz doprecyzowac gdzie sie dziala ta cala historia? W Polsce czy w Norge?
Z kontekstu to niestety nie wynika.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemys艂aw xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A sorki dzia艂o sie to w Polsce
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Maniak
po raz pierwszy od 45 post贸w Przemku nie uzy艂es zdania "mam na to wyjebane".....

czyli albo beda z ciebie ludzie, albo pkt widzenia, zalezy od pkt siedzenia......

masz racje, nasi "lekarze" tez nie s膮 najlepsi, ale uwazam ze te t艂umoki mog艂yby sie wiele od naszych t艂umok贸w nauczyc mimo wszystko.....

no, ale my przeciez z katarkiem latamy do lekarza i bierzemy reklam贸wki antybiotyk贸w.....
a to wszystko przeciez tkwi w g艂owie (prawda janek)?

tak sie zastanawiam, co tkwi w twojej g艂owie? czy oby podczas robienia porzadk贸w po WTC nie jebne艂o cie cos z g贸ry w 艂eb ?(!)
ja tak mia艂em, jak jebn膮艂em sie w g艂owe podczas.... krojenia sa艂atki, ale na szczescie polscy medycy mnie uleczyli : ))
moze i czas na ciebie, o ile nie jest juz za p贸zno......
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisa艂:

ja tak mia艂em, jak jebn膮艂em sie w g艂owe podczas.... krojenia sa艂atki, ale na szczescie polscy medycy mnie uleczyli : ))

tak ci si臋 tylko wydaje gepardzie
dalej
wida膰, s艂ycha膰 i czu膰
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Maniak
Moja m贸wi co innego,,,,

ale w sumie na dobre mi to wysz艂o, bo nie musze juz wykonywac tak ekstremalnych zadan.....

odkurzacz mnie kr臋ci ostatnio : )

ps: Idz do lekarza starcze, bo jeszce moze cos uratuj膮!
w przeciwnym wypadku dostaniesz golf bez rekaw贸w very soon
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisa艂:
Moja m贸wi co innego,,,,

a co twoja ma m贸wi膰?

dop贸ki jeste艣 sponsorem
rzadko bywaj膮cym w domu i korzystaj膮cym
dop贸ty jeste艣 chwalony
P.S
wstrzymaj na chwil臋 sponsoring to si臋 dowiesz co tzw. twoja my艣li o tobie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Maniak
janek > ja sie modle, zeby moja nie wstrzyma艂a sponsoringu, bo p贸jde z torbami......

Ludzie w polandii zarabiaja pieniadze, o kt贸rych w norge mozna tylko pomarzyc......

takze hamuj piet膮 janek : )

PS: a co m贸wi ci "twoja" ?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisa艂:

gepardzie
te naro艣la to si臋 bior膮 nie od jebni臋cia
i medyk tu nic nie poradzi

cholera, a mo偶e jednak od jebni臋cia, ale w ka偶dym b膮d藕 razie nie w sa艂atk臋
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok