Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

SPRZEDAM RENAULT KANGOO - SANDNES - Norwegia

Czytali temat:
(594 niezalogowanych)
14 Posty

(aleks268)
Wiking
- polskie tablice
- rocznik 99
- 1,2 silnik benzyna
- stan ogólny dobry
- kolor żółty
- przegląd zrobiony do listopada 2012
- lekkie wgniecenia w okolicach błotnika przedniego
- cena 7000 NOK do małej negocjacji

tel. 96675108
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Chcesz za 4 tyś PLN sprzedać auto które nie powinno sie poruszać po NO, jest warte ze 3 tyś PLN (może?), a jego transport do PL na kołach to prawie 2 tyś PLN wyniesie, (1.2 benzyne to nawet Majeranek TIR-em śmignie z lewej strony na autobhanie) niezłego naiwniaka musisz trafić? powodzenia......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Józiu to przykład polskiej KULTURY
każda inna biała nacja wypchała by na złom
a te będą szukać durnia, żeby mu gówno wcisnąć
Bóg Honor Ojczyzna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Pewnie chłopaki dla was najlepiej,jak by napisał oddam kurwa za darmo jak baty byście tam pognali pewnie jeszcze byście narzekali że dużo trzeba wydać na powrót
ZJEBALIŚCIE chłopakowi ogłoszenie
A właśnie bo bym zapomniał,aleks miej wyjebane na ich pierdolenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(aleks268)
Wiking
dzięki Przemko - tak jak mówisz mam w....e na to co mi tam powypisywali Wolność słowa jest więc spoko. Ale ci co nie mają nic mądrego do powiedzenia nie powinni się wypowiadać !

Acha i jestem dziewczyną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Przemko napisał:
Pewnie chłopaki dla was najlepiej,jak by napisał oddam kurwa za darmo jak baty byście tam pognali pewnie jeszcze byście narzekali że dużo trzeba wydać na powrót
ZJEBALIŚCIE chłopakowi ogłoszenie
A właśnie bo bym zapomniał,aleks miej wyjebane na ich pierdolenie

Dział ogłoszeń to jest gdzie indziej (całe 30kr trzeba wydać na ogłoszenie), a tu jest forum to i każdy może swoje zdanie przedstawić....

zainteresowany nie jestem bo złomu nie skupuje i przeraża mnie ten potwornie wielki motor...

i co ja takiego napisałem Przemko, spróbuj sie nie zgodzić z moimi argumentami?

dodam tylko że jak nie sprzeda tego samochodu to musi tu za złomowanie zapłacić, ewentualnie jechać do PL (koszt 2 tyś PLN około) i wtedy MOŻE sprzeda za 3 tyś PLN więc 1 tyś do przodu przy korzystnym wietrze, więc cena 2 tyś NOK za to auto tutaj to już dobry biznes dla sprzedającego pod warunkiem że to auto jest ok i dojedzie do kraju zanim padnie po drodze).

Ja widzę to tak że sprzedający chce sie pozbyć problemu, jeszcze zarabiając na tym i uważa że ludzie na tym forum to idioci dając takie ogłoszenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wlasnie sie zastanawiam... po co komu polskie auto na portalu w norwegii?? gdzie to pozniej przerejestrowac?? zdejmiesz tablice zeby pokazac w urzedzie bo inaczej sie nie da - wszytsko pokazac i osobiscie - to tu Ci auto na parking scholuja, mandat wlepia i sie skonczy zabawa w podchody.... jedz do PL z tym autem, teraz na swieta jak znalazl... wstaw do komisu i czekaj... moze ktos kupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
JLK21 napisał:
wlasnie sie zastanawiam... po co komu polskie auto na portalu w norwegii?? gdzie to pozniej przerejestrowac?? zdejmiesz tablice zeby pokazac w urzedzie bo inaczej sie nie da - wszytsko pokazac i osobiscie - to tu Ci auto na parking scholuja, mandat wlepia i sie skonczy zabawa w podchody.... jedz do PL z tym autem, teraz na swieta jak znalazl... wstaw do komisu i czekaj... moze ktos kupi

Może ktos wybiera się na stałe do Polandi i potrzebuje takiego auta aby pozabierać część swojego dorobku,

Josep może i będzie musiała jechać do Polski,dlaczego zakładasz z góry że może nie dojechać ???widziałeś ten samochód czy tylko siejesz propagandę??? I wiesz co ci powiem wkurwiają mnie takie wypowiedzi jak Twoje typu złomu nie kupuje,niezłego najiwniaka musisz trafić,całe 30 nok trzeba zapłacić,potwornie wielki motor A co ty masz??? ferarii jak masz to gratulacje nieźle ci się wiedzie tylko pamiętaj o tym że wiele ludzi ma mniej pieniędzy niz ty i cieszą się tym co kurwa mają!!! To normalne że większość z nas na początku ma tu samochody na polskich szyldach jeszcze nie słyszałem by ktoś przyjechał do No i odrazu poleciał do komisu i kupił sobie samochód dlatego też po jakimś czasie jak nabędziemy samochód na norweskich szyldach próbujemy sprzedać owego złoma myśląc twoją kategorią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(aleks268)
Wiking
panowie możecie już przestać drzeć ze mnie łacha - samochód właśnie został sprzedany więc ogłoszenie nieaktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok