Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Stop elektr. jądr. w GĄSKACH - Norwegia

Czytali temat:
(277 niezalogowanych)
4 Posty

(egor)
Wiking
Wszystkich kochajacych polskie Morze, proszę o wysłanie emaila , protestu, przeciwko budowie elektrowni jądrowej w Gąskach, na adres gaski@swiadomieoatomie.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Coś za coś .W zamian za polskie stocznie dostajemy francuskie elektrownie. To jest bardzo
dobra transakcja. Japonia udowodniła,że można wodować również elektrownie zamiast
statków,więc wszystko jest OK,a poza tym pomorze to bastion Platformy ludzie lubią tam
„Toska”. Mają to czego chcieli jak to mówią w Indiach: Chceta Hari -Mata Hari.

Niemcy zapowiedzieli pozamykanie wszystkich elektrowni jądrowych ,a nasz mocarz
będzie za parę lat otwierał swoje. To jest słuszna koncepcja, ...jak mówią na filmie „Miś”
Z luźnym powiewem patrze na tą petycje i nie zamierzam nic wysyłać, niech was tam w bastionie platformy grillują i obojętne jest mi to w jakiej temperaturze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
Ze 4 niech postawia.Czas najwyzszy wyjsc spod topora rosji i unii i wkoncu uniezaleznic sie przynajmniej w sektorze energetyki.Zeby to bylo takie strzaszne dla ludzi i srodowiska to Rzesza bylaby zrownana z ziemia a posiadaja kilkanascie jak nie kilkadziesiat elektrowni.Zajmij sie lepiej obrona farm drobiu czy dzdzownic przeznaczonych na przynete wedkarska i kup sobie ziemie i postaw dom w dolinie rozpudy.rozpal w kominku,hmm huj wie czym bo i tak zatrujesz srodowisko i nie zapalaj swiatla bo duzo wegla splonelo zeby go wytworzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
grupa Laokona napisał:
Coś za coś .W zamian za polskie stocznie dostajemy francuskie elektrownie. To jest bardzo
dobra transakcja. Japonia udowodniła,że można wodować również elektrownie zamiast
statków,więc wszystko jest OK,a poza tym pomorze to bastion Platformy ludzie lubią tam
„Toska”. Mają to czego chcieli jak to mówią w Indiach: Chceta Hari -Mata Hari.

Niemcy zapowiedzieli pozamykanie wszystkich elektrowni jądrowych ,a nasz mocarz
będzie za parę lat otwierał swoje. To jest słuszna koncepcja, ...jak mówią na filmie „Miś”
Z luźnym powiewem patrze na tą petycje i nie zamierzam nic wysyłać, niech was tam w bastionie platformy grillują i obojętne jest mi to w jakiej temperaturze

Na swiecie jest 436 czynnych reaktorow, 29 w budowie, 74 w planach i 188 proponowanych. Jest tyle samo za co i przeciw. Od Czarnobyla do Fukushimy nie bylo powaznych katastrof. ilosc wytworzonego pradu - ogromna. To ze Niemcy zamykaja niczego nie zmienia( lobby zielonych)

www.atomowe.kei.pl/index.php?Itemid=69&a...ontent&task=view
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(egor)
Wiking
Wstyd, że takie coś jak jakis tam berg..marekk wyjezdają do Norwegii i reprezentują nas, w tym pięknym kraju. ...A może to i lepiej , pozbywamy sie z Polski odpadów tj. jak wyżej wymieniony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
egor napisał:
Wstyd, że takie coś jak jakis tam berg..marekk wyjezdają do Norwegii i reprezentują nas, w tym pięknym kraju. ...A może to i lepiej , pozbywamy sie z Polski odpadów tj. jak wyżej wymieniony.

Jakiego rodzaju odpady masz na mysli? Bo jezeli produktem finalnym jestes TY to juz wole odpady.
Lepiej zostan w swoich Gaskach. Swiat nie dla ciebie. Brak polotu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(egor)
Wiking
Wstyd, ze takie coś jak pomorzanin reprezentuje Polskę w Norwegii. A morze i dobrze przynajmniej pozbywamy się z Polski odpadów. Usuwam swoje konto, nie mam przyjemnosci z tej pisowskiej pyskówki. Dodam tylko, że nie jestem z tych terenów. Martwi mnie los ludzi tam mieszkajacych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(egor)
Wiking
Oczywiście miało byc "może"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
egor napisał:
Wstyd, ze takie coś jak pomorzanin reprezentuje Polskę w Norwegii. A morze i dobrze przynajmniej pozbywamy się z Polski odpadów. Usuwam swoje konto, nie mam przyjemnosci z tej pisowskiej pyskówki. Dodam tylko, że nie jestem z tych terenów. Martwi mnie los ludzi tam mieszkajacych.

RIP - zegnamy bez smutku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
zluzuj konie stary. Ja chetnie cie przykluje do fundamentow tej budowy.Choc logiczne ze i tak nie powstanie. Elektrownie weglowe zle,atomowe zle,wiatrowe zle.to skad tego produ naruchac?Nie chcesz by budowali atomowke to wylacz kompa i nie zwiekszaj zapotrzebowania na energie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok