Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2395 niezalogowanych)
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Cholera jasna.. zamiast odpowiadac na post to pieprzycie glupoty. Niech sobie chlopaki dziewczyny pisza co chca, myslicie ze jak im zwrocicie uwage to przestana czy co do cholery?? nakrecacie ich sami i nie tylko ich! przez was i ja nie odpowiadam na posta tylko sie wkrecilam w ta wasza pyskowke!
chyba nie sadzicie ze jakies umoralnianie i stawianie kogokolwiek do pionu tu zadziala.. to nie przedszkole....kazdy robi to co lubi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
ivka111 napisał:
Cholera jasna.. zamiast odpowiadac na post to pieprzycie glupoty. Niech sobie chlopaki dziewczyny pisza co chca, myslicie ze jak im zwrocicie uwage to przestana czy co do cholery?? nakrecacie ich sami i nie tylko ich! przez was i ja nie odpowiadam na posta tylko sie wkrecilam w ta wasza pyskowke!
chyba nie sadzicie ze jakies umoralnianie i stawianie kogokolwiek do pionu tu zadziala.. to nie przedszkole....kazdy robi to co lubi

Gdyby kazdy robil to co lubi - to pedofile zachodiliby do przedszkli w wiadomym celu a psychopaci mordowali na ulicach. Jakos nie zaobserwowalem takich zjawisk co zadaje klam twojej naciaganej tezie.
Idac dalej twoim rozumowaniem: Wynika z niego, ze ci ktorzy pisza chamskie posty maja do tego prawo w mysl twierdzenia, ze" kazdy robi to co lubi", natomiast do osob pouczajacych w/w prawo nie ma zastosowania?

Zastanow sie co piszesz. Nie zawsze warto przelewac na papier( ekran) pierwsza glupia mysl jaka przyjdzie do glowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
I dalej sie wkrecasz! chlopie ty masz jakas nadwrazliwa osobowosc.. .wszystkich chcesz bic, pouczac!! idz sie wyzyj i wroc albo poszukaj forum dla osob z podobnymi problemami, w skrajnosci popadasz, z pedofilami mi tu wyjezdzasz!!! masakra jakas z toba!!! nie stresuj niepotrzebnie ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Do espena: a myslalam ze jestes troche madrzejszy, jednak pozory myla i to dosc czesto.
Zawiodlam sie na Tobie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
ivka111 napisał:
I dalej sie wkrecasz! chlopie ty masz jakas nadwrazliwa osobowosc.. .wszystkich chcesz bic, pouczac!! idz sie wyzyj i wroc albo poszukaj forum dla osob z podobnymi problemami, w skrajnosci popadasz, z pedofilami mi tu wyjezdzasz!!! masakra jakas z toba!!! nie stresuj niepotrzebnie ludzi.

Kolejna domorosla psycholog. Dzieki za diagnoze, niestety marnujesz swoj czas.
Wypunktowalem bledne zalozenia w twoim rozumowaniu a ty histeryzujesz.

w skrajnosci popadasz, z pedofilami mi tu wyjezdzasz!!! masakra jakas z toba!!!

Co to za belkot? Nie odnioslas sie do faktow, krytykujesz tylko przyklady wyrwane z kontekstu.
Jezeli metoda analizy ci nie odpowiada zaproponuj cos nowatorskiego!
Jak dotad puentujesz tylko slowem " masakra"

Wszystkich chcesz bic, pouczac.

Prosze o przyklad jakich to" wszystkich" Jak dotad to ja zostalem poproszony o konfrontacje.
Nie zuwazylem, zebym wygrazal na forum,
Poza tym co oznacza "wszyscy" Jak mowil klasyk - Nie ma czegos takiego jak wszyscy. Wszyscy to ja pomnozony przez milion" Czy to mialas na mysli.
Dodatkowo gwalcisz regułę ekonomii wypowiadania myśli:

Tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
Anna82 napisał:
Do espena: a myslalam ze jestes troche madrzejszy, jednak pozory myla i to dosc czesto.
Zawiodlam sie na Tobie...

Argumentum ad personam.

Tyle w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
espen napisał:
ivka111 napisał:

Kolejna domorosla psycholog. Dzieki za diagnoze, niestety marnujesz swoj czas.
Wypunktowalem bledne zalozenia w twoim rozumowaniu a ty histeryzujesz.

w skrajnosci popadasz, z pedofilami mi tu wyjezdzasz!!! masakra jakas z toba!!!

Co to za belkot? Nie odnioslas sie do faktow, krytykujesz tylko przyklady wyrwane z kontekstu.
Jezeli metoda analizy ci nie odpowiada zaproponuj cos nowatorskiego!
Jak dotad puentujesz tylko slowem " masakra"

Wszystkich chcesz bic, pouczac.

Prosze o przyklad jakich to" wszystkich" Jak dotad to ja zostalem poproszony o konfrontacje.
Nie zuwazylem, zebym wygrazal na forum,
Poza tym co oznacza "wszyscy" Jak mowil klasyk - Nie ma czegos takiego jak wszyscy. Wszyscy to ja pomnozony przez milion" Czy to mialas na mysli.
Dodatkowo gwalcisz regułę ekonomii wypowiadania myśli:

Tyle

proponuje odpowiadac na pytania zadane w postach !!!!
ot jakie to nowatorskie dla kolegi!!!

jaki przynajmniej jeden fakt napisales odnosnie tematu??????????????????????????????????????? przynajmniej jeden!!! wiesz jaki byl post glowny????? przeczytales czy tak sie podnieciles obecnoscia innych uzytkownikow ze olales to???

starasz sie dobierac piekne slowa, cytowac " klasykow" ( ktokolwiek by to byl) i wyrazac sie tak pieknie jak tylko mozesz ale cos ci nie idzie.. smiesznie to brzmi wypowiadane w ustach chama!

Klasyk!! haha sam jestes Klasyk!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
ivka111 napisał:
proponuje odpowiadac na pytania zadane w postach !!!!
ot jakie to nowatorskie dla kolegi!!!

jaki przynajmniej jeden fakt napisales odnosnie tematu??????????????????????????????????????? przynajmniej jeden!!! wiesz jaki byl post glowny????? przeczytales czy tak sie podnieciles obecnoscia innych uzytkownikow ze olales to???

To może skup się na tym, co jest zadane w temacie głównym, daj przykład zdrowego zachowania, bo jak na razie to tylko pieprzysz o tym bez sensu...
Za chwilę pewnie truchcikiem przybiegnie w sukurs ta twoja koleżaneczka od marianeczka /ten to dopiero daje przykład/
Wszyscy jesteście siebie tyle samo warci. Masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
A co masz do mnie?? jakis problem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok