Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jerzy KIESZEK Marek D. Dominik Nowak Mattej (3508 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przy wysyłaniu nok, mozesz zaznaczyc, ze nie chcesz przeliczenia na pln i na koncie w pl bedziesz miał nok......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
oooo nasz forumowy rockeFELER...40 ,50 tysiakow to drobne na waciki...coraz lepiej manius
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kryss napisał:
oooo nasz forumowy rockeFELER...40 ,50 tysiakow to drobne na waciki...coraz lepiej manius

nie dramatyzuj krzysiu, bo nie wszyscy pracuja za 18tys tak jak ty.....
dla mnie taka kwota to nie jakis majatek i nie robiłbym wielkiego halo z przelewem.....
Mysle,ze chodzi o wieksza kwote.....

ja wiem,ze dla ciebie to za 3/4 raty za dom, ale dla mnie to porzadne wakacke dla 2+1 : ))

niestety podczas gdy ty zapierd zeby spałcic swoj kurnik, biali ludzie wypoczywaja w cieplejszym klimacie niz norge : ))

jak ci brakuje pare groszy,to chetnie cie poratuje!
Albo załoz wątek "pomocy, mój bank nie chce mi odłozyc spłaty, a ja chce do tajlandii np...."

Podsumowując krzysiu > trzeba było sie na kierowce uczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
taaaaa maryjanku musze cie z bledu wyprowadzic,ja to wogole za 1 800/tysiac osiemset/zapierdalam 450 h/miesiecznie,ale jak szeryf zadowolony to premia ;micha ryzu sie trafi i po pleckach poklepie....
tak dobrze mam tu w norge a co se myslales ze ino ty tak masz.
a na kierowca TIRbombowca to ja za gupi,tylko ursus i plug 16 skibowy,ale na wiosce najlepszym i co....

ps.rozbykales sie znow jak mlody zrebak,czekaj espen wroci to ogonek podkulisz i znow nawiejesz,
ojjjjj ty moj bohaterze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wlodek Kowalski
(Malbi)
Wiking
marianek73 napisał:
skoro w wakacje tu wrócisz, a kasa ci obecnie nie potrzebna to zwyczajnie zostaw je na norw koncie w nor banku,a kiedy zechcesz zrobisz sobie przelew internetowy siedzac w pl w wygodnym fotelu i pijąc piane np : )
Tak byłoby najlepiej, ale babka w Sparebanken powiedziała mi, że muszę zamknąć konto przed powrotem do Polski, bo nie chcą takiego klienta, który nie korzysta z konta przez pół roku albo dłużej :/ Dlatego muszę przelać kasę na walutowe w Polsce, a konta tutaj nie będę zamykał. Najwyżej zrobią to za mnie.

za prowadzenie rach w no pobieraja smiesznie małe pieniądze : )W SPV płaci się tylko 200 NOK rocznie za kartę i za korzystanie z innych bankomatów, więc to akurat nie problem

ja na twoim miejscu, wysłałbym je teraz na pl konto i niech sobie tam leżą, a jaj zechcesz je z powrotem na nok, to zrobisz przelew z pl do no!Tak też zrobię. Tym bardziej, że nie jestem pewien na 100% czy przyjadę tu w następne wakacje.

mam nadz ze mowa tu o duzej sumie, bo jesli jest to 40/50 tys nok, to dupy nie zawracaj Wiesz, dla mnie studenta kilkaset PLN oszczędności na przewalutowaniu robi różnicę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kryss napisał:
taaaaa maryjanku musze cie z bledu wyprowadzic,ja to wogole za 1 800/tysiac osiemset/zapierdalam 450 h/miesiecznie,ale jak szeryf zadowolony to premia ;micha ryzu sie trafi i po pleckach poklepie....
tak dobrze mam tu w norge a co se myslales ze ino ty tak masz.
a na kierowca TIRbombowca to ja za gupi,tylko ursus i plug 16 skibowy,ale na wiosce najlepszym i co....

ps.rozbykales sie znow jak mlody zrebak,czekaj espen wroci to ogonek podkulisz i znow nawiejesz,
ojjjjj ty moj bohaterze

"ino" krzysiu brykam, ale jak chcesz to moge i dla ciebie ogon podkulic

co do espena, to zdaje sie,ze poczytał wszystko od poczatku i ogarnał who is who.....

ja tez na poczatku taki jurny byłem, ale z wami sie nie da normalnie rozmawiac, bez przymrózenia oka : )
walczyc z wami tez sie nie da, wiec w mysl starej zasady > jesli nie mozesz kogos pokonac, to przyłącz sie do niego....

ps: raz w zyciu dałem drapaka i załuje tego po dzis dzien, wiec juz nie dam nogi wiecej, tym bardziej,ze ja jako jeden z niewielu na tej stronie gram fair (jeden nick,itp....)

ps II: nie prowokuj wiec krzysiu, a wszyscy beda zyli długo, szczesliwie i w zgodzie : )

Nie pisze dzis juz nic wiecej, bo wkurwi.... jestem > jakis pajac przyjebał mojej zonie w auto....
Jedyny plus,ze facet sie zachował i ogarnął wszystko jak nalezy......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ojjjj Bitelek uszkodzony
Szkoda mi faceta na pewno jechała po nim ostro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok