Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polskie jedzenie - 8-10 grudnia - Święta!:) - Norwegia

Czytali temat:
(528 niezalogowanych)
22 Posty
Michał K
(michalk22)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Michał K
(michalk22)
Wiking
Zamówienia zbieram do rana 8 grudnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Wiesz, że jest to nielegalne?.. Przemyt i nic więcej. Póżniej twoją kiełbase będzie można kupić na QXL.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
NOREK napisał:
Wiesz, że jest to nielegalne?.. Przemyt i nic więcej. Póżniej twoją kiełbase będzie można kupić na QXL.no

Wszyscy kurwa praworzadni sie staja po przekroczeniu granicy norweskiej. To chyba jakas choroba, pewnie postawiles na katharsis po przeprowadzce i pomyslales- nie zrobie nic nielegalnego.

Zaprawde niech rzuci w niego baleronem ten co nigdy nic nie przemycil do Norge!!

Kiedys bys pracowal u tow. Radkiewicza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Katarzyna Pamula
(kathrina)
Nowicjusz
Nie chcesz , nie kupuj. najprosciej prawic moraly.
Popieram OPTIMUSA!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Optimus napisał:

Wszyscy kurwa praworzadni sie staja po przekroczeniu granicy norweskiej. To chyba jakas choroba, pewnie postawiles na katharsis po przeprowadzce i pomyslales- nie zrobie nic nielegalnego.

Zaprawde niech rzuci w niego baleronem ten co nigdy nic nie przemycil do Norge!!

Kiedys bys pracowal u tow. Radkiewicza

Optimus napisał:

75 nok per time? Nie wysililas sie.

kurwa niezłe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Tylko później taki polaczek płacze jak dziecko jak chcą mu zabrać samochód, a ja takich leszczy musze tłumaczyć i wtedy już tak nie mędkują.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Michał K
(michalk22)
Wiking
Heh kolego akurat dobrym swojskim jedzeniem nikomu krzywdy nie robie... nie przywożę alko czy papierosow tylko swojskie jedzenie... wiec nie ma chyba w tym nic zlego... nie rozumiem tylko Twojego oburzenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Sory, ale dla mnie przemyt to przemyt, szczególnie w hurtowych ilościach. nawet nie wiesz co ludzie próbują przewieść, a twoje kiełbaski mnie nie oburzają..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Michał K
(michalk22)
Wiking
Wlasnie ludzie probuja przewiezc rozne rzeczy... a ja przy okazji ze jade jesli biore troche jedzenia bo nie sa to ilosci hurtowe to mysle ze to zaden straszny czyn
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok