Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca.. - Norwegia

Czytali temat:
(374 niezalogowanych)
1 Post
Slawek M
(milvoje)
Wiking
Cześć Chciałbym was zapytać o możliwości pracy tu w norwegii bez większych kwalifikacji.
Znalazłem się tu dość przypadkowo, wziąłem urlop dziekański na uczelni i przyjechałem pomóc siostrze. Teraz szukam jakiejś pracy, do września mógłbym przecież dorobić w jakiś sposób ale bez większego zawodu oprócz technika agrobiznesu i prawa jazdy to cholernie trudne, macie jakieś porady?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
milvoje napisał:...ale bez większego zawodu oprócz technika agrobiznesu i prawa jazdy to cholernie trudne, macie jakieś porady?
DALEJ ... pomagaj ... Siostrze... to też praca .... .
---
A w między czasie ... szukaj...szukaj... , jednak nie na forum , tylko w realu tam gdzie przebywasz .../ mieszkasz .
---
Wszak jak mało kto , masz bardzo mocny atut ...
KĄT DO SPANIA ... , a to w Norge bardzo mocne argumenty ...! .
Może teraz ...Siostra pomoże Tobie w znalezieniu pracy na lokalnym rynku , wszak już pewnie się oswoiłeś z otoczeniem , a to również mocny argument.
Zajrzyjcie do lokalnej prasy , dział ogłoszeń ... zawsze może się trafić jakaś dorywcza mało skomplikowana praca ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok