Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Daniel Buczek Michal H (2748 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ponawiam pytanie > co mówi ci "twoja" ?

ps: janek: ja nie jebnąłem sie w sałatke, a przy jej krojeniu....

moje rogi są bardzo fajne, duze i nawet je polubiłem
Nie masz pojecia jaki podziw wzbudzają wród .... pań
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
O maryjanek,reaktywacja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Ibanez napisał:
ivka111 napisał:
Kowalscy napisał:
ivka111 napisał:
AA jeszcze mi sie przypomnialo jak mi drugi raz sciagali szwy z tego nieszczesnego lokcia to poszlam do fastlege ale ze nie trzeba lekarza do tego to mnie jakas helsesekretær wziela i do sciagania.. no ale ze slabo mi bylo ze strachu to mowi ze sie musze polozyc na wszelki wypadek no to mnie prowadzi na jakies Zaplecze.. mysle okej.. posadzila mnie na jakims lozku podlozyla pod reke KOC nie wiem ile on byl nie prany i skad on sie tam wzial wogole ale podlozyla! ja bylam w szoku wiec malo mowilam tylko myslalam " co jest do cholery" no ale w pokoiku ciemno jak w ciemni.. no to dawaj ciagnie mnie do okna.. przez okno tez ledwo widac bo zaslony jakies i firanki byly:! ja malo nie padne tam przy tym sciaganiu, rwie jak cholera, boli jak diabli a ona trzyma mi lokcia i wygina go we wszystkich mozliwych kierunkach w strone okna zeby cos zonbaczyc i wyciagnac te nieszczesne szwy.. ludzie jak sobie to przypomnie to mam ochote znowu sie polozyc.. tym razem juz nei na tym kocyku

Podaję namiary gdzie można się położyć... na wygodnej kozetce.
Zyczliwy

www.google.no/search?aq=f&gcx=w&...biw=1024&bih=653

W załączeniu:
www.mojanorwegia.pl/forum/view/5/nasze_s...ci_10,40.html#142452
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...a_10,240.html#142455

koles spieprzaj stad. jak nie masz nic do powiedzenia to po huj tu wlazisz?? dalej ci sie nudzi... pisalam na temat wiec sie odjeb frajerze ode mnie!!!! ciagle masz jakis problem.. jak pryszcz na dupie !!! Bujaj wory Frajerze!

CHAMSKA PROSTA BABA..

to sie odpierdol od chamskiej baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie masz nic do powiedzenia to WON na swieta do polski!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Przemko napisał:
Tam wczesniej czytalem że,nie pamiętam nicka koleżanki co miała rękę załamaną jak tak strasznie Cię boli to jedź do Polski oni tam potrafia po co cierpieć,jak miałem 13 lat złamałem rękę w nadgarstku,nastawiali mi ją trzy razy i do dzis mnie boli jak sie zmienia pogoda wiec po co takie gadanie ??????????
troche faktycznie boli tylko to nie na zmiane pogody. chyba sie wybiore na sprawdzenie tego w Polsce ale jak pomysle ze faktycznie mi cos skiepscili to wole zyc w nieswiadomosci ze jednak to minie.. no ale cale zycie w nieswiadomosci zyc nie mozna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
ivka111 napisał:
[ no ale cale zycie w nieswiadomosci zyc nie mozna

Tobie sie jednak udaje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(strix)
Nowicjusz
chyba lekarze norweSCY? Póki co regionalizmy nie są obowiązujacym kanonem... . Zwłaszcza na obczyźnie, warto pielęgnowac jezyk ojczysty... .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(strix)
Nowicjusz
Co do lekarzy, to niestety się zgadzam.

W Polsce lekarze są różni, ale to Norwegowie a nie Polacy cały czas trajlują o tym, że mieszkają w najlepszym kraju pod słońcem, więc takie sytuacje tym bardziej rażą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
strix
W Polsce lekarze są różni, ale to Norwegowie a nie Polacy cały czas trajlują o tym, że mieszkają w najlepszym kraju pod słońcem, więc takie sytuacje tym bardziej rażą

i wlasnie o to chodzi,
tylko nie zdziw sie jak ktos napisze ze jak ci sie nie podoba to ....... do polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:

tylko nie zdziw sie jak ktos napisze ze jak ci sie nie podoba to ....... do polski

a jakie są inne Alternatywy
4
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(strix)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok