Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

KULISY planowanego zamachu na polskie władze ! - Norwegia

Czytali temat:
(4156 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ABW i prokuratura ujawniają kulisy planowanego zamachu na polskie władze
Ten zamach miał wstrząsnąć Polską. Mieszkaniec Krakowa planował zamach na prezydenta, rząd oraz Sejm. Był tak zdeterminowany, że najprawdopodobniej był nawet gotów zginąć. Zatrzymano go 9 listopada. Ładunek, który zamierzał zdetonować miał mieć 4 tony. Tłem planowanego zamachu były motywy o charakterze nacjonalistycznym, ksenofobicznym i antysemickim. Grozi mu do 5 lat więzienia.
(PAP/RMF FM/TVN24/IAR, RZ/ŻG)
---
I co Wy , My ... Polonia Norweska ... na takie DICTUM ... !? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jaki prezydent, taki zamach
buhahahah

Ta wersja,przygotowana na potrzeby jeszcze wiekszej manipulacji, kupy sie nie trzyma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Po tym jak komuchy obserwują narastającą siłę patriotyczną boją się pewnych konsekwencji ,organizacji.Upraszczając,boją się o swój"bilon".Wszelakimi sposobami(min.ustawami o zgromadzeniach)będą niwelować sytuacje powiększana się grona świadomych .Nie zdziwiłabym się,gdyby ww.zamachowca(niedoszłego)wykreował onet.pl dążąc do delegalizacji zrywów narodowościowych w myśl"One kreują twórców,delegalizować".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
zamachowiec*
P.S.Pisane chaotycznie i szybko-wybaczcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
Po tym jak komuchy obserwują narastającą siłę patriotyczną boją się pewnych konsekwencji ,organizacji.Upraszczając,boją się o swój"bilon".Wszelakimi sposobami(min.ustawami o zgromadzeniach)będą niwelować sytuacje powiększana się grona świadomych .Nie zdziwiłabym się,gdyby ww.zamachowca(niedoszłego)wykreował onet.pl dążąc do delegalizacji zrywów narodowościowych w myśl"One kreują twórców,delegalizować".

niby chcesz cos napisać ,niby myślisz,że to co napisałaś ma sens ale kim są komuchy i gdzie ta siła patriotyczna i jak będą niwelować to grono świadomych -kto Ci zabrania myślec świadomie ...a masz z tym poważny problem,czyż nie chodzisz do szkoły ,czyż system nauczania zrobił Ci szkodę , dopóki są takie jednostki jak ty wymyślające i wkręcające jakąś ściemę wyimaginowaną to w Pl nigdy dobrze nie będzie bo się nakręcacie ,wiec kto jest tym komuchem może ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Nic nie wkręcam.Myśl sobie co chcesz,nie moja sprawa.A szkołę skończyłam.Widać słabo orientujesz się faktograficznie i merytorycznie.Każdy myślący samodzielnie,nie poddający się medialnej degrengoladzie wie,że jest kiepsko.A co do komuchów to nim absolutnie nie jestem i nie będę gloryfikowała tej doktryny politycznej anatolu.Bo reżim komunistyczny wypalał przed 89 i nadal wypala ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
anatol napisał:
skafander00 napisał:

niby chcesz cos napisać ,niby myślisz,że to co napisałaś ma sens ale kim są komuchy i gdzie ta siła patriotyczna i jak będą niwelować to grono świadomych -kto Ci zabrania myślec świadomie ...a masz z tym poważny problem,czyż nie chodzisz do szkoły ,czyż system nauczania zrobił Ci szkodę , dopóki są takie jednostki jak ty wymyślające i wkręcające jakąś ściemę wyimaginowaną to w Pl nigdy dobrze nie będzie bo się nakręcacie ,wiec kto jest tym komuchem może ty

Mniej tefalenow, polsatow, wiecej samodzielnego myslenia, a i Ty zauwazysz kto jest kim
Poki co, Twoje slowa zywcem wziete sa z telewizornii, onetow itp. Dokladnie tak tam ucza
Dokladnie pokazuja w jakim kierunku isc, kogo sluchac, komu wierzyc i jak sie nie dac wkrecic w wyimaginowane sciemy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Lindemans -Hehe,niestety "kolega"jest indoktrynowany przez mass media.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
Nic nie wkręcam.Myśl sobie co chcesz,nie moja sprawa.A szkołę skończyłam.Widać słabo orientujesz się faktograficznie i merytorycznie.Każdy myślący samodzielnie,nie poddający się medialnej degrengoladzie wie,że jest kiepsko.A co do komuchów to nim absolutnie nie jestem i nie będę gloryfikowała tej doktryny politycznej anatolu.Bo reżim komunistyczny wypalał przed 89 i nadal wypala ludzi.

Przetoczyć Ci wszystkie ruchy patriotyczne i komunistyczne w Pl ,no i nie zrozumiałaś jesli skończyłaś szkołę i ta szkoła ci krzywdy nie zrobiła i jesteś jednostką myślącą samodzielnie to do czego nawoływałaś w pierwszym poście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok