Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lille Norge w Szczecinie - Norwegia

Czytali temat:
(222 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
www.dagbladet.no/2013/09/17/nyheter/poli...pa/samfunn/29308913/

Autor odnosi sie do problemu braku programu integracji w Norwegii dla pracownikow ze Wschodniej Europy. Jesli nie nastapia zmiany ze strony rzadu i polityki integracji, to pracownicy Ci stana sie duzym obciazeniem finansowym dla opiekunczego panstwa. Chodzi glownie o bezplatne kursy norweskiego dla bezrobotnych, ktorzy nie ucza sie jezyka i ich szanse na znalezienie nowej pracy sa znikome.
Hehh, Obecny rzad, to raczej bedzie ciac, niz doplacac jeszcze do tego interesu

Mnie najbardziej oczarowalo zdjecie Lille Norge, a raczej kursantow ze Szczecina
3 na 5 ma wasy (ten czwarty, odwrocony tez moze miec ). Wyrazy twarzy raczej nieskalane czestym mysleniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
www.dagbladet.no/2013/09/17/nyheter/poli...pa/samfunn/29308913/

Autor odnosi sie do problemu braku programu integracji w Norwegii dla pracownikow ze Wschodniej Europy. Jesli nie nastapia zmiany ze strony rzadu i polityki integracji, to pracownicy Ci stana sie duzym obciazeniem finansowym dla opiekunczego panstwa. Chodzi glownie o bezplatne kursy norweskiego dla bezrobotnych, ktorzy nie ucza sie jezyka i ich szanse na znalezienie nowej pracy sa znikome.
Hehh, Obecny rzad, to raczej bedzie ciac, niz doplacac jeszcze do tego interesu

Mnie najbardziej oczarowalo zdjecie Lille Norge, a raczej kursantow ze Szczecina
3 na 5 ma wasy (ten czwarty, odwrocony tez moze miec ). Wyrazy twarzy raczej nieskalane czestym mysleniem
zajebiste kursanty, widać zapał do nauki jezyka, ten jeden to podobny do poprzedniego awatara jasty102
ja bym ich zawsze poznał po "katanach" i wąsach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok