Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grafiria Gøy (3470 niezalogowanych)
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
2013 napisał:
Jachimowicz87 napisał:
Kurwa Debilu Jebany oto chodzi ze zgubilem dokumenty tzn dowod osobosty a na paszport sie czeka 3 miesiace i lepiej mi jest zaryzykowac i wyjechac tylko dowod wyrobic nowy niz czekac tutaj a pozatym bez zadnego dokumentu tozsamosci niemasz tutaj ruchu, mam tylko papier z Politi ktory nie jest nic wart. Wiec przestan pierdolic o jakichs tam przemytnikach czy tego typu akcje.
wyzywasz innych od debili i rzadasz pomocy,a moze to ty jestes debilem

Nie o wyzywanie chodzi widzisz kolega nie zapytal co sie stalo nic ne wiedzial a mial najwiecej dopowiedzenia.. acha i kto zaczal pierwszy po km jechac to sprawdz a pozniej cokolwiek napisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jachimowicz87 napisał:
2013 napisał:
Jachimowicz87 napisał:
Kurwa Debilu Jebany oto chodzi ze zgubilem dokumenty Politi ktory nie jest nic wart. .

Nie o wyzywanie chodzi widzisz kolega nie zapytal co sie stalo nic ne wiedzial a mial najwiecej dopowiedzenia.. acha i kto zaczal pierwszy po km jechac to sprawdz a pozniej cokolwiek napisz

A czy to tak trudno było samemu napisać w Pierwszym Poście ... !
W podobnym stylu !? .

---
Ludzie , zgubiłem swego czasu wszystkie dokumenty z Dow. Osob. włącznie !.
Byłem na policji w ambasadzie , konsulacie .
Wszędzie każą czekać do trzech miesięcy , Nie mam tyle czasu ...!
Czy Jak pojadę autokarem Norwegia - Polska to będę miał kontrole graniczne !?
I jak ewentualnie z tej Opresji wyjść na plus ? .
---

Jednak ty wolałeś , pieprznąć posta jak PROSTAK ...!!! .
Nawet ... LindaMalinada i Karol ... nie byli w stanie zrozumieć tego bełkotu !
a co dopiero reszta ...
---
I do kogo masz pretensje ... ? .
---
Do LUDZI , ŻE zaczęli snuć domysły !!! .
---
Ech aliensy , kto was uczył , czytać i pisać , proste i zrozumiałe wypracowania , na konkretne tematy !
KTO !???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
gabriel napisał:
Jachimowicz87 napisał:
2013 napisał:
Jachimowicz87 napisał:
Kurwa Debilu Jebany oto chodzi ze zgubilem dokumenty Politi ktory nie jest nic wart. .

W podobnym stylu !? .

---
---

a co dopiero reszta ...
---
---
---
Ech aliensy , kto was uczył , czytać i pisać , proste i zrozumiałe wypracowania , na konkretne tematy !
KTO !???

Nie jestes w mojej sytuacji. I naprawde niechcialbys byc. Uwierz mi robie co tylko moge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
Jachimowicz87 napisał:
gabriel napisał:
Jachimowicz87 napisał:
2013 napisał:
Jachimowicz87 napisał:

W podobnym stylu !? .

---
---

a co dopiero reszta ...
---
---
---
KTO !???

Nie jestes w mojej sytuacji. I naprawde niechcialbys byc. Uwierz mi robie co tylko moge

Widocznie za mało robisz.
5 lat w Norwegii i nie wie czy są kontrole na granicy?
Gdzieś ty się uchował?
Prosty ludku. Ależ obsrany jesteś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a gdzie jest kurwa napisane ze na lezy jezdzic do Polski na kolach i to co najmniej 2 razy na 5 lat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
Martin2011 napisał:
Jachimowicz87 napisał:
gabriel napisał:
Jachimowicz87 napisał:
2013 napisał:
Jachimowicz87 napisał:

W podobnym stylu !? .

---
---

a co dopiero reszta ...
---
---
---
KTO !???

Widocznie za mało robisz.
5 lat w Norwegii i nie wie czy są kontrole na granicy?
Gdzieś ty się uchował?
Prosty ludku. Ależ obsrany jesteś.

Obsrany to mozesz byc ale Ty powtazam zawsze ssmolotem latam a teraz musze zrobic wyjatek. Ciekawy jestem czy Ty Prosty ludku nie byl bys obsrany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marlena xxx
(Marlen)
Wiking
Witam

Napisze Ci co masz zrobić w sprawie dokumentów na wyjazd z Norge do PL, ponieważ sama to przerabiałam w maju tego roku. Zgłaszasz na Politi zgube dokumentów,dostajesz od nich pisemko z którym idziesz do konsulatu. W konsulacie jeżeli nie masz żadnych dokumentów wydadza Ci papiery na wyjazd do Pl. Jeżeli masz paszport który jest nie ważny na tej podstawie możesz wyrobić paszport tymczasowy,na który czeka się 2 tygodnie ale on jest ważny tylko miesiąc, lub paszport 10 letni na który czekasz 6 tygodni. Pismo z politi konsulat nie unieważnia, tylko tłumaczy na język polski ponieważ z tym pismem idziesz do urzędu w Polsce żeby wyrobili Ci dowód.To tyle w tym temacie Aha i nie musisz sie rejestrować idziesz 15 przed zamknięciem i czekasz do ostatniego klienta. I sprawa załatwiona w ten sam dzień. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
Marlen napisał:
Witam

Napisze Ci co masz zrobić w sprawie dokumentów na wyjazd z Norge do PL, ponieważ sama to przerabiałam w maju tego roku. Zgłaszasz na Politi zgube dokumentów,dostajesz od nich pisemko z którym idziesz do konsulatu. W konsulacie jeżeli nie masz żadnych dokumentów wydadza Ci papiery na wyjazd do Pl. Jeżeli masz paszport który jest nie ważny na tej podstawie możesz wyrobić paszport tymczasowy,na który czeka się 2 tygodnie ale on jest ważny tylko miesiąc, lub paszport 10 letni na który czekasz 6 tygodni. Pismo z politi konsulat nie unieważnia, tylko tłumaczy na język polski ponieważ z tym pismem idziesz do urzędu w Polsce żeby wyrobili Ci dowód.To tyle w tym temacie Aha i nie musisz sie rejestrować idziesz 15 przed zamknięciem i czekasz do ostatniego klienta. I sprawa załatwiona w ten sam dzień. Pozdrawiam

Dzieki sliczne ze to napisalas. Mam dokument z Politi i bylem w ambasadzie i juz nie wystawiaja dokumentu zjazdowego. Jedynie to powiedzieli mi tyle ze na paszport musze czekac do 3 miesiecy. Troche sie pozmienialo duzo znajomych wlasnie m powiedzialo to co Ty mi napisalas a okazalo sie ze jest inaczej. Ale dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Mariusz '
(marco22)
Wiking
a moj brat otrzymal paszport tymczasowy w zeszlym tygodniu,czekal 6 dni (ale dodatkowo zaplacil ok 250 kr) i czeka na paszport 10 -letni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marlena xxx
(Marlen)
Wiking
Jest dokładnie tak jak napisałam. Nie mogą odmówić Ci dokumentów zjazdowych. Jesteś obywatelem PL i nikt siła nie morze Cię tu trzymać. Idz jeszcze raz i poproś konsula niech Ci poświadczy na piśmie z zaznaczeniem z jakiego paragrafu nie mogą wystawić dokumentów zjazdowych. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok