Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuje osób oszukanych - Norwegia

Czytali temat:
Zbyszek Morawski darek47 ... Wojciech Kędzierski Krzysiek Pen (2025 niezalogowanych)
3 Posty
Zbyszek Morawski
(Anaksagoras)
Wiking
Poszukuje osób oszukanych przez Krzysztofa Kaczor . Gość wyszukuje mieszkania bez kaucji po czym je podnajmuje pobierając kaucje której oczywiście póżniej nie zwraca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alexkawa napisał:Anaksagoras napisał:
Poszukuje osób oszukanych przez Krzysztofa Kaczor . Gość wyszukuje mieszkania bez kaucji po czym je podnajmuje pobierając kaucje której oczywiście póżniej nie zwraca.nie jestes poszkodowany tylko glupi, mimo ze zapodales nick z greckim protofilozofem. w podreczniku dla przedszkolakow jest napisane: depozyt wylacznie na konto, ktore do tego sluzyP

Jednak założenie tego konta i obsługa kosztuje 600nok ...!!!
Tak jest w Moim banku...
---
Pomijam iż najpierw , TO KONTO bankowe , trzeba mieć ... !
---
Jeżeli ktoś pobiera fizycznie forsę jako depozyt a nie wpłaca na wspólne konto to z reguły ,traktowane jest to jako przedpłata i w razie oficjalnego rezygnowania z najmu ostatnie miesiące nie płaci się za czynsz ...
---
Proste jak drut zwinięty w kłębek ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Anaksagoras napisał:
Poszukuje osób oszukanych przez Krzysztofa Kaczor . Gość wyszukuje mieszkania bez kaucji po czym je podnajmuje pobierając kaucje której oczywiście póżniej nie zwraca.A dlaczego nie oddaje? bez powodu? To idź do gościa żeby ci kaucje oddał bo niczego nie zniszczyłeś"chyba", do czego ci potrzebna reszta frajerów?

Gość wyszukuje mieszkania bez kaucjiskąd to wiesz?
krzysiek mieszka w Alesund, tak?
ilr tej kaucji było? jest tak jak wyżek napisali, płacisz kaucje za którą mieszkasz później od momentu wypowiedzenia bo może znalazłeś inne lokum i uciekłes... tego nie wiadomo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
No i jak zwykle! Nikt nie daje wiary w czyjeś złe doświadczenia. Jeśli już wierzy to uważa go za głupca. Jakie to polskie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
lena1 napisał:
No i jak zwykle! Nikt nie daje wiary w czyjeś złe doświadczenia. Jeśli już wierzy to uważa go za głupca. Jakie to polskie!a znasz krzyska? Leno czy znasz krzyska?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jest jakis krzysiek kaczor zamieszkały w Alesund, dlatego pytam czy to ten ale jak wiekszosc poszukujących wrzuci posta i spierdala stąd, ani dziekuje, ani pocałuj mne w dupe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lena1 napisał:
No i jak zwykle! Nikt nie daje wiary w czyjeś złe doświadczenia. Jeśli już wierzy to uważa go za głupca. Jakie to polskie!
A jak można dać wiarę komuś , kto na Forum tylko ... SZCZEKNIE ... niezrozumiały slogan ... OSZUST ...ZŁODZIEJ ... i nic więcej ...!!! .
---
Nawet Prokuratura nie daje ostatnio wiary , na błahe pomówienia rzucone gdzieś przypadkiem w przestrzeń Publiczną .
---
Ponadto , jeżeli ktokolwiek , daje komukolwiek , bez logicznego zabezpieczenia / PISEMNY DOKUMENT/ Pieniądze na tzw.kaucję to jest jak napisał ALEX głupi a Ja dodam jeszcze do Kwadratu !!! .
---
Przecież jesteśmy na Emigracji i inaczej niestety , trzeba traktować Tutaj wspólne zaufanie ...! .
---
Jeżeli ktoś , jest uczciwy od początku , to bez oporów , podpisze stosowny dokument w dwóch egzemplarzach ...
---
Natomiast , jak Obie strony zaczynają kombinować , to nieraz skutki , bywają opłakane ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Równie dobrze mogło być tak(i tak było kiedys):
Oddam ci depozyt jak wymienisz zniszczone przez ciebie panele i blat pocięty nożem,
-EEEEEEj ja nie bede k...rrrrrrwa wymieniał żadnych paneli!!!
-Ch..ju zniszczyłeś? To masz wymienić!!!!!
-NIEEE nie wymienie bo to nie moje!!!
-To depozytu nie oddam i spi..erdalaj dziki "człowieku"....
....później wojna bo on oszust mu depozytu nie oddał, złodziejjeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Znam inne przypadki...a do tego jeżeli się gdzieś mieszka np parę lat to trudno się dziwić, że coś uległo zwykłemu zużyciu. Nie zapomnę jak moi gospodarze chodzili po wypucowanym mieszkaniu, pomalowanym i pachnącym jak wiosenne kwiatki i szukali czegoś czego mogliby sie uczepić...Śmiać mi się chciało bo mieszkanie wyglądało o niebo lepiej niż w momencie naszego zamieszkania. Oczywiście niczego nie znależli ale nauczyło mnie to robienia zdjęć mieszkania w dniu przejęcia kluczy!
A nieuczciwość powina być napiętnowana i tyle!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Zbyszek Morawski
(Anaksagoras)
Wiking
I jak zwykle na forum komentarze na temat postu które nic nie wnoszą wiec wytłumaczę niektórym co czytać nie umieją wszystko jak na spowiedzi. wprowadziłem się do tegoż Krzyśka na mieszkanie które on wynajmował mnie podnajął pokój pobrał kaucję i wpłacił ja właścicielowi mieszkania ,po 2 miesiącach się wyprowadził z dnia na dzień, kiedy się zwróciłem do właściciela o kontrakt i przepisanie kaucj na mnie okazało się ze na to mieszkanie i na cztery inne w tym budynku nie była nigdy pobierana kaucja . Krzysztof Kaczor mieszka w Oslo na Manglerud i się przede mną ukrywa i nie odbiera telefonów oststni kontakt telefoniczny miałem z nim około kwietnia powiedział ze jak dostanie feriepenge to mi odda, od tego czasu znalazłem jeszcze jedną osobę której taki sam numer wykręcił. pozdrawiam tych którzy jak widze po odpowiedziach są jego pokroju .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok