Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1367 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
FrP chce pracownikow z Unii a niechce importu muzoli oraz innych elementow z poza Unii ktorzy w znakomitej wiekszosci wedruja wprost na socjal. To Høyre chce wszystkich a wlasnie FrP tylko z Unii.

A to z dagpenger to swietny pomysl zeby se jakis chlopek od lopaty nieprzyjechal porobil chwile a potem siedzi se z naszych avgiftow pobiera dagpenger jedzie do Polski i za nas r***a. Ile wypracowal i wplacil trygdeavgift tyle moze wybrac dagpenger i koniec. A nie zerowanie na wykwalifikowanych pracownikach i kapitalistach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
Nie masz za co mi dziekowac-ale dziekuje za podziekowanie Ja mam rowniez nadzieje,ze bedzie lepiej.Moim zdaniem osoby pracujace,nie maja sie czego obawiac.Jesli juz,to"obetna"bezrobocie,socjal i inne dodatki osobom,ktore z roznych wzgledow nie pracuja-ale to tylko moje przypuszczenia abramary napisał:
Dzięki zabunia za odpowiedź i wyjaśnienie. Lindemans, może mają odlotowe pomysły względem przyjezdnych, choć nie koniecznie wszystkich to będzie tyczyć, Ja z swojej strony cieszę się na zmiany, może coś się zmieni, oby na dobre.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok