Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1369 niezalogowanych)
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
Zobaczymy,co sie bedzie dzialo dalej.Mam nadzieje,ze ludziom bedzie sie zylo lepiej..
Raz tylko glosowalam na partie pracy,bo jeszcze sie polityka tak bardzo nie interesowalam.-Pozniej juz na zawsze na jedna-te sama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
MDG jest jeszcze gorsze niz SV oby SV spadlo po 4 %. A tak to fakt faktem radosci tej wielkiej nie ma bo Høyre+FrP nie maja wiekszosci bez tych dziadow z centrum.

Wlasnie dlatego FrP nigdy nie zrobi "kariery" - jest zbyt agresywna i ordynarna, jak na mentalnosc Norwegow. Takie teksty, jakimi ty szafujesz, to na polskiej arenie politycznej sa piaskownica, ale sie jadem i wyzwiskami nie zwyklo rzucac. Poza tym, wez cos na ochlode emocji, bo to wlasnie twoja partia stracila najwiecej zaufania wyborcow w stosunku do poprzednich notowan .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
chyba nie bedzie lepiej nie pierwszy raz Blåsiden dorywa sie do wladzy i zawsze przegrywa z kretesem mnie to tam rybka za rok emerytura....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kolega napisał:
Cysorzu sam dziadujesz na panstwowej posadce a nazywasz inne partie dziadami ....zapamietaj kazda partia ma swoje wartosci i cele...ON nie dziaduje , tylko tanim kosztem , zdobywa wiedzę , jak zniszczyć wroga , na początku swojej kariery politycznej .To taki swoisty członek Piątej Kolumny ...
---
W myśl zasady ... by wroga skutecznie zniszczyć , trzeba Go poznać od wewnątrz ...!
---
A jak już się dorobi tych Milionów i ...bydzie ... KAPITALIZDA ... pyłno gybo ... To UN pokaże Tym państwowym gdzie raki zimujo ... oj pokaże ... !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
No nie jestem pewna,czy bedzie Ci wszystko jedno..Partia pracy przez caly czas wynajdowala jakies podwyzki,podatki itd,a nie wiem,czy ludziom zylo sie pod ich rzadami lepiej.Nigdy wczesniej nie bylo takiej ilosci ludzi biednych,jak w tej chwili.
Zobaczymy,czym nas "zaskoczy"prawica wraz z Frp i jaki stoleczek ministerialny dostanie Siv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
zabuniu zyje tu ponad 30 i biedy nie widzialem i nie widze.....

mnie juz nie dotyczy kto bedzie rzadzil ja juz prawie emeryt...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
No to mieszkasz tu tyle,co ja hehe...Biede mozna definiowac w rozny sposob.Im wiecej placisz za rachunki,tym mniej Ci zostaje w portfelu.Popatrz tylko na ceny mieszkan..-nigdy jeszcze tak wysokie nie byly,a banki chca 20% wlasnego wkladu.Mlodych ludzi nie jest stac na kupno mieszkania.Prosze-pamieta,ze mlodzi ludzie juz splacaja pozyczki za stududia i inne...-To jest temat rzeka...Kolega napisał:
zabuniu zyje tu ponad 30 i biedy nie widzialem i nie widze.....

mnie juz nie dotyczy kto bedzie rzadzil ja juz prawie emeryt...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
zabuniu a kto zlikwidowal indeksacje czynszoe i indeksacje cen mieszkan spoldzielczych w 1985 czy 1986 roku ? ceny wowczas podskoczyly na mieszkania spoldzielcze o 200 %
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
Pamietam Moje kosztowalo 210.000-w 83 roku,a juz okolo 750.000 w 86-tym,albo 87 roku.Teraz kosztuje ok.3,5 miliona.Zobacz wiec roznice.Pensje nie podniosly sie az o tyle...Ziemniaki kosztowaly =,90 øre,a teraz 19 koron.-Roznica jest kolosalna.Kolega napisał:
zabuniu a kto zlikwidowal indeksacje czynszoe i indeksacje cen mieszkan spoldzielczych w 1985 czy 1986 roku ? ceny wowczas podskoczyly na mieszkania spoldzielcze o 200 %
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
a to wlasnie wprowadzili niebiescy.. i tak to sie potoczylo.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok