Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

生活一团糟 - Norwegia

Czytali temat:
Paulina Borkowska (233 niezalogowanych)
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Chcecie się odchudzać?? TAKKKK Chcecie być szczupli bez wysiłku?? TAKKKK mamy coś dla Waaaas >>>zejśćie gwarantowane(pod ziemię)www.tvn24.pl/sad-aresztowal-mezczyzne-po...dzanie,354117,s.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Nowa mloda świetana Polsza(biznesmeni)...OKO za OKO dojebać h@jowi(śmieszny pracodawca)...polecam zabawę bałkańską.Szkoda tylko tego młodego chłopca..,noż qrwa kiedy coś pierdolnie www.tvn24.pl/chcieli-go-uciszyc-tasakiem...ie-bac,354133,s.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Takie mam przemyślenia co do mojej (nie)obecności w Norwegii.W sumie kilka lat temu jak jeżdziłem do pracy to tu to tam,usłyszałem o takim Państwie(praca,płaca,socjal).Trzeba było wtedy się zaczepić jak polactwo jeszcze się nie rozpęzło od Stv po Oslo,od Dramenn po Molde.Ale cóż znowu(przecież nic się nie stało)jesteśmy jak zaraza,jak RAK,który toczy ciało i żywa tkankę(taki hujowy naród).Ale cóż nie będę się rozpisywał w moim ostatnim poście.Mieszkam tu,chodzę do miejsc znanych mi,robię to co lubię,słucham to co kocham,pracuję tam gdzie chcę...Trzeba jeszcze(być dobrym człowiekiem) żyć,robić to i tamto,pomagać tym i tamtym,interesować się życiem( a nie tylko garnkiem)...Opluwajcie się nawzajem,łapcie się za łby,jeden 2mu niech nóż wbija podczas snu. Nowi dobrzy MAROKAŃCZYCY Na koniec ostatni SONG
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
a ty co? odlatujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok