Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

skup - Norwegia

14 Posty
marcin pawelczyk
(marko 35)
Wiking
Witam wszystkich rodaków mieszkajacych w Norge.Potrzebuje adres do skupu miedzi w Stavanger.Z góry dziekuje i życze powodzenia w tym pieknym kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marko 35 napisał:
Witam wszystkich rodaków mieszkajacych w Norge.Potrzebuje adres do skupu miedzi w Stavanger.Z góry dziekuje i życze powodzenia w tym pieknym kraju. a ile masz tej miedzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Dariusz Kosztowniak
(Dariusz_Kosztowniak)
Nowicjusz
Skup surowców wtórnych jest w randabergu na Mekjarvik 15. Pierwszy zjazd w prawo przed tym dużym tunelem w strone bergen. Mozna sprzedac tam miedz i inny zlom. Ale musisz miec konto w norweskim banku. Ceny zblizone do tych co w Polsce.

Ps. Naprawde niektorych z Was wogole nie jestem w stanie zrozumiec.Nie wiecie, nie macie pojecia o czyms ale i tak musi jeden z drugim wpierdolic swoja zlosliwa uwage.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
Dariusz_Kosztowniak napisał:
Mozna sprzedac tam miedz i inny zlom. .A mógłbyś napisać jaki inny złom można tam sprzedać ? .

Pamiętać trzeba również iż przy odsprzedaży trzeba podać swoje dane osobowe lub nazwę firmy , oraz obiekt z którego dany materiał , został pozyskany .
NAPRAWDĘ SPRAWDZAJĄ ! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
marcin pawelczyk
(marko 35)
Wiking
Ja grzecznie zapytałem o adres,a ty polska ,niewychowana swinio czytam,traktujesz wszystkich tak jak pewnie o sobie sam myslisz.No ale ty sam się skazałeś.I tak Cie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
marcin pawelczyk
(marko 35)
Wiking
Nie mam tego duzo bo to z prywatnego remontu,ale z góry dzieki.Duzo zdrowia.Hej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
marcin pawelczyk
(marko 35)
Wiking
Jezeli robie remont w domu i chce oddac do skupu stare rury.Nie ma tego dużo,kilkadziesiąt kilo to będą mnie sprawdzać?Dwa lata temu mieszkałem w Oslo i byłem raz na tym skupie to nie było problemów.No ale na śmietnik tego nie wyrzuce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Kamień Jedenasty napisał:
Dariusz_Kosztowniak napisał:
Mozna sprzedac tam miedz i inny zlom. .A mógłbyś napisać jaki inny złom można tam sprzedać ? .

cu rury, cu elektro, mosiadz, alu, zeliwo, olow.. co chcesz....
u mnie stety/niestety czesto na rachunek firmy hmmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Dariusz Kosztowniak
(Dariusz_Kosztowniak)
Nowicjusz
Tak jak Yastek napisał na tym skupie złomu w randabergu możesz sprzedać każdego rodzaju surowiec wtórny. Ja wozilem tam wiele raz, miedz, zlom itd. musisz miec karte do bankomatu bo wystawiaja Ci fakture i na konto przelewaja kase. Nigdy nikt mnie nie pytał o obiekt skad materiał pochdzi. Moze gdyby chodzilo o wieksze ilosci to tak ale przy takich malych ilosciaciach nikt nie jest debilem i widzi ze to stare rury z lazienki czy przerdzewialy skorodowany zlom. Ludzie nie dajmy sie zwiariowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
JESLI MASZ JA SKUPUJE MIEDZ 15 KOR KG
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok